Saç Rengi ve Saç Boyama Bük rengi saç(resimli)

Ten renginizede yakismis ben begendim sakin yeniden boya yapmayin yanabilir bu hali gayet guzel belki alismadiginiz icin tuhaf geldi size

Saçın açılmamış
Açamamışsın malesef. Bu kadar riskli bir islemi keske evde yapmasaydin. Toz açıcılarnda sağlıksız ve kötü. Krem açıcılar var artık saçı 8 10 tona kadar açıyor ve yipratmadan
Küllü kumral olmamis. Zaten o instagramda gördüğün kumrallar da 1 hafta sonra turunculasiyor.
Bu sac kizillasacak birkac yikamaya bence kuaföre git

Kuaföre yazın kendi memleketimde anca gidebilirim. Akınca turuncu mu olacak yani? Sizce kendim kurtaramaz mıyım?

Bence fena değil.
Tavsiyem daha fazla saçınız ile oynamamanız.
Hele ki koyu renk, asla yapmayın, dönüşü çok daha zor olacaktır.
Daha da psikolojinizi bozar...

Rengi gayet iyi duruyor.

Bence fena değil.
Tavsiyem daha fazla saçınız ile oynamamanız.
Hele ki koyu renk, asla yapmayın, dönüşü çok daha zor olacaktır.
Daha da psikolojinizi bozar...

Rengi gayet iyi duruyor.
Teşekkür ederim, bir an siyaha boyayım dedim komple öyle canım sıkıldı ama yorumlar rahatlattı biraz

Kuaföre yazın kendi memleketimde anca gidebilirim. Akınca turuncu mu olacak yani? Sizce kendim kurtaramaz mıyım?
Evet diplerden kızıllık gelecek. Yani ilk yukledigin fotodaki gibi olmayacak. Onu demiyorum ama dore lik olacak yani. Kurtarabilmen icin kahve tonlarina boyaman lazim ama çikolata kahve denen ton su pinar altugun senelerce kullandigi sac ve diger kahveler onlarin da hepsinde dore lik var malesef. Yerinde olsam sarı yaparim. Zaten beyaz tenlisin gördüğüm kadariyla. Sari seviyorsan oneri verebilirim

Renkten ziyade çok matlaşmis açtığın için sanırım. Bence ilk önce saçına maskeler yap ve biraz canlanmasını sağla. Tekrar boyarsan iyice yıpranicak.

Şu an dokunma zatrn yıpratmışsın açıcıyla
Açıcı evde kullanılmaz kuaföre gideceksin çok tehlikeli birşey zaten dua et saçların elinde kalmamış
Bir ay falan bekle sonra koyu kumrala boyarsın

Saçı kuaförde de açınca turuncu oluyor zaten, açılmış hali, o kısımda hata yok. Şuan rengin kötü değil, ama akacaktır zaten 2 3 yıkamaya, o zaman istersen daha koyu bir renk alırsın. Ben palette göz alıcı kahve kullanıyorum , çok çok memnunum renkten, herkes çok beğeniyor, onu tavsiye ederim.

Sac açılmamış. Kuaforde açıldığında muz rengi gibi bir renk oluyor evet turuncu oluyor ama konu sahibi az açmış saçı.

Bence fena durmuyor. Bir süre saçınıza bir işlem uygula(t)mayın. Hele ki siyah falan, iyi düşünün.

Bük rengi diye bir renk var mı gerçekten?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…