ekrulum mor ametist,!i uzun uzun yazılarından merak ediyordum,çok içten ve derin yazıyordu.. uzun süredir katılmıyor..onu merak ediyordum..ve sarıböcüg en çok merak ettiklerimdendi..çok ciciymiş..
hepiniz çok tatlısınız dilerim arkadaşlığınız ömür boyu olur
erkulum abla ile sarıböceqi merak ediyordum. çok tatlısınız kızlar her birinisdeee
nergis ablanın fiziğine bayıldım ben yaa ne yalan sölim bana çok çekici geldiiii
Yanlışım varsa düzeltin amaaa türkan şoraya benzettiimm vallaaaaaaa süperrrrsinizzz
Hepinizeeee maşallaahhhh
:roflol:rossa'cığım genç kızlığımdan beri bu türkan benzetmesini hep duyarım.....bugün buluşmadan sonra kızkardeşimle (beloş'la) gittiğimiz yabancılar pazarında alışveriş yaparken tezgah sahibi yabancı uyruklu hanımda aynı şeyi söyledi:roflol:...dediğim gibi alışkınım bu benzetmeye ama insanın yaşca olgun,bedence dolgun olup,oldukça yorucu ve yıpratıcı 2 aylık sürecin üstüne 24 saat uykusuz bir halde iken(yani kendini bitmiş ve çökmüş hissederken) hoş bir hatuna benzetilmek bayağı anlamlı ve iyi bişiymiş:roflol:sağol vallahi iyi geldi :))) son aylarda ihmal ettiydim ,gaza geldim kendimi bir bakıma çekeyim bari.......sevgilerŞeniz
altınlarda süper haa takmış takıştırmış süper olmuşsun kaş ile göz gerisi sözzzz
biraz üşümüşsünüz ama değmiş
böceğimmm nasıl güzel bi gülüşün var öyle.insanın sarılıp öpesi geliyor seni
ekrulum merak eder dururdum
yazdıklarını okudukça (artık mahrumuz) nasıl akıllı bi kadın derdim
şimdi görünce, aynı zamanda çok da hoş bi kadınmış dedim..
Oh ooohh bulusun bakalimklava:
bigun hasetimden catlicam ama ne zamanklava:
böcüq harbi bocuk gibisin yavrum ya bebise dikkat et bisicikler olmasin
belos cok guler- guzel yuzlusun...
ekrulum_mor_amesist nickin gibi sende guzelsin, guzel yorumlarindan mahrum birakma artik bizi...
nergiscim55 nickini ve kendini ilk kez gordum cokta memnun kaldim...
Hepinizde cok hossunuz fistiqlar:asigim:
beloş'um aşkım bu arada sanada çok çok teşekkürler kuzucuğum...ellerine kollarına sağlık...resimleri güzel eklemişsin...ve her zamanki gibi çok güzel ve tatlısın Şeniz dadlım,gıymatlım seni seviyorum:1hug:
çok tatlısın beloşcum allah dostluğunu daim etsin en kötü gününüz böle olsun
saol canımmm benimmm sizindee....sizde buluşma alışkanlık yaptı zatia.sinş bizdede öle olurrrr :1hug:
günaydınlar kızlar buluşmuşsunuz resimlerde pek hoş valla süpersiniz kızlar bende çok istiyodum gelmeyi yaaa az önce pcye geçtim msjları görünce üzüldüm annemdeydim pcye hiç geçemedim dün gece geldim yeni haberim oldsu tüh yaaa nasıl da kaçırdım neyse bi dahaki buluşmaya inş ama hepinizde çok hoş alımlı bayanlarsınız masallah
inşallah cnm bimkiler çok güzel geçiyor
belli ki siznkiler de güzel geçecek
e senn bulunduğun ortamn şen olmamsı imkanszdır
kalimera 11 ay öncesine kadar ankaradaydımmm ve şimdi burdayımmmm:sm_cool:canım önceden haberleşirsek senin de burada olduğun bi tarihde buluşma ayarlarız Şeniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?