Bulana Kadar Arayın Beni

Cirkin Peri

Guru
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
248
0
316
43

Korkuyorum…
Evet, fazlasıyla korkuyorum şu sıra.

Sebepsiz değil elbet korkumun sebebi ya hani bilsem de nasıl kaçacağımı bulamıyorum.
Adım attığım anda bakınmaya başlıyorum, bir anda kaybolacakmışım gibi geliyor ortadan…
Bir gün birden sessizlik hâkim olacak ve ben bulanamayacağım sanki.
Hayır, bu benim kaçışım değil; o hep istediğim kaybolma duygusu da…Tipik bir gitmek istiyorum bu kentten, yordu insanlar beni artık sözleri de savurmayacağım inanın bana.

Sadece…
Bilmiyorum işte anlatamam ki her şeyi.
Sadece korkuyorum,
Bunu bilin yeter, ben gerçekten korkuyorum…

Hani olurda bir gün gözükmezsem ortada bilin ki bulmuştur korkularım beni, hani aradığınızda ulaşılmazsa telefonuma ya da birileri deli gibi ararken bulunamıyorsam eğer. Kimse nerde olduğumu bilmiyor ve ben çıkmıyorsam ortaya…
Çıkmak istemediğimden değildir inanın…

İnanın n’olur…
Ve n’olur bulana kadar aramaktan vazgeçmeyin beni…

Her vazgeçişinizde geleyim hafızanıza…
Korkularımla gelmeniz için dua ettiğimi, bilmediğim bir yerde sıkıştırılmış olduğumu getirin aklınıza, kaçamadığımı ve kaçamayacağımı…
Yardım çığlıkları atamadığımı, sadece yardım gelmesini ümit ettiğimi düşünün mesela…
Ve Lütfen…
Bulana kadar, evet bulana kadar aramayı bırakmayın beni.

Vazgeçtiğiniz anda nefesimi kestiğini düşünün bir şeylerin, tutun havayı solumama engel olan elleri… Yakalayın beni sıkıştıran ve saklayan gözleri…

Korktuğumu çok korktuğumu hatırlayın…
Ve yoksam ortalarda, nasıl da arttığını anlayın onların bu yok oluşun ardından.

Birileri ararken bana ulaşılamıyorsa artık telefonuma, bilin ki gerçeğe dönüşmüştür tüm korkularım.
Bilin ki bir el tutup götürmüştür de beni, ben kaçamıyorumdur…
Korkularımla birlikte bekliyorumdur sinmiş ve ürkek…

Yoksam ortada…
Eğer hiçbir yerde yoksam ben, aramaktan vazgeçmeyin beni…

Bilin ki, bilmediğim bir yerde sıkıştırılmış olan bedenim sizi beklemekte, yüreğim her gün yardım çığlıkları savurmakta esen rüzgârla da umut etmekte geleceğiniz günü…

Bilin ki beklemekte…
Bilin ki bu kayboluş elinde değil ve kaçamamakta bedenim…
Bilin ki gelmenizi ümit etmekteyim…
Bilin… Asla unutmayın… Sadece Bilin…

Korkuyorum…
Evet fazlasıyla korkuyorum şu sıra…
Kendi isteğim dışında kaybolmaktan korkuyorum…
Çok korkuyorum ya bir yandan da beni bulmadan vazgeçmeyeceğinizi diliyorum…
Sessiz haykırışlarımı duyun istiyorum…
Ben gerçekten korkuyorum…

Meral BİLGİÇ

Hayatımızı korkularımız yönlendirirmiş zaten.Ne güzel yazmışsın canım.Eğer gerçek yaşadığın duyguysa bunlar,üzücü.Bu duyguları yaşamamış olmanıdilerdim.Çocuklarımın küçüklükleri geldi aklıma.Onlar da aynı duyguları yaşarlar kırgın oldukları zaman..............................

Kırgınlıklardan çok gerçek duygular aslında. Yani bilmiyorum belki de hani annemizin elini bırakınca kayboluruz korkusu vardır ya hep.
İşte elimi bırakalı çok oldu ya hani bilmiyorum neyse...
Anlatmak güçiçimdeki korkuyu...
Gerçekle bağlantı aslında, aslında anlatamadığım için bir imdat çığlığı bu...
Gerçeklerle örtüşen bir imdat sadece...

