Bugün Samsunlular Olarak Bizde Buluştuk

çok tatlısınız...güzel bir gün olmuş belli...
diğer arkadaşlar hakkında görüntü olarak pek bir fikrim yoktu ama...
bu böcük karısı umduğumdan güzel çıktı...
pesssss....

çok güzel çıkmışşınız kızlar...valla foto cektirdiginiz parkada bayıldım.samsun ne kadar güzel yermiş diye düşündüm.Allah dostlugunuzu daim etsin..sevgilerimle..a.s.a.s.

güzelmiş diye düşünme güzel yer görümcem var orada
onlara gittiğimde gezmiştim
kısacası kankim türkiyem güzel bikerem:teytey:

güzelmiş diye düşünme güzel yer görümcem var orada
onlara gittiğimde gezmiştim
kısacası kankim türkiyem güzel bikerem:teytey:

evet gerçekten güzeldir Samsuna.s...üstelik resimlerde görülen park o sahil boyundan küçük bir kesit...sahilimiz hayli uzun gerçi zaten sahil kentiyiz ama bizim denize girme maksatlı kullanılan sahillerimiz dışında,gezinti maksatlı sahil boyumuz oldukça uzun hatta şehir dışına kalan kısımda ki oralar ağız alışkanlığı ile şehirdışı dediğimiz yerler...artık şehir yerleşimi oralara kaydı önceden sadece yazlıkların yer aldığı yerlerdi oralar..şimdi yaz_kış oturulan ve tercih edilen yerler oldu...tüm sahil cafeler,bar_cafeler,parklar,çay bahçeleri ve piknik alanları oldu...anlıyacağınız bir çıktınımız mı yürüyüşe,yürü yürüyebildiğin kadar sıkılmadan hemde....birgün yolunuz düşerse Samsun'u görmenizi tavsiye ederim....yerimseniben sevgiler

gurbaacığım,kronick'im,çalı süpürgem,kaarnfilx,delikızın türküsü ve deniz güneş güzel yorumlarınız için teşekkür ederim...sizin güzelliğiniz,gönül ve bakış güzelliğinizdir beni öyle görmeniz çok zarifsiniza.s. öpüyorum sizi sevgilerŞeniz

(ama acilen birkaç kilo vermem gereksenağlama,böyle gidersem korkarım yakında kadraja sığamayacağımnaniknanik:roflol:......)

gerçekten harikasınız böceğim seni görmek çok güzeldi canım Şeniz
bir an ne düşündüm size bakarken biliormusunuzCADIARZU
bu samsunun havasındanmı acaba hanımların duruşu çok asil bende gitsem öyle dururmuyum havasını solusam diye düşündüm fisfisfis
dostluğunuz daim olsun

ablam benim canım...
sen bizden daha fıstık gibisin..biz bakalım senin yaşına geldiğimizde nasıl olucaz.
canım ablam:1hug:

selam herkese ablalarım hepınız cooooook guzel cıkmısınız cok guzel samsunumuz
hele sahıl kenarı guzel samsunum benım paylastıgınız ıcın tesekkur ederım sıze
a.s.Şeniz

sana şirin sana derler..:dilcikar:
ben seksiyim bi kereme
:lepi:
valla seksüüü kısss ben şahidimmmm
:roflol::roflol:
o kadınnn olmanınn ayrıcalığından balammmm sen daha da eyüüü durursunnnŞeniz

sizleri görmek ne kadar güzel çok hoşsunuz .erkulum mor ametistin belosumun ablası olmasına şaşırdım gerçekten çünkü daha evvel ben erkulmu takip eden biriydim çok sevdiğim belosumun meğerse ablasıymış .türkan şoraya benzettim erkulumu valla .

erkulum mor ametistin belosumun ablası olmasına şaşırdım gerçekten çünkü daha evvel ben erkulmu takip eden biriydim

