- 20 Mart 2008
- 141.539
- 213.024
- 1.423
- 60
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet canım sevgi parkı gel balam üzülmeeecok sekersınız
burası sevgı parkımı
ben memleketımı ozledım üüüüüüüüüüüü
kıskanma tadlummm çalışşş seninde olurrrr:icecream:ayyyy sarubocek ablamı cok merak edıodum
bı merakımdan daha kurtuldum :asigim:
cok guzelmıs bıde ben onu sısko sanıodum degılmıs :roflol:
dostlugunuz daım olsunnna.s.
kıskandım sızı beee :dilcikar:
tam üstüne bastın evet sevgi parkı ve evet hava bozukk ....samsunda okumuştum sahil git git bitmez harikadır,sevgi parkında oturmuşsunuz ama sanırım hava biraz bozukmuş gib geldi bana.
güzel resimler
saolll canımmmm benimmmmmben de samsunda okudum bir gün geri dönmenin hayalini kuruyorum nasıl özlemişim oraları başlığı görünce monitöre yapıştım :) sizler de çok tatlısınız maşallah![]()
gel tatlımmmm yine gelllllŞenizçok özledim samsunu off off.ikinci memleketim gibiydi.
Kız belos adammı çatlatıyon nan ne güzel buluşmuşsunuz öyle kıskandım valla
CANLARIM ÇOK ŞEKERSİNİZ, DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN, BENDE BİR SAMSUNLU OLARAK ARANIZDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM AMA KISMET DEĞİLMİŞ, BELLİMİ OLUR BAKARSINIZ BİR BULUŞMAYA DENK GELİRİM BELKİ DEĞİLMİ, BİZDE 20 TEMMUZDA ANKARA OLARAK BULUŞUYORUZ İNŞALLAH, O TARİHTE ANKARADA OLAN VARSA BEKLERİZ, HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM :1hug:a.s.
hepiniz fıstık gibi çıkmışsınız süpersiniz arkadaşlar beloş çok hoş
saol tatlımma.s.hepiniz fıstık gibi çıkmışsınız süpersiniz arkadaşlar beloş çok hoş
dimiii yaniiii:lepi:
miyase nede olsa aynı topikten değilmiyiz
saol bidenemmmm benimmmŞenizya çok tatlısınız valla ablam ya ........