Bugünden itibaren 35 derece bile serin gelecek

Chess

Nirvana
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2009
53.296
42.825
898
Bugünden itibaren 35 bile serin gelecek
Sitene Ekle

METEOROLOJİ Genel Müdürlüğü, bugünden itibaren batı bölgelerinden başlayarak artacak olan hava sıcaklığının, önümüzdeki bir hafta boyunca etkisini artırarak, özellikle Marmara, Ege,Akdeniz, Batı Karadeniz ile iç Anadolu'nun batısında mevsim normallerinin 5 ila 9 derece üzerinde, doğu bölgelerinde ise mevsim normalleri civarında seyredeceğinin beklendiğini açıkladı.
Hafta sonundan itibaren en yüksek hava sıcaklığının: Aydın'da 44, Denizli ve Manisa'da 42, İzmir'de 41, Adana ve Muğla'da 40,Balıkesir'de 39, Edirne ve Bursa'da 38,Antalya'da 37, afyonkarahisar ve Uşak'da 34,Ankara ve İstanbul'da 33 dereceye ulaşmasının tahmin edildiği belirtildi. Sıcak hava dalgası sebebi ile meydana gelebilecek olumsuzluklara karşı vatandaşlarımızın dikkatli ve tedbirli olunması istendi.
http://www.milliyet.com.tr/bugunden-itibaren-35-bile-serin-gundem-2263341/

Klima var ama misafir odasinda tv oturma odasinda.
Artik mecbur oturma odasindan bi oraya bi oraya gidicez

zaten erken doğum iznine ayrılacaktım, hepten tükkanı kapasam mı

ben son aylarımda ağutos ayındaydım ve sürekli buz yiyordum
sağlıcakla gelsin bebeğin, iyi tarafından bak yaz bebeği çabuk büyür derler

yok benim doğum ekimde, ağustos sonunda izne ayrılacağım normalde de,
ağustosta işe gelmek çok zor olacak, bu sabah bile o kadar sıcaktı ki

yürüyüşe çıktım geldim öldüm ya, bi daha ekime kadar gündüz yürürmem

40 dereceyi çoktan aştık, oturduğum sandalyeyle bütünleştiğim yetmiyor gibi birde erimeye başladım, bu sizler için iyidir belki, eriyen bir Mune cımbızlayan bir Muneden iyidir
Ama benim için berbat, kendimi sandalyeden nasıl kazırım, erimeyi nasıl durdururum fikrim yok, an itibariyle sadece parmaklarım oynuyor yazabilmek için

En iyisi yaz gelince köylere kaçmak .Dün bir arkadaşla telde görüştüm biz burada pişerken Onlar köyde üşüyormuş,yorganla yatıyorlarmış.

2 saat once screenshot almistim.
Sol ust koseye dikkat !!

off nefret ediyorum sıcaktan yazın daha çok iş yapılır diyorlar ama yazın tek bir iş yapamıyorum bunalıp bunalıp oturuyorum
klima yok pencereyi açtığım an sivrisinekler saldırıyor bu yaz da çıldıracağım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…