Bugün Samsunlular Olarak Bizde Buluştuk

ekrulum mor ametist kendisi sadece bir kişi olup:roflol: aynı zamanda ablam olmakdadırr

bennnn

hepiniz ayrı ayrı çok güzelsiniz ama ben açıkçası ekrulumu çok merak ediyordum.düşündüğümden daha hoş,daha alımlı bi bayanmış

herkesin maşallahı var gerçekten...böcüğüm, inşallah yüzün hep gülsün. ay pek bi yakışmış bu hamişlik sana (önceki resimlerinden biliyorum , zaten hoş hatunsun, daha bi hoş olmuşsun)... maşallah maşallah ...Şeniz

:lepi:ekrulum mor ametisti gördüm:1shok:
ekrulum ne kadar merak ediyodum nasil birisin diye,nihayet senide görmek kismet oldu,cok güzelmissin:asigim:
böcük kipir kipirsin gene biraz akillan artik:mymeka:
yigenime iyi bak :asigim:
belos ve nergis sizleride görmek cok güzel:asigim:a.s.
hepinize de nazarlar degmesin

ben geldim ben geldim:Şeniz:
sadece bakıp çıkmak kadar kötü bir şey yokmuşsenağlama
anam yazılanlara bi bakıyorum herkes demişki bebişe dikkat et..kendime dikkat etmesemde olur yani..öyle mi?:dilcikar:
çok sağolun canlarım..
vallahi güzel bir gündü.çok eğlendik.
biraz az vakit geçirdik ama o zaman bile o kadar hızlı geçti ki..:1hug:

haa bu arada elbise giyecektim hazırlamıştım;ama hava son golünü attı.
rüzgar dolayısıyla giyemedim..
buluşmadan sonrada bir nikaha götürecektim kayınvalidemleri.o da açık havadaydı.
ne olur ne olmaz diye böyle giyindim..
aslında çok daha ciciyimdir diye şeyettiydimgamyoncuiremsu

arkadaslar cok saolun beloscum canımcım cok güzel olmus hepsı ıkıncı resımde cok cıykınnn cıkmısımm kızzzzz pek fotojenık degılımdır dee sarım böcegım öptüm senı kocaman ebrulım senıde canım ben yakında uzaklarda olacagım ama kalbım hep sızle seneyı ıple cekıyorum kalın saglıcakla....

baloşun canım bayıldım hepinize değmez inşallah süpersiniz vallaaaaaaaaaaaaa ablana bayıldım türkan sultan valla ayrıca yazılarıda varmış çok merak ettim araştırıp okuyacam sarıböcüg çak tatlı allah bebişini ona bağışlasın hayırlısı olsun inşallah allah dostluğunuzu daim etsin maaşallah yaaaaaaaaaa :1hug:

kızlar hepiniz çok guzelsiniz bin kere maşallah Şeniz

ekurummm....
bu nasıl bir yeşilcam ifadesidir bu ne asilliktir coksekeriremsu
kurban olurum sana nasıl mutlu oldum gördüğüme tahmin edemezsin Şeniz

len bu sarubeceg dediginiz bizim bocuq mu CADIARZU

,kocakafa:mymeka:
ba:mymeka:şka bocuq de mi var sizin,heee?yasakkelime

Var ya hepiniz süpersiniz..
Ekrulum gerçekten Türkan Şoray'a çok benziyor, çok asil bir duruşu var..
Nergisle belos da süper...
Ama böcüğüm var yaaaaa, sarışekerim o benim...
Canım arkadaşımı ilk defa bu kadar net gördüm fotolarından..
Harika bir gülüşü var, çoook sevimli...
Kendine de yeğenime de çok iyi bak böcük kafam benim.. Şeniz

Sarı kafam ne tatlı çıkmışsın yavrım...:lepi:jeyyar

Her zaman diyorum bu buluşma fotolarına bayılıyorum. Yüzyüze tanışmış gibi hissediyorum ..

Güzel bir gün geçirdiğiniz yüzlerinizden belli oluyor..Süpersiniz hepiniz.Şeniz

hay yiyim seksapelini emi seksiimiiişşştatlicadiarzu:lepi:
dip boyan gelmiş ayrıca aşkitom :icecream:lülülülülülü
çok görmemek gerek ; hayatın seksüü karı görmediin içinşakkıdı
ayrıcada benim diplerim boya değil,bire bir kendi saçıma röfle:lepi:
bu saç böyle uzayacak;çünkü senin haberin yok kanımca..:mymeka:
ben hamileyim dana

çok güzel çıkmışşınız kızlar...valla foto cektirdiginiz parkada bayıldım.samsun ne kadar güzel yermiş diye düşündüm.Allah dostlugunuzu daim etsin..sevgilerimle..a.s.a.s.

Ekrulum mor Amatis; uzun ve anlamlı yazıların sahibi..a.s.

Sizi gördüğüme de çok memnun oldum gerçekten...:lepi:

Hanımlar hepiniz çok güzel çıkmışsınız. Havada bozukmuş galiba. Ama yinede buluşmuşsunuz çok iyi yapmışsınız. Dostluğunuz hiç bozulmasın yüzünüz hep gülsün. Saruboceq bebeişini bi gösterseydinya biz teyzelerine açıkçası hep saklamışsın yavruyu. Allah sağlıklı hayırlı bir evlat olmasını nasip etsin. Hepiniz öpüldünüz.

allah dostluğunuzu daim etsinn
böcüğümmm 2. kişiyi kucağına almakk nsip olsun bidenemmm

chocolatecim bebişi bilerek saklamadım vallahi hava zaten rüzgarlıydı..üşümüştüm.bide teyzesi daha çok küçük..olan göbek de benim zaten yanlış anlaşılmasın..:tatlicadiarzu:bir öncekinden kalma yani..
ayy muammacım canım benim..hamişlik bugün 2 gündür bulantı yapıyor..inşallah bulantıyla kalır..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…