"dim" demişin vazmıgeçtin takip etmektenbenneyaptımkiahanda arkası yarın gibi değil mi oku oku bitmiyor :roflol::roflol:şaka bir yana çok teşekkür ederim güzel yorumun için....he vallahi bu şirin cadı tam 39 yıldır benim kızkardeşim olur; umarım en az iki 39 yıl (hadi abartmıyayım 1,5 katı 39 yılada razıyım)daha kızkardeşim olarak kalır.....ben 100 o 99 yaşında olsakta eminim o yine tüm şımarıklığıyla(annesinin küçük kızı ya)"ablaaaa bir çay ver dahaaaaaaa"der yine :mymeka::roflol::roflolnu ben getirdim siteye ....iyi etmişim değil minaniknanikkıza burayı gösterdim bir iki kere girdi, baktı şimdi müptela oldu benden çok burada hatun....birşey değil kocası beni baldızlıktan afaroz edecekşutarafagitti
sevgilerrrr

sorma çubukummm arkadaşlar karıştırmışalrrr sonra farkına varmışlar ki ben diye baktıkları ablammmm:roflol:

he! he! kederinden ölmüşündür ben o kadar kilolumuyum diyerekten:roflol::roflol:

he! he! kederinden ölmüşündür ben o kadar kilolumuyum diyerekten:roflol::roflol:

ne diyoonnn nan :mymeka:ne zaman kederlenmişimde şimdi kederlenecemmm sonracıma acele etmeseydinnnn kııısssııımmm büyümeye ben daha anneminnn küçümen kızıyımmm bi kere...:dilcikar:ablaaaaa bi çayyyy ver dahaaaa:))))))))

Son düzenleme:

bak sen edepsize!! o nasıl konuşma öyle ...insan ablasına "nan"dermi hiç üstelik birde hareket çekmiş....annem gelsin söylüyeceğim seni...küçük kızının yaptıklarına bak diyeceğim...!!! (gerçi oda büyük ihtimal "sen ablasın idare ediver,görme herşeyi"diyecek ya ne ise artık)
aha orda sağ köşenin altına bak ne diyor ruh halin "kederli":dilcikar:kendin demişin işte...çay bitti hadi yatağa ....yarın iş var sen eee eee yap bakiimm...klava:bana bakma ben ablayım geç yatarım...hadi iii geceler yesin seni cücelerrrrrnaniknanikŞeniz

Son düzenleyen: Moderatör:
aa ekrulum siz belos la kardesmisiz:1shok:
bi yasima daha girdim, ben cabuk ihtiyarlicam bu gidisle,:roflol:
gecen günde birilerinin 4 kardes oldugunu ögrendim kk dan:sm_confused:
ekrulum baya ara verdin, artik daha fazla katil aramiza,
özledim o severken döven yorumlarini:asigim:

evet cnım beloş la kardeşiz...a.sişte ben arada yok oluyorum ya...yokluğum hissedilemesin diye onu transfer ettim siteye:roflol: koca siteye yeter valla potansiyeli büyüktür:roflol:...

yazıyom bebem iki üç gündür çarşaf çarşaf hemide:roflol:kız annem siz seviyorsunuzda severken dövmelerimi:mymeka: herkes sevmez...ben bildiğimi söylemekten geri duramam o yüzden bu ara vermeler iyi dir iyi...:roflol:öptüm kocamanŞeniz

MAŞALLAH HEPİNİZ ÇOK ŞEKERSİNİZ....GÜLERYÜZÜNÜZE BAYILDIM....
SARUBÖCEĞİM BENİM ALLLAHNZARDAN SAKINSIN SENİ HAMİŞLİK GÜZELLİĞİNE GÜZELLİK KATMIŞ OĞLUN OLACAK GALİBA PEK GÜZELLEŞMİŞSİN SENNNŞeniz

yavvv gece laf dinlemedimm yatmadımmmmgamyoncuiremsusabah işe dokuz buçğa geliyodu gittimmmkafamçokkarıştıarkadaşlar idare etmişler durumu çaktırmamışlar:lepi: balerin zerafetiyle odama geçippp oturdummmm:roflol::roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…