bujiteri açmak istiyorum.......

zuhaloktay

ben onun GÖKKUŞAĞI'yım :)
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
300
2
46
İstanbul
iyi geceler kk bayanları ben kadıköyde bir bujiteri dükkanı açmak istiyorum tam kendime göre küçük bir dükkanda buldum şirin ufak bişey tam büjiteriye uygun ama tereddütlerim var ya sizce kadıköy gibi bujiterinin bol olduğu bi yerde iş yaparmıyım

bujiteri derken incik boncuk kolye takı vs mi yoksa makyaj malzemeleri parfüm vs mi?bi de kadıköy-altıyol falan merkezdemi?nerede açacaksın tam olarak?

canım aslında aksesuar diyelim yani takısından tokasına şifalı taşlarından çantasına yani herşeyden azar azar koyarak bi mağaza açmak istiyorum bulduğum dükkan dövmecilerin sokağında kadıköyde ve etrafında bu tarz hiç dükkan yok bi kaç giyim mağazası var onlarda işime yarar die düşünüyorum.

öncelikle hayırlısı olsun diyeyim.civarda aynı tarz dükkkan olmaması önemli tabi ama o sokaktan nasıl tipte insanlar geçiyor ona da bak.genç kızlar kadınlar olmalı.sonuçta onlar müşterin olacak.umarım tüm işlerin rast gider.bizde geliriz incik boncuk almaya.

beklerim canım dediğim gibi dövmecilerin sokağında dükkan onların tarzında birşeyler getiricem çoğunlukla

hayırlı olsun çok zevkli bir iş ben daha önce denemedim ama bayanlar için süper canın hiç sıkılmaz zevkle yaparsın :))))

zevk konusunda bir düşüncem yok ona eminim bize göre bi iş yani :)
sen nerde açmıştın neden kapattın nası geliri falan iyimi ?

ben açmadım benim bölümüm işletme sadece sevdiğim bir iş ama yapmadım :))) geliri iyidir tabi canım biz bayanlar sürekli içindeyiz zaten ben kendimden örnek vereyim çok para harcamama rağmen ayda 1 rimel biter ve yine alırım far da öyle diğerleride iyi yani:))

Canım öncelikle hayırlı olsun
Kadıköyde Rexx tarafında genelde gotikler emolar rockçılar vs
takılıyor o yüzden deriler, metallar, rengarenk uzun çantalar
bulundurursan iş yaparsın. Ama o tarafta bir kaç gümüşçü
vardı diye hatırıyorum.:44:

Benim şahsi fikrim pembeli, süslü püslü bujiteriler kadınların
ilgisini daha çok çeker. Bahariye caddesinde var dediğim tarzda
bir yer, minnacık bir dükkan, vitrini pespembe, tüller pullar
rengarenk boncuklar falan feci albenisi var, ordan her geçişimde
içeri girmekten kendimi alamıyorum Bir de çok pahalı ürünler
bulundurmamanı öneririm, biliyorsun Kadıköyde ucuz bujiterilerden
geçilmiyor

oraları bilmem ama tarz ve değişik ürünler satarsanız talep çok olur.. insanlar farklılık arıyor artık. her yerde aynı toka küpe vs... dükkan dekorasyonu da önemli müşteri çekmek için. hayırlısı olsun şimdiden

yanlış anlamayında birşey sormak istiyorum kk camiasına
bujiteri mi bijuteri mi?
benim bildiğim kadarıyla fransızcadan gelme bir kelime : ''bijou'' (biju okunur)-takı demek.
tekrardan özür dilerim, benim türkçem o kadar iyi değil o yüzden soruyorum belki ben yanlış biliyorum

Konuları lütfen içerikleri ile ilgili başlıklara açmaya özen gösterelim.
Bu nedenle konu "İş ve Kariyer" başlığına taşındı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…