Bugun Serap Ezgü'yü izleyen acil cevap yazsın

ay gercekten ,insanlar kayiplari derdine dusmus ,nerden izleriz ,acaba bulabilir miyiz pesinde bravo konu nerden nereye gelmis ..
bosuna dememisler ates dustugu yeri yakar ,showmax ta gece 3 :15 te tekrari oldugunu ogrendik ve kismetse seyredebilecekler ,insallah kayiplarina kavusurlar ..konu kapandi yani

gizem su durumda burda ilgiyi cekmek icin yazmis duruma dusen sen oldun canim bu duruma ne diyeceksin..
ben yazimda sana kizgin isareti falan da yapmadim unlem isaretleride koymadim neden kizgin surat ifadesi kullandin ki

mehtapelif saolsun söledi bende baktm netten yayın akışına gece 3:15 te varmş tekrarı izlicz kızlar yorum yazanlar saolsun ......... umarm ii haberlerini yarn burdn yazarm

kız bı yardım fıkır istedı ..helal olsun bazılarını konuyu nereye taşımışlar...bu konunun neresı ilgi cekıcı..hem cekse nolacakki..kk nın assolıstımı olacak ..hem cok dıkkat cekmek isteseydı gıder cınsellık bolumunde bazıları gıbı kocasıyla olan fantazılerını anlatırdı.zaten 2 gundur bu konular konuşuluyo..oldukca tanınırdı yani...bu konu hiç cazıp deıl yani..bilmem anlabıldınmi...insanların kayıplarına veya acısınada sahte dıyosunuz ya artıkk

ya program tekrarı veriyolarmı acaba kanalın sayfasına bir bak istersen olmadı yarın canlı yayında ara istersen...

kanalı tekrar ara bence a.s
bu şekilde bir sonuca varamasın:1no2:
yardımcı olmaz olurlarmı.:sm_confused:bence bu duruma balıklama atlarla be:1hug:
yoksa ilgi çekmek içinmi bu konuyu açtın:1closedeyes:

İlgi çekmek için konu açıldığını düşünüyorsanız ilgi göstemeyiniz , siz haklıysanız siz kazanmış olursunuz , konuda tartışmaya dönerek amacından şaşmaz.

canım bu tür programları dalga geçmek için de arayanlar oluyormuş.
belki de tele bakan kişi öyle düşünmüştür.
sen programı tekrar ara. kanalı da ara. mail at.
birinden mutlaka cevap alırsın.

haber alanildinizmi aslında programı sürekli izlerim ama aksi gibi bu hafta misafirim vardı izliyemedim.

bende sonucu merak ettim .
arkadaş ulaşbildiniz mi acaba sonuca.
allah yarıdmcısı olsun kayıp ölümden zor derler.
allah kimseye vermesin

rabbim öyle bir acı kimseye yaşatmasın kaybolmak ben düşenemiyorum insanlar ne kadar telaşlanmışlar çözümüde burda arıyorlar inşallah hayırlı haberler alırsınız bizlede kk da paylaşırsınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…