- 28 Temmuz 2010
- 13.530
- 2.636
-
- Konu Sahibi mandalina01
O markaninda bir çok modeli var. Aklım karıştı hangisinde ne var ne yok.Karcher ın var. Yağlı lekeleri çok güzel çıkarıyor, kireç lekelerine bir fayda etmedi. Ama sabun artıpı da yağ olduğu için onlara da etkisi güzel. Banyo duvarlarını çok güzel siliyor. Parke ve seramikte iz bırakıyor o yüzden yerde kullanmıyorum.bence kesinlikle şart olan tek yer mutfak.
Özetle şimdiki aklım olsa kesinlikle el tipi ufak olanlardan alırdım. Koca makineye bence gerek yok.
Birde ne zaman kullaniyorsunuz haftada kaç gün mesela ya da sadece genel temizlikte miKarcher ın var. Yağlı lekeleri çok güzel çıkarıyor, kireç lekelerine bir fayda etmedi. Ama sabun artıpı da yağ olduğu için onlara da etkisi güzel. Banyo duvarlarını çok güzel siliyor. Parke ve seramikte iz bırakıyor o yüzden yerde kullanmıyorum.bence kesinlikle şart olan tek yer mutfak.
Özetle şimdiki aklım olsa kesinlikle el tipi ufak olanlardan alırdım. Koca makineye bence gerek yok.
Mesela nerelerde ne sıklıkla nasıl kullanıyorsunuz. Kucuk olunca tasimasi kolay ama güç ve işlev nasıl. Aspiratorlerde ne kadar verimliBen markasini bilmedigim kucuk bir sey aldim netten.sadece mutfakta kullaniyorum.ozellikle ocakta cok iyi is goruyor buyuk olanlari nasildir bilmiyorum ben memnunum.
Nadiren kullanıyorum, büyük temizlikte. Modelini bilemiycem ama. Büyük, bisürü başlığı vs var.Birde ne zaman kullaniyorsunuz haftada kaç gün mesela ya da sadece genel temizlikte mi
İhtiyac oldukca kullaniyorum.ocak gozlerinde biriken yaglari cikarmada aspirator firin temizliginde ve de mutfak tezgahinin kenar kose derz aralari gibi yerlerin temizligini cok guzel yapiyor.kuzenim benimkini almisti camlarda cok iyi dedi sonra kendisi de aldi ama ben kullanmadim cam icin.cok buyuk beklenti olmazsa bence bu tur temizlik icin basarili.Mesela nerelerde ne sıklıkla nasıl kullanıyorsunuz. Kucuk olunca tasimasi kolay ama güç ve işlev nasıl. Aspiratorlerde ne kadar verimli
Ya en çok derzleri merak ediyorum sarartiyor diyenler var ulak yerlerdeki kararmalari yok diyen varİhtiyac oldukca kullaniyorum.ocak gozlerinde biriken yaglari cikarmada aspirator firin temizliginde ve de mutfak tezgahinin kenar kose derz aralari gibi yerlerin temizligini cok guzel yapiyor.kuzenim benimkini almisti camlarda cok iyi dedi sonra kendisi de aldi ama ben kullanmadim cam icin.cok buyuk beklenti olmazsa bence bu tur temizlik icin basarili.
Yetiyor yani surekliye gerek yok öylemiNadiren kullanıyorum, büyük temizlikte. Modelini bilemiycem ama. Büyük, bisürü başlığı vs var.
Bence yeterli. Dediğim gibi yerlerde kullanmıyorum.Yetiyor yani surekliye gerek yok öylemi
Ben sadece mutfak tezgahindaki derzlerde kullandim yerlerde denemedim o yuzden sarartmasiyla alakali bir yorum yapamam acikcasi.evet deterjana gerek kalmiyor ama yagcoz sikip sonra temizledigimde oldu buhar verip sonra siliyorum.Ya en çok derzleri merak ediyorum sarartiyor diyenler var ulak yerlerdeki kararmalari yok diyen var
Ocak gozlerini ilk defa duydum fırın içinde iyiymiş deterjansiz temizlik degilmi arkasından sadece kurulama mi yapıyorsun
Kullanımı kolay mı? Bir de ufak olanlar kullan-makineyi temizle-kaldır zahmetli mi yoksa her an elimizin altında kullanabileceğimiz pratik bir alet mi?Ben sadece mutfak tezgahindaki derzlerde kullandim yerlerde denemedim o yuzden sarartmasiyla alakali bir yorum yapamam acikcasi.evet deterjana gerek kalmiyor ama yagcoz sikip sonra temizledigimde oldu buhar verip sonra siliyorum.
Kullanimi cok kolay, kucuk oldugu icin hafif kol yormuyor ama tabi suyu cabuk bitiyor.yine de benim icin yeterli ufak yerlerde kullandigim icin.cok buyuk beklenti olmazsa bence is gorur bir alet.fiyat performans urunu yani.Kullanımı kolay mı? Bir de ufak olanlar kullan-makineyi temizle-kaldır zahmetli mi yoksa her an elimizin altında kullanabileceğimiz pratik bir alet mi?
Dolap kapakları ahşap kaplama olduğu için yüksek ısı buhar armanayrilma yapmıyor muBissel'in power fresh lift off ürününü kullanıyorum buharlı temizlik için. Yer, dolap kapağı, Ocak vs her yerde kullandım. Özellikle benim gibi alerjik kişiler için gerçekten başarılı. Daha önce Arçelik buharika kullanmıştım ama hiç pratik değildi.
Dolapların çok iyi kalite değil, klasik duz lake, buna rağmen hayır kabarma yapmıyor. Zaten bezle siler gibi siliyorsunuz ve hemen kuruyor. Parlatmak için mikrofiber ile de üzerinden geciyorum.Dolap kapakları ahşap kaplama olduğu için yüksek ısı buhar armanayrilma yapmıyor mu