çok güzel çıkmışşınız kızlar...valla foto cektirdiginiz parkada bayıldım.samsun ne kadar güzel yermiş diye düşündüm.Allah dostlugunuzu daim etsin..sevgilerimle..a.s.a.s.
güzelmiş diye düşünme güzel yer görümcem var orada
onlara gittiğimde gezmiştim
kısacası kankim türkiyem güzel bikerem:teytey:
gerçekten harikasınızböceğim seni görmek çok güzeldi canım Şeniz
bir an ne düşündüm size bakarken biliormusunuzCADIARZU
bu samsunun havasındanmı acaba hanımların duruşu çok asil bende gitsem öyle dururmuyum havasını solusam diye düşündüm fisfisfis
dostluğunuz daim olsun
valla seksüüü kısss ben şahidimmmmsana şirin sana derler..:dilcikar:
ben seksiyim bi kereme:lepi:
:roflol::roflol:çok görmemek gerek ; hayatın seksüü karı görmediin için
ayrıcada benim diplerim boya değil,bire bir kendi saçıma röfle:lepi:
bu saç böyle uzayacak;çünkü senin haberin yok kanımca..:mymeka:
ben hamileyim dana:
o kadınnn olmanınn ayrıcalığından balammmm sen daha da eyüüü durursunnnŞenizgerçekten harikasınızböceğim seni görmek çok güzeldi canım
bir an ne düşündüm size bakarken biliormusunuz
bu samsunun havasındanmı acaba hanımların duruşu çok asil bende gitsem öyle dururmuyum havasını solusam diye düşündüm fisfisfis
dostluğunuz daim olsun
bende diyorum ne kadar çok benziyorlar
meğer kardeşmişsiniz:roflol:
sizleri görmek ne kadar güzel çok hoşsunuz .erkulum mor ametistin belosumun ablası olmasına şaşırdım gerçekten çünkü daha evvel ben erkulmu takip eden biriydim çok sevdiğim belosumun meğerse ablasıymış .türkan şoraya benzettim erkulumu valla .
sorma çubukummm arkadaşlar karıştırmışalrrr sonra farkına varmışlar ki ben diye baktıkları ablammmm:roflol:
he! he! kederinden ölmüşündür ben o kadar kilolumuyum diyerekten:roflol::roflol:
ne diyoonnn nan :mymeka:ne zaman kederlenmişimde şimdi kederlenecemmm sonracıma acele etmeseydinnnn kııısssııımmm büyümeye ben daha anneminnn küçümen kızıyımmm bi kere...:dilcikar:ablaaaaa bi çayyyy ver dahaaaa:))))))))
aa ekrulum siz belos la kardesmisiz
bi yasima daha girdim, ben cabuk ihtiyarlicam bu gidisle,:roflol:
gecen günde birilerinin 4 kardes oldugunu ögrendim kk dan:sm_confused:
ekrulum baya ara verdin, artik daha fazla katil aramiza,
özledim o severken döven yorumlarini:asigim:
bak sen edepsize!! o nasıl konuşma öyle ...insan ablasına "nan"dermi hiç üstelik birde hareket çekmiş....annem gelsin söylüyeceğim seni...küçük kızının yaptıklarına bak diyeceğim...!!! (gerçi oda büyük ihtimal "sen ablasın idare ediver,görme herşeyi"diyecek ya ne ise artık)
aha orda sağ köşenin altına bak ne diyor ruh halin "kederli":dilcikar:kendin demişin işte...çay bitti hadi yatağa ....yarın iş var sen eee eee yap bakiimm...klava:bana bakma ben ablayım geç yatarım...hadi iii geceler yesin seni cücelerrrrrnaniknanikŞeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?