• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Bugün röfle yaptırıcam

ilaydahey

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Mayıs 2008
2.910
459
163
Beyaz tenliyim ela gözlü koyu kumral saçlarım dün kuaförle konuştum ilk defa yaptırıcam kendi saçının üzerine yaparız dedi ama düşündümde 1 2 ton açtırıptamı yaptırsam ben öyle çok sarı soluk sarı istemiyorum röflemide tatlı bi rengi olsun sizce açtırayımmı çok yıpranırmı

canım saçını açtırma.
kendi saçın üzerine parlak platin sarı attır.
röfleyi kalın ve sık atarsa hem saçın daha parlak hemde daha sarı olur..
ama kesinlikle kendi saçın üzerine yaptır..

saçım koyu ya sanki kötü durur gibi geliyo bide pilatin çok açık değil mi gider mi ki

evet arkadaşın dediği gibi kesinlikle kendi saçının üstüne platin attır....zaten o cila ile renk farkını kapatır kuaför canım ....

kendi saçının üstüne attır. kendi saçın herşey, kabul eder de açtırıp yaptırırsan yanabilir. ben platinin bi ton koyusunu seviyorum. benim saçım açık kumral olduğu için platin yapınca çok sarı oluyor.

bence hiç yaptırma inan insan özeniyor ama sonra bin pişman oluyor ben güzelim kumral canlı ışıl gür saçlarıma röfle yaptırdım mahvoldu yemin ediyorum dökülmemei başlamadı yıkanınca kece gibi mi olmadı katır kütür çok kötü ya benden sana tavsiye keşke banada deselerdi yaptırmazdım valla

kendi saç renginin üzerine yapılan işleme gölge deniyor .boyalı saçın üzerine yapılana ise röfle.untma ki her kimyasal işlem saça zarar veriyor.illaki yaptırıcam derseniz bitkisel orealle yaptırmanızı tavsiye ederim ama iki kat daha pahalı ancak daha sağlıklı.tabi kuaförünüz dürüst davranırsa çünkü çoğunda bitkisel oreal bulunmuyor.ne kadar yıpranacağı saçınızın kalitesine bağlı.

bence hiç yaptırma inan insan özeniyor ama sonra bin pişman oluyor ben güzelim kumral canlı ışıl gür saçlarıma röfle yaptırdım mahvoldu yemin ediyorum dökülmemei başlamadı yıkanınca kece gibi mi olmadı katır kütür çok kötü ya benden sana tavsiye keşke banada deselerdi yaptırmazdım valla

al bendende o kadar kaydirigubbakcemile mafoldu saçlarım .öle bi dökülüoki korkudan ellerim titrio banyoda .tutam tutam saç gelio elime .ipek arkadaşımızn dediği gibi keçe gibi oluo .:delphin:

kızlar sizce kalın sık atılan mı yoksa ince sık atılanmı daha güzel olur:uhm: kalın sık atılınca bıraz yapay duruo gıbı gelıo sizin fikirleriniz neler

Back