merhaba arkadaşlar yeni bir ev aldım ve şun elimde olan fazlalıkları oraya götürmeden satmak istiyorum
weweel soguk hava buhar makinesi : normalde fiyatı 123 ile 160 arası alabilirsiniz bu ürünü temiz kullanıldı fiyatı 95 tl.
Özellikleri:
Soğuk Buhar Üfleyici WHC - 730
(Programlanabilir Nem Oranı Ayarı / Ionizer / Uzaktan Kumanda / LCD Ekranda Sıcaklık ve Nem Oranı Göstergesi)
• istenilen nem oranını otomatik olarak sağlayan programlanabilir nem ayarlayıcısı
•Sağlınız için entegre edilmiş Ionizer ünitesi
• Kireç oluşmasını önleyen gelişmiş filtre teknolojisi
• Uzaktan kumanda
• 5 farklı zaman ayarı (2,4,6,8,10 saat)
• Kolay kullanımı sağlayan LCD ekran
• LCD ekranda oda sıcaklığı göstergesi
• Su bittiğinde otomatik kapanma ve sesli uyarı sistemi
• 360 derece çevrilebilir nem çıkış ünitesi
• Estetik ve ergonomik tasarım
• 5 litre uzun süreli kullanıma özel su tankı
Tiny love gölde uyku ışıklı ve sesli kumandalı dönence: normalde fiyatı 160 lira almaya kalksanız ben size 100 lira ya satabilirim
özellikleri : Doğanın bebeği sakinleştiren sesi. Gölde uyku dönencesi bebeği ortasına yerleştirilmiş göl görseli ve ondan süzülen dinlendirici ışık ile rahatlatırken hareket zenginliği ile bebeğin dikkatinin uzun süre dağılmamasını sağlar.
Tıny love dönencelerini diğer dönencelerden ayıran en büyük özellik birbirini izleyen hareketlerin zenginliğidir.
Klasik dönme hareketinin dışında birbirini izleyen bu hareketler zenginliği bebeğin keyifle dönenceyi izlerken uykuya dalmasını kolaylaştırır.
3 klasik müzik ve bir özel doğa sesleri parçasıyla zengin bir işitsel ortam sağlar.
Çok yönlü hareket bebeğin daha uzun süreler dikkatini dönencede yoğunlaştırmasını kolaylaştırır ve gözleriyle dönencenin hareketleri izlerken görme duyusunu, göz kaslarını ve vizyonunu geliştirir.
Rahatlatıcı ve dinlendirici ortam sağlayan müzik ve hareketler bebeğin dönenceyi bir oyuncak olarak daha fazla sevmesini sağlar.
Dil gelişimine yardımcı olur. Klasik müziğin bebeğin zihinsel ve dil ile alakalı gelişimine katkı sağladığı kanıtlanmıştır.
Aynı anda hareket eden değişik objeler bebeğin görme deneyimini zenginleştirir.
Uzaktan kumanda ile çalıştırılabilir.
Dönencenin motoru ana gövdeden ayrılarak daha sonra müzik kutusu ve gece lambası olarak kullanılabilir.
Doğa görseli
Yumuşak müzikler ile bebek için yaratılan sakin ortam
Birçok değişik yönde hareket
Zikzak hareketler
20 dakika devamlı müzik (3 klasik 1 doğa müziği)
Dinlendirici gece lambası
Uzaktan kumanda
Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0 Ay ve Üzeri
playskool 2 li egzersiz arkadşım: normalde piyasa fiyatı 79 lira ben 40 liraya satıyorum
özellikleri : 2`li Egzersiz Arkadaşım, bebeklerin yüzüstü yatarak kas gelişimlerini destekleyici egzersiz yapmalarını sağlıyor. 10 farklı melodisi ve ışık oyunlarıyla minikler hem çok eğleniyor, hem de neden-sonuç ilişkisi kurmayı Öğreniyor.
