buhar kazanlı ütü

dimpleee06

Bşlngç:72.2 Gncl: 71.5 Hdf:68
Kayıtlı Üye
24 Şubat 2009
1.345
89
318
arkadaşlar buhar kazanlı ütü kullanıyormusunuz, ne marka tavsiye edersiniz?

ben kullanıyorum çok memnunum yakmıyor yormuyor tek sorun geç ısınması markasını hatırlamıyorum eve gidince bakmam lazım ama kesinlikle tavsiye ederim

tamam canım bekliyorum. benim ütüm tefal. malesef ütü birikip beklediği için zor açıyor kırışıkları. annem de tefal ütü kullanıyor ama daha tam kurumadan nemli iken ütüler annem, jilet gibi oluyor onun yaptığı ütüler. o yuzden buhar kazanlı almak istiyorum.

ben philips kullanıyorum gayette memnunum ısınması 10 dk alıyo birde ütüyü biriktirmek gerekiyo tek parça için koca ütüyü çıkarmak biraz zor oluyo ama çok büyük kolaylık özellikle çarşaflar için

benimki de Tefal.şu mor olanlarından.Buhar jenaratörü diye geçiyor. Çok memnunum.ütü yapma zamanım yarıya indi sayesinde.su bitince kapatmam gerekmior yani tekrar ısınmasını beklemek zorunda kalmıyorum.

benimki de tefal... çoook memnunum. Ütü yapmak keyif vermeye başladı bu ütü sayesinde :66: çok çabuk ısınıyor üstelik sadece birkaç dakikada.

2-3 ay oldu ütümü alalı ama yazmamışım buraya. tefal buhar kazanlı ütü aldım, 4,5 bar. rengi mavi.soğumasını beklemeden su ilave edilebiliyor. oyle çok pahalılarındna değil orta hallisinden aldım, çok memnunum. artık ütümü hiç biriktirmeden bunalmadan çabucak yapıp kaldırıyorum.

Back
X