• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama bugün sarı saçlarımı 7.1 ve 6 ile kapattırdım

Almira35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
3 Ağustos 2008
143
2
96
38
- Yurtdışı
kızlar,şu sarı çiğ saçımdan kurtulmak için yapmadığım kalmadı..ama evde ne yaptıysam başarısız oldum,açtığım konuları okuyan arkadaşlar bilirler :(saçımın bir tutamına 9.1 sürdüm gri oldu,diğer tutamına viyana kumral sürdüm pembe oldu..üşenmedim gittim 6.1 aldım,onuda bir tutama sürdüm yeşil oldu..sadece deneme amaçlı verdiğim boya parasına mı yanayım yoksa şu çiğ saçlardan kurtulamadığıma mı derken nihayet bugün dayanamadım ve kuaföre gittim.saçımı koyu olmayan ancak çok açıkda olmayan hoş,doğal bir kumrala boyamasını söyledim.7.1 ile 6 yı karıştırıp boyadı.sonunda aradığım saça kavuştum:66: çok tatlı bir kumral oldu.yıkandıkça dahada güzel olacağını söyledi kuaför.saçım resmen sağlık kazandı,yıpranmış olduğu bile hiç belli değil..röfleden/sarıdan sıkılan,saçı röfleden çok yıpranmış arkadaşlara şiddetle öneririm:52:

bende çarşamba günü ani bi kararla saçıma röfle yaptırdım.aslında istediğim platin sarı oldu ama çok sık attılar bildiğiniz beyaz gibi oldu saçlarım.dersim vardı ertesi günü.valla okula giderken millate bakamadım.sonra kaşlarımı aldırmaya gitmiştim başka bir kuaföre.ordaki bayan dedi kim yaptı saçlarını bu kadar açtı.ben dedim bunu gölge yapamazmıyız valla bu kolay kolay kapanmaz su renge yapalım dedi.ben dedim yanmaz mı düz boya yakmaz dedi.bende ertsei günü kumrala boyattım ama iğrenç oldu röflelerim alttan beyaz gibi çıktı ve saçlarım yandı.şuan rengimden ve saçlarımdan da memnun değilim.diğer kuaföre de para vermedim daha napsam ki

kızlar,şu sarı çiğ saçımdan kurtulmak için yapmadığım kalmadı..ama evde ne yaptıysam başarısız oldum,açtığım konuları okuyan arkadaşlar bilirler :(saçımın bir tutamına 9.1 sürdüm gri oldu,diğer tutamına viyana kumral sürdüm pembe oldu..üşenmedim gittim 6.1 aldım,onuda bir tutama sürdüm yeşil oldu..sadece deneme amaçlı verdiğim boya parasına mı yanayım yoksa şu çiğ saçlardan kurtulamadığıma mı derken nihayet bugün dayanamadım ve kuaföre gittim.saçımı koyu olmayan ancak çok açıkda olmayan hoş,doğal bir kumrala boyamasını söyledim.7.1 ile 6 yı karıştırıp boyadı.sonunda aradığım saça kavuştum:66: çok tatlı bir kumral oldu.yıkandıkça dahada güzel olacağını söyledi kuaför.saçım resmen sağlık kazandı,yıpranmış olduğu bile hiç belli değil..röfleden/sarıdan sıkılan,saçı röfleden çok yıpranmış arkadaşlara şiddetle öneririm:52:

Arkadaşım 7.1 ve 6 dediğin acaba hangi boyanın numaraları?Biliyorsan yazabilir misin.

bende çarşamba günü ani bi kararla saçıma röfle yaptırdım.aslında istediğim platin sarı oldu ama çok sık attılar bildiğiniz beyaz gibi oldu saçlarım.dersim vardı ertesi günü.valla okula giderken millate bakamadım.sonra kaşlarımı aldırmaya gitmiştim başka bir kuaföre.ordaki bayan dedi kim yaptı saçlarını bu kadar açtı.ben dedim bunu gölge yapamazmıyız valla bu kolay kolay kapanmaz su renge yapalım dedi.ben dedim yanmaz mı düz boya yakmaz dedi.bende ertsei günü kumrala boyattım ama iğrenç oldu röflelerim alttan beyaz gibi çıktı ve saçlarım yandı.şuan rengimden ve saçlarımdan da memnun değilim.diğer kuaföre de para vermedim daha napsam ki

hayatım henüz bir işlem yapmadıysan 6 ve 7.1 i karıştır derim.gerçekten çok güzel ve doğal duruyor.ben boyatalı 1 ay oldu,şuan röflelerim az biraz belirginleşmeye başladı.böyle nasıl diyim aynı kolestonun 8.1 i gibi tatlı bir renk oldu..

canım foto koyabilir misin merak ettim tonunu

benden öğretmen olmazmış gerçekten :1: mesaj yazma panelinde eklenti halinde görebilirsin artık...:61: sonuncusu aynı olmuş ama ordan sonrasına bişi kalmıyo zaten umarım yardımcı olur :)

$1.jpg

$2.jpg

$3.jpg

$4.jpg

Son düzenleme:
Evet lütfen fotoğraf istiyoruz :44:bende bu hafta sonu saçlarımı 7.0 ile 7.1 i karıştırıp boyamayı düşünüyordum ve acaba 7.0 yerine 6.0 mı katsam diye de düşündüm. şimdi de tesadüf bu topiki gördüm.. belki bend 7 yerine 6 katabilirim ...:31:

koyu kumralla küllü kumralı karıştırdın canım dimi bence gayet güzel olmuş koyu kumral olmasına rağmen açık bi renk çıkmış

ilk boyandığında bu kadar açık değildi tabiki..birde ben saçımı günaşırı yıkadığımdan çabuk aktı boya..zemin rengimde baya bir açık sarıydı canım,önceki konularımı okursan oradada yazmıştım,nasıl kurtulucam bu saçlardan diye:1:ve sanırsam 6 numarayı yarım tüp,7.1 i tam tüp kullandı.

koyu kumralla küllü kumralı karıştırdın canım dimi bence gayet güzel olmuş koyu kumral olmasına rağmen açık bi renk çıkmış

hayatım kendim boyamadım kuaförüm boyadı.boyanın markası igora,6 ve 7.1 i karıştırdığını biliyorum ama hangisini daha çok kattı emin değilim:1: ama yanılmıyorsam 6 yı yarım tüp 7.1 i tam tüp koydu.yani bu sadece bir tahmin 6 yı tam tüp koymuş olsa daha koyu bir renk çıkardı diye düşünüyorum.bide ben bu tür şeyleri sormaya çok utanırım o yüzden sormadım:1:

Back