- Konu Sahibi GuzeLKadin
Bırakıyorum başlıyorum bırakıyorum başlıyorum uzun dönemler içmiyorum bu en fazla 6 ay kadar içmedim. o kadar dikkat etmeme ve spor yapmama rağmen 3 kilo aldım ve buda göbek çevremde birikti sanki vücut tipim değişmiş hissine kapıldım ( oysaki gayet iyiydim biraz daha spor yapsam verirdim) Derken sigara metobolizmayı hızlanırıyor başlıyayım yine bırakırım dedım evet 2 ay içtim göbeği erittim aynı zamanda bilinçlendimde. şimdi kilomu koruyarak bırakıyorum kilo aldığmı hissettiğim an hemen başlıyorum bu sefer yediklerime ıkı kat özen göstericem gecenki bırakışımda geceleri bıraz çikolatayı kaçırıyordum şimdi o tarz kalorilik davranışları KALDIRIYORUM
9 subat sigarayı bırakma gününde bırakıcaktım kastım kendımı o gun degılde ertesı gun olmalı dedım yanı bu gun sıradan bır gun 10 subatta bırakıyorum söyleyecegım şu ki sigarayı bıraktıktan sonrakı o hırıltılı aciz insan olmaktan çıkıyorsunuz her zaman kendınızle gurur duyuyorsunuz mis gibi kaliteli yaşıyorsunuz unutmak istiyorum artık kurtulmak başarmak istiyorum ve aynı zamanda kiloda vermek istiyorum şu an 60 kiloyum 57 kiloya bir iki ay içinde inersem değmeyin benim mutluluguma.. ara ara gelip buraya yazacağım hem sigarayı bırakıp hemde kilo verilirmi görcez opuyorum herkesı..
9 subat sigarayı bırakma gününde bırakıcaktım kastım kendımı o gun degılde ertesı gun olmalı dedım yanı bu gun sıradan bır gun 10 subatta bırakıyorum söyleyecegım şu ki sigarayı bıraktıktan sonrakı o hırıltılı aciz insan olmaktan çıkıyorsunuz her zaman kendınızle gurur duyuyorsunuz mis gibi kaliteli yaşıyorsunuz unutmak istiyorum artık kurtulmak başarmak istiyorum ve aynı zamanda kiloda vermek istiyorum şu an 60 kiloyum 57 kiloya bir iki ay içinde inersem değmeyin benim mutluluguma.. ara ara gelip buraya yazacağım hem sigarayı bırakıp hemde kilo verilirmi görcez opuyorum herkesı..