Bugün Samsunlular Olarak Bizde Buluştuk

cok sekersınız
burası sevgı parkımı
ben memleketımı ozledım üüüüüüüüüüüü
evet canım sevgi parkı gel balam üzülmeee
ayyyy sarubocek ablamı cok merak edıodum
bı merakımdan daha kurtuldum :asigim:
cok guzelmıs bıde ben onu sısko sanıodum degılmıs :roflol:
dostlugunuz daım olsunnna.s.
kıskandım sızı beee :dilcikar:
kıskanma tadlummm çalışşş seninde olurrrr:icecream:
samsunda okumuştum sahil git git bitmez harikadır,sevgi parkında oturmuşsunuz ama sanırım hava biraz bozukmuş gib geldi bana.
güzel resimler
tam üstüne bastın evet sevgi parkı ve evet hava bozukk ....
ben de samsunda okudum bir gün geri dönmenin hayalini kuruyorum nasıl özlemişim oraları başlığı görünce monitöre yapıştım :) sizler de çok tatlısınız maşallah
saolll canımmmm benimmmmm
çok özledim samsunu off off.ikinci memleketim gibiydi.
gel tatlımmmm yine gelllllŞeniz

CANLARIM ÇOK ŞEKERSİNİZ, DOSTLUĞUNUZ DAİM OLSUN, BENDE BİR SAMSUNLU OLARAK ARANIZDA OLMAYI ÇOK İSTERDİM AMA KISMET DEĞİLMİŞ, BELLİMİ OLUR BAKARSINIZ BİR BULUŞMAYA DENK GELİRİM BELKİ DEĞİLMİ, BİZDE 20 TEMMUZDA ANKARA OLARAK BULUŞUYORUZ İNŞALLAH, O TARİHTE ANKARADA OLAN VARSA BEKLERİZ, HEPİNİZİ KOCAMAN KOCAMAN ÖPÜYORUM :1hug:a.s.

kalimera 11 ay öncesine kadar ankaradaydımmm ve şimdi burdayımmmm:sm_cool:canım önceden haberleşirsek senin de burada olduğun bi tarihde buluşma ayarlarız Şeniz

hepiniz fıstık gibi çıkmışsınız süpersiniz arkadaşlar beloş çok hoş

maşallah maşallah nazar değmez inşalah bayanlar güzel manzara güzel olunca üfffffffff yavyum diyecek başka birşey kalmıyor allah dostluğunuzu daim etsin samsunun fıııııısssstıkları

ekrulum mor ametist,!i uzun uzun yazılarından merak ediyordum,çok içten ve derin yazıyordu.. uzun süredir katılmıyor..onu merak ediyordum..

ve sarıböcüg en çok merak ettiklerimdendi..çok ciciymiş..

hepiniz çok tatlısınız dilerim arkadaşlığınız ömür boyu olur

erkulum abla ile sarıböceqi merak ediyordum. çok tatlısınız kızlar her birinisdeee:lepi:
nergis ablanın fiziğine bayıldım ben yaa ne yalan sölim bana çok çekici geldiiiijeyyar

maşallah hepiniz çok güzelmişsinizjeyyar

ama böcüğüm ayrı bir güzel Şeniz..

Belos arkadaşım ellerine sağlık ne güzel fotoğraflar yüklemişsin.a.s.
Hepiniz birbirinizden güzelsiniz..
Allahım muhabbettinizi hiç bozmasın..
Böcüğüm,birtanem gülen yüzün hiç solmasın inşallah!coksekeriremsu

Nice dostluklara inşallah... Ekrulum ve böcük sizi yazılarınızdan biliyordum. Böylece görmüş te olduk. Muhabbetiniz bol olsun. Sevgiler gönderiyorum İzmir'den :))

o gülen yüzleriniz hep gülsün inşallah...hepiniz çok tatlısınız...dostluğunuz daim olsun...hepinizi öpüyorum...
sevgiler...

not: sarışekerim kendine ve bebişine iyibak....

altınlarda süper haa takmış takıştırmış süper olmuşsun kaş ile göz gerisi sözzzz

Oh ooohh bulusun bakalim klava:
bigun hasetimden catlicam ama ne zaman klava:
böcüq harbi bocuk gibisin yavrum ya bebise dikkat et bisicikler olmasin
belos cok guler- guzel yuzlusun...
ekrulum_mor_amesist nickin gibi sende guzelsin, guzel yorumlarindan mahrum birakma artik bizi...
nergiscim55 nickini ve kendini ilk kez gordum cokta memnun kaldim...
Hepinizde cok hossunuz fistiqlar:asigim:

biraz üşümüşsünüz ama değmiş
böceğimmm nasıl güzel bi gülüşün var öyle.insanın sarılıp öpesi geliyor seni
ekrulum merak eder dururdum
yazdıklarını okudukça (artık mahrumuz) nasıl akıllı bi kadın derdim
şimdi görünce, aynı zamanda çok da hoş bi kadınmış dedim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…