Bulantı ve aşırı kusma

BlairWaldorf_23

Be your own hero !
Kayıtlı Üye
28 Nisan 2011
538
406
İyi günler hanımlar,

Ben 11. haftamdayım. Bulantılar başlayalı çok oldu ama kusma yoktu.
Geçen hafta kusmalar da başladı. Açken veya yemekten hemen sonra, fark etmiyor.
En fazla 2 kez oluyodu sonra duruyordu.

Bugün 5 defa çıkardım sanırım. Su bile içsem geri çıkarıyorum.
Soda, çubuk kraker.. geri çıktılar.

Ben normalde de kusunca çok halsiz olurum. Bugün daha yataktan çıkamadım.
Ama hanımlar affedersiniz kusarken sanki gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor.
Karnım ve kasıklarım çok kasılıyor. Çok fazla öğürerek çıkarıyorum.

Bu durum normal midir? Almanya'da yaşıyorum. Bulantılar başladığından beri B vitamini takviyesi ve iki farklı mide bulantısı için ilaç kullanıyorum. Bugün hiç biri fayda etmedi.
Ne olur tecrübesi olan birileri bana bir fikir versin, nasıl geçer bu durum?? 😔

Dogal zencefilli ilac olmayan hap vermisti.doktorum belirtilerin normal.korkma 3.5 aya kadar devam.edicek doktorunla.irtibata gec ama.tavsiyem.zor ama cikardiktan.sonra mutlaka su ic yemek.ye yoksa bebek beslenemiyor serum.almak.zorunda kalirsin gecmis.olsun doktoruna hemen.gorun

Benim de 5+4 suan. Midem hep ayakta. Ancak dedigin gibi kusma yok suan. Her seyin kokusunu fazla fazla aliyorum sanki her dakika oguresim geliyo. Ben de cikarabilsen rahatlarim saniyodum ama simdi sen boyle diyince bilemedim. Insallah gecer hemen😔 Ben bi'de calisiyorum cok zorluyo beni😓

Dogal zencefilli ilac olmayan hap vermisti.doktorum belirtilerin normal.korkma 3.5 aya kadar devam.edicek doktorunla.irtibata gec ama.tavsiyem.zor ama cikardiktan.sonra mutlaka su ic yemek.ye yoksa bebek beslenemiyor serum.almak.zorunda kalirsin gecmis.olsun doktoruna hemen.gorun

Su bile içsem çıkardım bugün. Akşam 4 gibi zorla bi tane haşlanmış patates yiyebildim geri çıkarmadan.
Başım ağrıyor artık susuzluktan ama içtikçe daha çok bulanıyor. Kısır döngü 😔

Su bile içsem çıkardım bugün. Akşam 4 gibi zorla bi tane haşlanmış patates yiyebildim geri çıkarmadan.
Başım ağrıyor artık susuzluktan ama içtikçe daha çok bulanıyor. Kısır döngü 😔
Ben senin gibi.yaptim keton degerim.firladi serum yemek.zorunda kaldim canim mutlaka su ve yemek.yemen.lazim çıkarsan bile.yine doktora hemen gitmelisin

Allah yardimcin olsun..tam bu haftada bende cok kotuydum..hatta bogazim yirtildi kusmaktan antibiyotik kullanmak zorunda kaldim...acilde bi kac gun serum yedim biraz iyi gelmisti..tabi bu sadece gunu kurtarmak oluyodu

Ben de çok dertliyim bu konuda. Kemoterapi gören hastaların kullandığı bulantı ilacını kullanıyorum ama hiçbir etkisi olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doğru düzgün bir şeyler yemeyi geçtim, suyu çok zor içiyorum 😔

Ben senin gibi.yaptim keton degerim.firladi serum yemek.zorunda kaldim canim mutlaka su ve yemek.yemen.lazim çıkarsan bile.yine doktora hemen gitmelisin
Şu an şehir dışında annemlerin yanındayım. Bir dahaki kontrolüm haftaya ama yarın yine böyle olursam mecbur acile gideceğim çünkü burada doktorum yok.

Allah yardimcin olsun..tam bu haftada bende cok kotuydum..hatta bogazim yirtildi kusmaktan antibiyotik kullanmak zorunda kaldim...acilde bi kac gun serum yedim biraz iyi gelmisti..tabi bu sadece gunu kurtarmak oluyodu
Allah razı olsun. Bilmiyorum ben çok nadir doktora giden biir insanım normalde. Her şeyi bi şekilde evde atlatmaya çalışırım ama bugün sınırlarımın sonuna geldim sanırım.

Ben de çok dertliyim bu konuda. Kemoterapi gören hastaların kullandığı bulantı ilacını kullanıyorum ama hiçbir etkisi olmuyor. Ne yapacağımı şaşırdım. Doğru düzgün bir şeyler yemeyi geçtim, suyu çok zor içiyorum 😔
Sana da Allah kolaylık versin. Çok zor ben hiç böyle olmamıştım 😔 aynen ben de en çok su içmekte zorlanıyorum sürekli soda içmeye çalışıyorum ama bugün o bile gitmiyor 😔

Herkes 1-1,5 ay içinde rahatlayacağımı söylüyor ama benim hiç inancım yok. Sodanın hamilelikte bir sakıncası var mı?

İyi günler hanımlar,

Ben 11. haftamdayım. Bulantılar başlayalı çok oldu ama kusma yoktu.
Geçen hafta kusmalar da başladı. Açken veya yemekten hemen sonra, fark etmiyor.
En fazla 2 kez oluyodu sonra duruyordu.

Bugün 5 defa çıkardım sanırım. Su bile içsem geri çıkarıyorum.
Soda, çubuk kraker.. geri çıktılar.

Ben normalde de kusunca çok halsiz olurum. Bugün daha yataktan çıkamadım.
Ama hanımlar affedersiniz kusarken sanki gözlerim yerinden çıkacak gibi oluyor.
Karnım ve kasıklarım çok kasılıyor. Çok fazla öğürerek çıkarıyorum.

Bu durum normal midir? Almanya'da yaşıyorum. Bulantılar başladığından beri B vitamini takviyesi ve iki farklı mide bulantısı için ilaç kullanıyorum. Bugün hiç biri fayda etmedi.
Ne olur tecrübesi olan birileri bana bir fikir versin, nasıl geçer bu durum?? 😔
Merhaba benim 6.hafta başlayıp 9.hafta serum almamla kesildi ama.o.3 hafta kabus gibiydi günde 10 defa çıkardığımı biliyorum 4 kilo vermiştim resmen serumdan sonra hemen kesildi çok sasırmıstım yoksa 3 aya kadar dayanılcak gibi değildi

X