Kolayca dÖnüştürülerek bebek sırtüstü konumdayken de kullanılabiliyor.
weweel soguk hava buhar makinesi : normalde fiyatı 123 ile 160 arası alabilirsiniz bu ürünü temiz kullanıldı fiyatı 95 tl.
Özellikleri:
Soğuk Buhar Üfleyici WHC - 730
(Programlanabilir Nem Oranı Ayarı / Ionizer / Uzaktan Kumanda / LCD Ekranda Sıcaklık ve Nem Oranı Göstergesi)
• istenilen nem oranını otomatik olarak sağlayan programlanabilir nem ayarlayıcısı
•Sağlınız için entegre edilmiş Ionizer ünitesi
• Kireç oluşmasını önleyen gelişmiş filtre teknolojisi
• Uzaktan kumanda
• 5 farklı zaman ayarı (2,4,6,8,10 saat)
• Kolay kullanımı sağlayan LCD ekran
• LCD ekranda oda sıcaklığı göstergesi
• Su bittiğinde otomatik kapanma ve sesli uyarı sistemi
• 360 derece çevrilebilir nem çıkış ünitesi
• Estetik ve ergonomik tasarım
• 5 litre uzun süreli kullanıma özel su tankı
Tiny love gölde uyku ışıklı ve sesli kumandalı dönence: normalde fiyatı 160 lira almaya kalksanız ben size 100 lira ya satabilirim
özellikleri : Doğanın bebeği sakinleştiren sesi. Gölde uyku dönencesi bebeği ortasına yerleştirilmiş göl görseli ve ondan süzülen dinlendirici ışık ile rahatlatırken hareket zenginliği ile bebeğin dikkatinin uzun süre dağılmamasını sağlar.
Tıny love dönencelerini diğer dönencelerden ayıran en büyük özellik birbirini izleyen hareketlerin zenginliğidir.
Klasik dönme hareketinin dışında birbirini izleyen bu hareketler zenginliği bebeğin keyifle dönenceyi izlerken uykuya dalmasını kolaylaştırır.
3 klasik müzik ve bir özel doğa sesleri parçasıyla zengin bir işitsel ortam sağlar.
Çok yönlü hareket bebeğin daha uzun süreler dikkatini dönencede yoğunlaştırmasını kolaylaştırır ve gözleriyle dönencenin hareketleri izlerken görme duyusunu, göz kaslarını ve vizyonunu geliştirir.
Rahatlatıcı ve dinlendirici ortam sağlayan müzik ve hareketler bebeğin dönenceyi bir oyuncak olarak daha fazla sevmesini sağlar.
Dil gelişimine yardımcı olur. Klasik müziğin bebeğin zihinsel ve dil ile alakalı gelişimine katkı sağladığı kanıtlanmıştır.
Aynı anda hareket eden değişik objeler bebeğin görme deneyimini zenginleştirir.
Uzaktan kumanda ile çalıştırılabilir.
Dönencenin motoru ana gövdeden ayrılarak daha sonra müzik kutusu ve gece lambası olarak kullanılabilir.
Doğa görseli
Yumuşak müzikler ile bebek için yaratılan sakin ortam
Birçok değişik yönde hareket
Zikzak hareketler
20 dakika devamlı müzik (3 klasik 1 doğa müziği)
Dinlendirici gece lambası
Uzaktan kumanda
Hitap Ettiği Yaş Aralığı : 0 Ay ve Üzeri
playskool 2 li egzersiz arkadşım: normalde piyasa fiyatı 79 lira ben 40 liraya satıyorum
özellikleri : 2`li Egzersiz Arkadaşım, bebeklerin yüzüstü yatarak kas gelişimlerini destekleyici egzersiz yapmalarını sağlıyor. 10 farklı melodisi ve ışık oyunlarıyla minikler hem çok eğleniyor, hem de neden-sonuç ilişkisi kurmayı Öğreniyor.
Kolayca dÖnüştürülerek bebek sırtüstü konumdayken de kullanılabiliyor.