Bugün Samsunlular Olarak Bizde Buluştuk

sağol canım...umarım hayal kırıklığına uğramamışsındırtatlicadiarzu uzun zamandır siteye uğramıyorum doğru.... evde bir tadilat yapalım dedik ama öyle ustaların eline düştük ki milletin bir daire bitireceği zamanda biz evi boyatıp,döşemeleri yenileyebildikklava: öyle nefret ettimki aslında yapılacak bir iki işimiz daha vardı fakat bende tahammül kalmadı...bir buçuk ay evde göçebe gibi yaşadık sonrasıda temizlik yerleşme faslı derken yazı ortaladıksenağlama yine deriiiiiiiinn ve uzun yazmak istiyorum ama bu sefer ustalar hakkında özelliklede boyacılar hakkında yazmak geliyor içimdenÇok üzgünüm çoookkabus gibiydi daha yeni yerleştim vallahi hala kemiklerim ağrıyor((((((

erkulum abla ile sarıböceqi merak ediyordum. çok tatlısınız kızlar her birinisdeee
nergis ablanın fiziğine bayıldım ben yaa ne yalan sölim bana çok çekici geldiiii

teşekkürler canım....evet nergis fiziğide kendide hoş bir hatun katılıyorum sana:)))

altınlarda süper haa takmış takıştırmış süper olmuşsun kaş ile göz gerisi sözzzz

:roflol::roflol::roflol:Allah iyiliğini versin:roflol:senede bir defa bir iki günlük takarım oda bugüne denk geldi:roflol: aslında aksesuarı daha çok severim ama onda bile tercihim küpe ve yüzük olur genelde.....işin aslı şu birkaç gün önce eşimle çarşıya çıktığımızda kuyumcu vitrinininde çok zarif aksesuar havasında küpe kolye ve yüzükten oluşan bir set gördüm..eşime beğenimi ifade edip yaklaşan evlilik yıldönümümüze dair küçük bir hatırlatma yaptım....oda bana "kusura bakma ama olanları bir kere taktığını görmedim,nasıl olsa kıyıda duracak bir şeye bu kadar para vermek anlamsız kullanacağın bir şey alalım"dedi bunun üzerine biraz takayımda en azından gözüne görünsün demiştim bugün annemle oğlumu tatil için yolcu ettim...stresten 24 saattir uyumadım yarın sabah vardıklarını haber alınca serilirim artık (Allah'ın izni ile inşallah) dolayısı ile aklımın işi bile olmadı onlar...rezil ettin kıs beni siteye:tomato::roflol:

cinsilatif'ciğim aslında soğuk değildi de,hafif yağmur çiseliyordu ve sahil kenarında olduğumuz içinde bayağı bir rüzgar vardı ...böcüğümle ben ihtiyatlı davranıp şal almışız yanımıza iyide etmişiz...böcüğün gülüşü kadar kendide bıcır bıcır güzel bir hatun enerjisi çok yüksek maşallah....hayatım yukarıda ki yorumlarımda da izah ettim....ben son zamanlar değil siteye girmek pc nin düğmesine bile dokunmadım o kadar yoğundum yani...işim çok olunca pc ye dokunmuyorum çünkü buraya takılıp kalıyorum...onun için gerçekten vaktim varsa boşsam pc ye oturuyorum....yoksam hepten gitmiyorum...ben arada karabatak gibi bir görünür bir kaybolurum ama yine gelir size destanlar döşerim arkadaşım:roflol:...sevgilerŞeniz

sağol canım ya....vallahi ben uzun yazıyorum ya aslında insanlar sıkılır diye tereddüt içinde de kalıyordum...ama diğer türlü havada kalan anlam ve manalardan da hiç hoşlanmıyorum zaten sanalda ifade ve mimikler olmadığı için insan yanlışda algılanabiliyor ...o yüzden yorumlarım uzun oluyordu ....ama görüyorumki bu yorumlarımı okumaktan ve takip etmekten sıkılmayan dostlar varmış...ne mutlu bana gönüllerinizde bu hoş rahiyayı bırakabilmişsemcoksekeriremsu güzel yüreklerinize sağlık öpüyorum o yüreciklerinizdenŞeniz

bende saruyu böceğiyle merak ediyordumm:roflol:
Allah daim etsin hepinis fıstık gibimsinizz ben fotoları gördükçe valla kknın hatunlarına yorum yapmıorum maşşalhımız varrr mnaken gibiyizzzz:1hug::1hug:
buarada dostluğunz daim olsunn..

Son düzenleme:
beloş'um aşkım bu arada sanada çok çok teşekkürler kuzucuğum...ellerine kollarına sağlık...resimleri güzel eklemişsin...ve her zamanki gibi çok güzel ve tatlısın Şeniz dadlım,gıymatlım seni seviyorum:1hug:

çok tatlısın beloşcum allah dostluğunu daim etsin en kötü gününüz böle olsun

canımmm benimmmm mecburennn seveceksinnn artıkınn başka bacınmı varrrr kıssssjeyyarmevcutla idare edecen ekrulummm morummmmm ametistimmmmm:roflol:
bende seni seviyommmmmm kurabiyemmmŞeniz

saol canımmm benimmm sizindee....sizde buluşma alışkanlık yaptı zatia.sinş bizdede öle olurrrr :1hug:

inşallah cnm bimkiler çok güzel geçiyor
belli ki siznkiler de güzel geçecek

e senn bulunduğun ortamn şen olmamsı imkanszdır

günaydınlar kızlar buluşmuşsunuz resimlerde pek hoş valla süpersiniz kızlar bende çok istiyodum gelmeyi yaaa az önce pcye geçtim msjları görünce üzüldüm annemdeydim pcye hiç geçemedim dün gece geldim yeni haberim oldsu tüh yaaa nasıl da kaçırdım neyse bi dahaki buluşmaya inş ama hepinizde çok hoş alımlı bayanlarsınız masallah

valla canım gelemediğine çokkk üzüldük sen ve yeşil kesin diye bakıyoduk ama olmadı kısmet değilmiş artık bir dahaki buluşmayaŞeniz

kalimera 11 ay öncesine kadar ankaradaydımmm ve şimdi burdayımmmm:sm_cool:canım önceden haberleşirsek senin de burada olduğun bi tarihde buluşma ayarlarız Şeniz

AY CANIM YAAAA, MADEM ANKARADAYDIN NEDEN KATILMADIN BİZİM BULUŞMALARA?, HİÇ DENK GELMEDİMİ?, KEŞKE HABERLEŞSEYDİK VALLA HEMEN AYARLARDIK BİR BULUŞMA, BEN BAYRAMLARDA FALAN SAMSUNDA OLUYORUM, AİLEM BAFRADA OTURUYOR, İNŞALLAH BİR GÜN DENK GELİRSE BENDE ÇOK İSTERİM GERÇEKTEN a.sa.s.

Son düzenleme:
samsunlu kk nın güzel hatunları fıstık gibisiniz maşaallah. rabbim nazarlardan korusun. dostluğunuz daim olsun :enbuyukkk:

süper hatunlarmışsınız.
hepinizde birbirinizden şıksınız maşaallaha.s.sarı böcüğü çok merak ediyordum. çok güzelmiş.ne kadarda güleryüzlüsün a.sbebişinizde hayırlısıyla elinize alırsınız inşaallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…