Bunlar hep yaşandı.Gün gelip güçlü olduğunu hissedeceksin.O korkuların kaybolacak.Ama gün gelecek geçmişe olan özlemin içini acıtacak. Korkuların olsa dahi geçmişe özlem duyacaksın!........

Reaslist bu yazının aşk acısıyla ilgisi yok...
Neyse teşekkür ederim...
Ben bunu geröetekn birgün kaybolurdam arkadaşlarım okuyup anlasın diye yazmıştım.
Ne çektiğim aşk acısından nede yalnızlıktan yazılmıştı.
Okuduğun için teşekkürler...
Sevgiyle

Canım ben de sadece korkular için yazmıştım zaten!......Aşk acısı gerçekten aklıma gelmedi.......İnsanın hayatının bri döneminde özellikle bluğ çağlarında çok korkuları olur..Ama o yıllar da en güzel yıllardır..........

senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama senağlama ne güzel anlatmis ya , sanki ben yazmisim gibi oldu of ya allahim yardim et bana senağlama

Peki gerçekten tehdit altındaysan...
Ve kimse sana inanmıyorsa ?
Önemli olan senin kendine olan inancın.Zor da olsa şuna inanmalısın.sana inanmayanlar sana gereken değeri vermeyenlerdir.Onlar içinse üzülmeye değmez.Önemli olan kendine güvenip,bu korkuları safdışı bırakabilmektir.Akıl her şeyin üzerindedir
ÇARESİZSENİZ,ÇARE SİZSİNİZ!.....

Korku reel bir insandan kaynaklanıyor ve tehdit altında hissediyorsan kendini...
Herşey rengini değiştiriyor. Sokağa çıkmaıyorsun mesela, polise gidemiyorsun, kimseye derdini anlatamıyorsun ve bekliyorsun birgün gelip seni götüreceğini bilip bekliyorsun

Keşke açık seçik anlatabilseydin,belki yardımcı olabilirdik burada sana..................Dolaylı yollardan anlatınca doğal olarak tam anlayamıyoruz canım....Sadece yazının güzelliği dikkat çekiyor o kadar.Senin iç dünyandakş fırtınaları çok az anlayabiliyoruz.Yardımımız olursa eğer,seve seve.......

Bilmiyorum ki, burda anlatabilmeyi çok isterdim ya paranoyak oldum.Burda bile gözü vardır diye... O yüzden anlatamıyorum herşeyi... Kimseye anlatamıyorummm

Bilmiyorum ki, burda anlatabilmeyi çok isterdim ya paranoyak oldum.Burda bile gözü vardır diye... O yüzden anlatamıyorum herşeyi... Kimseye anlatamıyorummm

Canım özel mesaj olarak yazabilirsin.Tabii istersen.Çünkü bu senin özelin,Yardımım değilse bile belki tesellim olur...Gencecik insanların mutsuzluk ifadelerini okumak üzüyor beni...

Korkuyorum içimdekilerinin birileri tarafından anlaşılacagından,
Mutluluk oyunu oynarken aslında içimdeki çocuğun hıçkıra hıçkıra aglayışını
duyacaklarından,
Kimsenin olmadığı yeni bir hayata yol almak istediğimi anlaycaklarından
Ama kaçışım onlardan degilde beni rahat bırakmayan iç dünyamda fırtınalar yaratan, Beynimde uğuldayan o sesten kaçmak istediğimi anlamayacaklarından korkuyorum...
Ve aslında ben acılarımla yüzleşmekten gerçeklerden korkuyorum...
Uyuyup uyanmamak istiyorum ama bundanda korkuyorum.....​
BENDE KORKUYORUM FAKAT BAZEN KENDİ İÇİMİZDE KİMSEYE ANLATAMAYACAĞIMIZ ÖYLE ŞEYLER BİRİKİR Kİİİ BUNLARI SADECE KALEMİMİZLE PAYLAŞIP OKUYUCULARA SUNARIZ VE İÇ DÜNYAMIZDAKİ O SAVAŞ DEVAM EDER.....HARİKA BİR PAYLAŞIM TEKKÜLERRRR...a.s.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…