- 2 Aralık 2018
- 340
- 487
- 103
- Konu Sahibi Delifissek
-
Evet sarı severim çok iyi olur öneri verirsenizEvet diplerden kızıllık gelecek. Yani ilk yukledigin fotodaki gibi olmayacak. Onu demiyorum ama dore lik olacak yani. Kurtarabilmen icin kahve tonlarina boyaman lazim ama çikolata kahve denen ton su pinar altugun senelerce kullandigi sac ve diger kahveler onlarin da hepsinde dore lik var malesef. Yerinde olsam sarı yaparim. Zaten beyaz tenlisin gördüğüm kadariyla. Sari seviyorsan oneri verebilirim
B.k demek istedim b.k rengiBence fena durmuyor. Bir süre saçınıza bir işlem uygula(t)mayın. Hele ki siyah falan, iyi düşünün.
Bük rengi diye bir renk var mı gerçekten?
Kotu durmuyor saciniz biraz dinlensin beklesin.ustune ayni rengi bi daha boyayin renk otururGünaydın hanımlar. Direk konuya geçeceğim saçımın içine ettim. Uzun zamandır saç boyamayı düşünüyordum..
Dün gece bir hışımla bir sürü boya aldım, önce saçımı açıcı tozla açtım. Yanacak diye korktuğum için 25 dakikada falan yıkadım. Sonuç tahmin edersiniz ki turuncu ☹
Pes etmedim dedim ki üstüne küllü açık kumral boyayayım, turunculuğu kırar. Sonucu birazdan aşağıda göstereceğim.
Şimdi ben bu saçı ne yapayım? İzzet Altınmeşe gibi simsiyah mı yapayım? Yoksa biraz açılıp oturmasını bekleyeyim? Sizce sonuç ne olur çok kötüyüm
Buda benim derdim. Lütfen konumu taşımayın , teşekkürler
Not: Turuncu ıslak olan resimde açıcıdan sonra, açık olan boyadıktan sonra, toplu olan sabah ki çekim
Ya nerden buluyorsunuz bu benzetmeleriBu arada saçında saman yığını gibi iğrenç olmuş.
Sizinde o üslubunuz ne kadar iğrenç. Sizden başka saman yığını gören olmamış!Bu arada saçında saman yığını gibi iğrenç olmuş.
Aklınızı iyi kullanın o zamanYa nerden buluyorsunuz bu benzetmeleri40 yil dusunsem saman filan gelmezdi aklima
Teşekkür ederim evet bende bekleyeceğim bir süreBence gayet güzeL duruyor hic dokunma ve oturmasını bekLe siyaha da boyama sakın☺
Teşekkür ederim oturmasını bekliyorumRengi kötü durmuyor aslında
Teşekkür ederim evet bende bekleyeceğim bir süre❤❤
Bi dahaki sefere insallahAklınızı iyi kullanın o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?