Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diyete başlamayı mi düşündünBugünüm yine verdiğim sözü tutamadan, sıkıcı, boş ve üzgün geçti.
Yok her şeyi anlatıp annemin üzülmesine sebep olmayacağıma söz vermiştim. Tutamadım..Diyete başlamayı mi düşündün
Sıkıntılar paylasilinca azalirmis annen paylasmasaydin daha çok üzülürdü...(sonra duysa tabi)Yok anneme her şeyi anlatıp üzmeyeceğime söz vermiştim. Tutamadım..
Ahh işte en sevmediğim yönüm bu zaten. Bazı insanlara bakıyorum her şeyi içlerinde yaşıyorlar ne güzel. Ben anlatmadan rahatlayamıyorum. Annemden başka kimseyede sonuna kadar güvenmediğim için hep onu üzüyorum. İçimde patlasada anneciğimi üzmesem keşkeSıkıntılar paylasilinca azalirmis annen paylasmasaydin daha çok üzülürdü...(sonra duysa tabi)
Çok şükür annen hayatta ve onunla dertlerini paylaşiyorsun eminim çok güzel tavsiyelerde bulunuyordur. Bence boşuna kendini üzüyorsun.Kolay mi öyle dertlerle tek başına baş edebilmek her şeyi içinde halledenlere de çok inanma bunu basariyorlarsa da umursamiyorlar demektir. Anneden güvenli liman mi var ne güzel siginiyorsun.Ahh işte en sevmediğim yönüm bu zaten. Bazı insanlara bakıyorum her şeyi içlerinde yaşıyorlar ne güzel. Ben anlatmadan rahatlayamıyorum. Annemden başka kimseyede sonuna kadar güvenmediğim için hep onu üzüyorum. İçimde patlasada anneciğimi üzmesem keşke
Ne güzel söyledin şükür Rabbime hayatta ve hep arkamda haklısın.Çok şükür annen hayatta ve onunla dertlerini paylaşiyorsun eminim çok güzel tavsiyelerde bulunuyordur. Bence boşuna kendini üzüyorsun.Kolay mi öyle dertlerle tek başına baş edebilmek her şeyi içinde halledenlere de çok inanma bunu basariyorlarsa da umursamiyorlar demektir. Anneden güvenli liman mi var ne güzel siginiyorsun.
Annelerin evlatlarına duaları güzeldir evladın anneye duası da ayrı bir güzel. İnşallah razıdır. Mutluluklarını da annenle paylaşiyorsun di miNe güzel söyledin şükür Rabbime hayatta ve hep arkamda haklısın.
Ben ondan razıyım inşallah oda benden razıdır.