Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Bugünle birlikte 6 gündür gecikmedeyim.
- Konu Sahibi tubaizm
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- gebe belirtisi gebe hamile
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Test yapsan bi canımBugünle birlikte 6 gündür gecikmedeyim. Kasık, bel , göğüs ağrım var ama adet görmüyorum . Gebe olabilirmiyim bilmiyorum.?
Testi 3 gün önce yaptım. Negatifti . Erken gebelik testi aldım bu defa yarın ilk idrarla yeniden denicem . Şuan denememek için zor duruyorum yerimde .Test yapsan bi canım
Aslında baya gecikmen olmuş şimdi de yapsan çıkarTesti 3 gün önce yaptım. Negatifti . Erken gebelik testi aldım bu defa yarın ilk idrarla yeniden denicem . Şuan denememek için zor duruyorum yerimde .
Ben bi deniyimAslında baya gecikmen olmuş şimdi de yapsan çıkar
- 17 Kasım 2022
- 2.192
- 3.879
- 63
- 30
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar çıkarBen bi deniyim
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Hadi inşallah hayırlı sonuçlar çıkar
Fotoğraf gözükmüyor canım boyutu büyükse kabul etmemiş olabilir yanından kırparsan koyabilirsinSilik çizgisi ama görünüyor
- 2 Şubat 2023
- 244
- 149
- 18
Merhaba ben yeni üye bu konu ilgimi çekti bende gebelik düşünüyorum benimde 6 gün gecikti ama hamilelikle ilgili hiç bir belirti dün evde test yaptim negatif çıktı acaba ilerleyen günlerde pozitif olur muBugünle birlikte 6 gündür gecikmedeyim. Kasık, bel , göğüs ağrım var ama adet görmüyorum . Gebe olabilirmiyim bilmiyorum.?
- 29 Aralık 2022
- 309
- 102
- 33
- 29
Fotoğraf gözükmüyor canım boyutu büyükse kabul etmemiş olabilir yanından kırparsan koyabilirsin
Ama silik yalnız belli yani ikinci cizgisiYok olmamıs yine canım
Hadi gözün aydın ozaman Hayırlısıyla sağlıklla ilerlesin inşallah yarın da sağlık ocağı kapalı özelde kan verebilirsin merak ediyorsan yoksa mecbur pazartesiyi bekleyeceksinAma silik yalnız belli yani ikinci cizgisi
- 20 Aralık 2022
- 1.327
- 1.308
- 63
- 28
Ayyy resmini atıver yaaAma silik yalnız belli yani ikinci cizgisi