Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
valla bazen cok konusupte icimi SIkiosun,dönüp dolasip söylenmekten yorulmuyosun isim gücüm basimdan askin anlaiyorsun,bi rahat bir huzur yok senden cok yorgunum.. amaaan üstüme geliyorlar kiricam kalemi anlamiyorlar ceketimi alip cikicam diyorum allah allaa inanmiyorlar...
bu kizi yeniden büyütmeliyim kor ateslerde yürütmeliyim değirmenlerde ögütmeliyim farkindayim farkindayim kazanmanli kaybetmeliyim ask ugruna harbetmeliyim bu kizi yeniden büyütmeliyim farkindayim farkindayim..
Mustafa Ceceli – Limon Çiçekleri – Şarkı Sözü
Uzakta çok uzakta güneyde Yazları sıcacık ve aşık Kışları soğuk ve sensiz Bir şehir ve ben üşüyoruz Bir uğrasan diyoruz İklimini getirsen Bereketini bolluğunu Örtsen üzerimize Havalansa yine zil çalan eteklerin Gelip otursa gözlerime göz bebeklerin Öperken içsem ağzının çiçek balını Günahını boynuma seni koynuma alsam Hem zehrim hem şehrim limon çiçeklerim olsan Ben görmedim böyle alımı çalımı Yarabbim duy duyur sesimi Anlamıyor kimsesizliğimi Yarabbi yetiş yarabbi Yarabbim duy duyur sesimi Anlamıyor çaresizliğimi Yarabbi eller yarabbi Hala kuytuda ücrada Tekinsiz bir mecrada Dua etsem seni dileyen Börtüm böceğim bitki örtüm Olacak duam olsan Amin desem hamd etsem Toprağına kök salsam senle Nihayet bulsa ömrüm
küçücük bir söz bile söylemedin, acım vardı hiçbirşey demedin gittin anlamsız kaldı gecelerim.. önümde sorular ve alışkanlıklar söz söz tutulmak için verilirmiş sevgilim........ vazgeçtin işte benden ve bu şehirden neyleyim.. yıkıldı duvarlarım önümde binlerce insan aşkım birhiç sonu yerle yeksan.. yıkıldım derin kalbim delik deşik ömrüm senin nerdesin KOCA ADAM....