Merhabalar hamile anneler ben 6+3 hamileyim ilk gebeliğim 2 gün aşırı derecede mide bulantısı ve kusma oldu dünden beridir hiç bulantı ve kusma yok acaba bebegime birsey olmus mudur diye korkuyorum başına böyle birşey gelen var mı
Merhabalar hamile anneler ben 6+3 hamileyim ilk gebeliğim 2 gün aşırı derecede mide bulantısı ve kusma oldu dünden beridir hiç bulantı ve kusma yok acaba bebegime birsey olmus mudur diye korkuyorum başına böyle birşey gelen var mı
Benim ilk cocukta cok kusma oluyordu ve bobregim sisti 5 6 gun hic birsey yemedim ona birsey olmuyor ama dislerin filan zarar goruyor seni yemezsen o kalsuyumunu sendem bir sekil aliyor zaten yada beslenmesini canim
Merhaba,
Uzun süre olmuş gerçi ama sağlıklı doğum yaptınız mı?
Aynı şikayet bende de var 11 haftalık hamileyim 5 gün boyunca bulanan midemin bulantısı 2 gündür bıçak gibi kesildi.
Korkuyorum düşük yapmaktan.
Merhaba,
Uzun süre olmuş gerçi ama sağlıklı doğum yaptınız mı?
Aynı şikayet bende de var 11 haftalık hamileyim 5 gün boyunca bulanan midemin bulantısı 2 gündür bıçak gibi kesildi.
Korkuyorum düşük yapmaktan.