Buhar Kazanlı ütü önerisi

Sibel-46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
17 Kasım 2017
24
3
30
Merhaba arkadaşlar. Konuyu buraya açtım çünkü burda daha çok yorum yapılıyor :) Buhar Kazanlı ütü alıcam. Marka olarak Philips düşünüyorum.Ama philipsin hangi modelini alıcam karar veremedim. İyi bişey olsun uzun yıllar kullanabileyim. İnternette en pahalı ütü modeline bile çok kötü diye yorumlar yapan da var, çok iyi diyen de. Memnun kaldığınız ve memnun kalmadığınız ütüleri yazarsanız bi fikrim olur. Isı ayarı olmayan ütüler var çok hoşuma gidiyor bu özellik, ama dezavantajı var mıdır acaba? Bi de buhar kazanlılar sadece buhar mı veriyor yoksa tabanı da çok ısınıyor mu?
Ütü de aradığım özellikler
1. kırışıklıkları çok iyi açsın
2. Bozulan ütüm koyu renkte gömlekleri ,eşimin klasik pantolonlarını normal ütülemede çok parlama yapıyordu o yüzden ters çevirip ütülüyordum. Artık üzerine bişey koymadan ve çevirmeden ütülemek istiyorum.O yüzden Kesinlikle PARLAMA yapmasın.
3 Buhar gücü yüksek olsun

Biraz uzun oldu ama o kadar para veriliyor iyice araştırmadan almak olmaz dimi :) Fikirleriniz için şimdiden teşekkürler ..

Neden ki . O markaları kullanıp memnun kalmayan arkadaşlar var etrafımda . Neden tercih etmemeliyim, yada neden bu markaları tercih etmeliyim biraz daha bilgilendirirseniz sevinirim
O dediğin marka bozdu bence. Hatta ben onu almıştım resmen çöpe atacaktım. Çünkü birine iyilik olsun diye verilecek bişey bile değildi. Neyse ki kampanyası varmış da iade alıyorlarmış iki ay sonra verdim kurtuldum. Bi de gaze.... A diye bi marka var onu da arastırmadık gerek ama ortalama bi fiyata t... L aldım memnunum.

P...s. İn tam olarak hangi modeliydi , bileyim ki bende o hataya düşmeyeyim. t..l in hangi modelini kullanıyorsunuz şu an ?

Isısını kendi ayarlayan ve kumpası yakmayan kumasa göre kendi ayarlayan modeli. Berbattı o derece. Zaten demek ki ürünlerini biliyorlar iade aldılar. T... Lin modelini bilmiyorum ama alırken ütünün üstünden de sıcaklık ayarlanan alın. Bi de bazı modellerde ütüyü su da püskürtüyor.

Peki hemen ısınıyor mu ütünüz, Kazanlı ütülerde bazı modeller geç ısınıyor diye duymuştum. Parlama yapıyor mu

Sadece pantolonlarda tülbent koyuyoruz
Isınma iki dk falan. Ütüyü yaparken su doldurabiliyorsun ayrıca cıkamam soğumasını beklemek yok

Gv8975 in eski modeli bendeki
Benimki Manuel olanı. Dijital bozulabilir Manuel daha iyi dediler diye cok arayıp Manuelini bulduk o şuan zor bulunur. Şimdi alsam8975 alırdım. Onda sanırım su püskürtme de var. Normalde kazanlı üstünde ütüden su püskürtülmüyor.

D.....i gayet güzel. Hızlı ısınıyor. Yalniz benimki ütü açıkken içine su koyulmuyor, o eksisi var. Ama başlarken tam doldurunca yetiyor.
Normal utum br..n çok çok çok memnunum, kazanli utuyu kirk yilda bir açıyorum

Ben ütüyü biriktirip tek seferde yaptığım için Kazanlı ütü bana daha çok uyar. Sürekli su doldurmayı istemiyorum

bende buhar kazanlı ütü almayı düşünüyorum.kardeşimin evinde 6 barlık ütüyü test edeyim dedim t....l marka.benim evdeki ütüden tek farkı iyi buhar gücü ama kırışıklık derinde gene kalıyor. şimdi 7,5 barlık bir ütü denicem oda olmadı değiştirmeye gerek yok yada daha profesyonel bişiler araştırcam.

Kesinlikle tefal i oneririm 4 senedir kullaniyorum ve hic bir sorunu olmadi

Sizin evdeki ütünün modeli markası ne ?
Kardeşinizin evindeki Tefalin hangi modeli

Ben Philips'in mor rengi olanı varya buhar kazanli olan onu kullanıyorum 3 yıldır. Çok memnunum. Yukarıda arkadaş kötü diye anlattı ama aklım almıyor neresi kötüymüş. Kullanmayi bilmek lazim bence. Birine sebep olurken dikkatli düşünün bence. En azindan ben şundan memnun kalmadim ama şundan memnunum diyebilirsiniz. Bu eşya işleri şans işi çünkü.

Ayrıca tefal de philips de harika bu konuda bence. Buharlı ütünün tek dezavantaji yer kaplama sorunu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…