Bugünü asla unutamiyacagim

evlen evlen ondan sonra bi gece geliyo bi gece gelmiyo diye konu açarsın buraya...

Ogrendm sorunu tamamen annesine bagli bisey istemiyor beni hayirlisi o gun tum umutlarim yerlebir oldugunu hissetmistim oyuzden oyle bir baslik atmistim insanlarin anlik sinir krizleri olamazmi ? yaziya eklemek istememistim basta aciklasaydi bukadar hirpalanmiycaktim

Ne dertler var biliyorum ama bende yazmak istedim sevdigim cocukla tam aramiz duzeliyor baskasina gidiyor korkuyormu baglanmakmi istemiyor anlayamiyorum tam ask kokuyor heryer ortaliktan kayboluyor cok canimi sıkıyor bu durum sevgili olmadigimiz icinde aldatti diyemem kacıyo kmseyle mutlu olamiyor sonra pisman olup geliyor arkadasiz ama deli gibi seviyorum oda biliyor kiskaniyor deli gibi ama cok baglanmaktan hep kaciyor anlayamadm cozemedim
Bu çocuk resmen sizinle oynuyor. Numaracının teki... Bir ona gidiyor bir buna. Güvenme bu çocuğa...

konu çok hoşuma gitti cevaplarda,arkadaşımın başına geldi,bir erkek düşünün bir arıyor süper ilgi sonra bir hafta on gün yok,sonra yıne,6 yıl çıktı arkadaşım bu adamla,hep bekledi
bu çok ilginç bir durum,böle erkekler var,ve bende açıkcası başka yedekleri olduğunu düşünüyorum,evet eski ilişkisinden yara almış ise bunun suçlusu yeni ilişkideki insan değil,kimseye yarabandı olmayın,gerçekten içinden atınca bir ilişkiye baalsınlar o zaman,bağlanma olayına gelince cidden ergense bişey dıyemem,ama belli yaştan sonra çok komık oluyor

delikanlı alıyor başını gidiyor o kız senin bu kız benim sonra hop size geliyor nasılsa siz çok seviyorsunuz ve bekliyorsunuz, oda bu ilişkinin adını koymak istemiyor ki sizi aldatmışta olmuyor bunu siz de bu şekilde söylüyorsunuz... ne yazıkki vaktinizden,hayatınızdan ve de duygularınızdan çalıyor... yazıktır size... bir an önce tamamen hayatınızdan çıkarın ne olduğu belli olmayan bu ilişkiyi...

X