Buharlı Ütüler buhar kazanlı profilo ütü kullananlar ACİL yardım....

Bu ütü hakkında bilgim yok ama buhar gücüne bak 50 gr dk ise normal ütülerdede bu mevcut buhar kazanlı ütülerde suyu bitince hemen su eklenebiiyor mu birde ısınma süresi önemli kaç dk da ısınıyor sonra bir gömlek ütülemek için dakikalarca bekleme

teşekkür ederim canım bütün ütülere bu gözle bakıcam şimdi:)

Bende ütü bakıyorum ama karar veremedim marka olarak philips daha çok öneriliyor azur 4870 düşünüyorum internette çok ucuz ben çok inceledim tefal ve philipsten başka buhar kazanlılar pek teferruatlı değil ama onlarda çok pahalı

ben bu ütüden aldım o kadar harika kı ütü masasının altına kadar buhar geçiyo hemde öyle bi ütü yapıyoki en eski kıyafet bile yeni paketinden çıkmış gibi oluyo ben çook memnunm

bende bujarlı utu kullanıyoruz memnunz

ama sıkayet var gıbı sıtelerı okuyun bence sonra alın

Merhaba; eğer ütü almadıysanz hala kesinlikle philips alın.. ben geçen hafta philipsin sessiz olup 270 gr buhar veren modelini aldım.. akılı ütü die geçiyor kumaşın cinsine göre ısıyı otomatik kendi ayarlıyor fiyatı diğer modellere göre biraz tuzlu ama diğer kullandığım kazanlı ütüden kat be kat daha iyi... ve ısınınca ses çıkarmıyor kesinlikle tavsiye ederim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…