Ben bekonun mama robotunu almıştım. Ek gıdalara geçtikten sonra elim ayağım gibi oldu. Hem buharda pişirme yapıyor hem de eziyor. Et, tavuk, sebze hatta meyve bile yapılabiliyor. Maksimum süresi de 15-20 dk. arası. İçinde sepeti var, buhar haznesine ölçeğine göre su konuluyor, sepete de sebzeler, çalıştırıyorsun o kendi kendine yapıyor. Bitince de sepeti çıkarıp yaptıklarını haznesine aktarıyorsun, rondoya getiriyorsun hemen püre haline getiriyor. Ben çok memnun kalmıştım, piyasada benzerleri çok daha fiyatlıydı, ben aldığımda 40 liraydı, şimdi de o civarlarda... Aşağıya da linkini koydum canım, bir göz at istersen...
Beko Mama Robotu
Sanırım mama robotuna kafam yattı ama bu buharlı pişiricileri de merak ettim, çok mu uzun sürede pişiriyor.Arçelik buhar pirişirici kullanıyorum çok memnunum
bu arada ne çabuk büyüdü de ek gıdaya geçtiniz, maşallah
Yok canım uzun sürede pişirmiyor,patates yada havuç gibizor pişen gıdaları 30 dkSanırım mama robotuna kafam yattı ama bu buharlı pişiricileri de merak ettim, çok mu uzun sürede pişiriyor.
Esasında ben de çok küçük olduğunu ve ek gıda için erken değil mi diye
soracaktım fakat sonra gereği yok diye düşündüm.
Anne sütü yettiği halde ek gıda veriliyorsa yanlış tabi. 9. ayına kadar sadece anne sütü
almış bir bebeğin annesi olarak bunu söylüyorum:1closedeyes:
Esasında ben de çok küçük olduğunu ve ek gıda için erken değil mi diye
soracaktım fakat sonra gereği yok diye düşündüm.
Anne sütü yettiği halde ek gıda veriliyorsa yanlış tabi. 9. ayına kadar sadece anne sütü
almış bir bebeğin annesi olarak bunu söylüyorum:1closedeyes:
Ama işte bu türdurumlar bebeğe göre değişiyor benimde sütüm boldu halada emziriyorum 18 ayı geçti ama bebeğim iştahlı olduğu için bizde altı aylıktı başlamıştık yani sadece annede süt olup olmamasıyla değil bebeğin ihtiyacına görede değişiyor.
ben de delikli bir buharda pişirme aparatı var, tencerenin dibine su koyup orda pişirirdim
bu arada ne çabuk büyüdü de ek gıdaya geçtiniz, maşallah
Yok canım uzun sürede pişirmiyor,patates yada havuç gibizor pişen gıdaları 30 dk
pişiriyorum patatesi 2 ye bölüyorum havucuda kabuklarınıda piştikten sonra soyuyorum patatesi kabuklu pişirmek gerekirmiş.Balık 15 dk sürüyor aslında netten kullanım kılavuzuna ve pişirme sürelerine bakabilirsin aynen dedikleri gibi oluyor.Arçelik 3gözü ayrıca çorba pişirme aparatıfı var 55.00 TL ye almıştım geçen sene.
Ama işte bu türdurumlar bebeğe göre değişiyor benimde sütüm boldu halada emziriyorum 18 a geçti ama bebeğim iştahlı olduğu için bizde altı aylıktı başlamıştık yani sadece annede süt olup olmamasıyla değil bebeğin ihtiyacına görede değişiyor.
Çalışmaya başladığım için bize yetmiyor sağdığımda doyuracak kadar çıkmıyor, hoş sütümün yetmediğini çalışmaya başlamadan kısa bir süre önce sezinlemeye başladım son ay az kilo almıştı çünkü, doktor bir ay daha gözlemeleyelim dedi ve ben sağmaya başlayınca anladım neden az kilo aldığını. emiyor yine ancak tek başına süt ona yetmiyor.
bende bu ndenle ek gıda olayına formül mamalar dışında bi dalayım dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?