• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bük rengi saç(resimli)

Delifissek

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
2 Aralık 2018
340
487
103
Günaydın hanımlar. Direk konuya geçeceğim saçımın içine ettim. Uzun zamandır saç boyamayı düşünüyordum..
Dün gece bir hışımla bir sürü boya aldım, önce saçımı açıcı tozla açtım. Yanacak diye korktuğum için 25 dakikada falan yıkadım. Sonuç tahmin edersiniz ki turuncu ☹
Pes etmedim dedim ki üstüne küllü açık kumral boyayayım, turunculuğu kırar. Sonucu birazdan aşağıda göstereceğim.

Şimdi ben bu saçı ne yapayım? İzzet Altınmeşe gibi simsiyah mı yapayım? Yoksa biraz açılıp oturmasını bekleyeyim? Sizce sonuç ne olur çok kötüyüm 🤤

Buda benim derdim. Lütfen konumu taşımayın , teşekkürler 🌹

Not: Turuncu ıslak olan resimde açıcıdan sonra, açık olan boyadıktan sonra, toplu olan sabah ki çekim

Eklentiler

• 4C631095-D135-4E6E-97B9-A33CB9352F85.webp
    4C631095-D135-4E6E-97B9-A33CB9352F85.webp
    35,3 KB · Görüntüleme: 335
  • B0E70B0C-B3EE-430A-AEC5-298D78D2E39D.webp
    B0E70B0C-B3EE-430A-AEC5-298D78D2E39D.webp
    28,1 KB · Görüntüleme: 336
  • 8AC54DE8-7677-4921-AD56-0D4240E33B03.webp
    8AC54DE8-7677-4921-AD56-0D4240E33B03.webp
    28,9 KB · Görüntüleme: 329
Son düzenleme:
Hepsi aynı mı ya da son hali hangisi mi diyeyim

Fotoda ışık da olduğu için net olmuyor

Ortadaki hali iyi sanki

Biraz dinlense iyi olur da olmuyorsa da kahverengi ile kapanır sanki

Hepsi aynı mı ya da son hali hangisi mi diyeyim

Fotoda ışık da olduğu için net olmuyor

Ortadaki hali iyi sanki

Biraz dinlense iyi olur da olmuyorsa da kahverengi ile kapanır sanki
Sondaki turuncu ıslak olan açıcıdan sonraki, diğer ikiside boyadan sonra. Toplu olan sabah açık olan gece boyadıktan sonra çekmiştim

Canım biraz bekle akar o daha güzel oluyor akinca :D kız kardesimden biliyorum biraz öyle kullan derim ama okadar da kötü durmuyor 🤗

Buradaki kuaförlerin kendine hayırları yok, yazın anca gidebilirim kuaföre memlekette. O zamanada 🤤🤤

o zaman biraz böyle kullanmaya çalış.
gerçi şu anki hali hangisi anlamadım. sondaki kötü görünüyor diğerleri kullanılabilir.
az dinlensin saçın sonra kahveye boyarsın.

Günaydın hanımlar. Direk konuya geçeceğim saçımın içine ettim. Uzun zamandır saç boyamayı düşünüyordum..
Dün gece bir hışımla bir sürü boya aldım, önce saçımı açıcı tozla açtım. Yanacak diye korktuğum için 25 dakikada falan yıkadım. Sonuç tahmin edersiniz ki turuncu ☹
Pes etmedim dedim ki üstüne küllü açık kumral boyayayım, turunculuğu kırar. Sonucu birazdan aşağıda göstereceğim.

Şimdi ben bu saçı ne yapayım? İzzet Altınmeşe gibi simsiyah mı yapayım? Yoksa biraz açılıp oturmasını bekleyeyim? Sizce sonuç ne olur çok kötüyüm 🤤

Buda benim derdim. Lütfen konumu taşımayın , teşekkürler 🌹

Not: Turuncu ıslak olan resimde açıcıdan sonra, açık olan boyadıktan sonra, toplu olan sabah ki çekim

dikkatli bakınca fotodan bile anlaşılıyor saçların tiftik tiftik olmuş kopar gider berbat olmuş cidden , gidip kuaföre düzerlttir hemen derim.

Ayy teşekkür ederim , makyajla falan daha iyi durabilir değil mi ☺
Rica ederim ☺️ elbette biraz böyle kullan bence o akar şimdi siyaha boyayacaksin saçın daha çok yıpranacak ☺️ o değil de son fotoya koyduğun o emoji beni aldı götürdü :KK53: :D

Üst üste boya işlemi saçını çok yıpratır,kendimden biliyorum üstelik bunu bana yapan kuaför....

Back
X