Okadar Insan her konuyu soruyoda Benim Sormammi rahatsiz etti sizi? Belirtiler o yönde olabilir ama regl günü gecmeden yapmaninda anlami YokYaaa bu kadar soracağına, test yapsan öğrenirsin! Stres yapman daha mı güzel anlamadım ki
Neden yanlış anlıyorsunuz ki?Okadar Insan her konuyu soruyoda Benim Sormammi rahatsiz etti sizi? Belirtiler o yönde olabilir ama regl günü gecmeden yapmaninda anlami Yok
Bak işte regl günü geçmeden test yapmaya korkuyorsun ama burda olumsuz yorum almayı göze alıyorsun!! Ben şimdi desem ki son bikaç aydır bu yazdıkların benim adet öncesi belirtilerim desem bian belki yok mu acaba diyeceksin, gereksiz stres yapacaksın... Yani varsa kesin çıkar diyorum, boşuna kendine eziyet ediyorsun demek istiyorum ama o kadar gerilmişsin ki yanlış anlıyorsun. Yoksa bana ne hamileysen hamilesin değilsen değilsin, istersen de 1000 tane konu aç..Okadar Insan her konuyu soruyoda Benim Sormammi rahatsiz etti sizi? Belirtiler o yönde olabilir ama regl günü gecmeden yapmaninda anlami Yok
Aynen öyle ama aslında bana ne. İster yapsın ister yapmasın. Senin gebeliğin nasıl gidiyor canımNeden yanlış anlıyorsunuz ki?
Arkadaş kötü niyetli birsey yazmamış, stresten iyiyi bile kötü algılıyorsunuz şu an emin olun.
Aynen öyle ama aslında bana ne. İster yapsın ister yapmasın. Senin gebeliğin nasıl gidiyor canım
Ayyyyy kız mıııı, çokkk sevindim gerçekten. İnanmazsın şuan gözlerim doldu bana ne oluyosaKendisine eziyet ediyor farkında değil işte, üzülüyorum burada böyle konular okuyunca da.
Dilerim hayırlı haber alır herkes...
Cok şükür güzel gidiyor canım buyuyoruz yavaş yavaş artik hissettiriyor kendini kızım karnimda şişlikler yapıyor kafası mi poposumu ayağımı bilmiyorum heyecanla randevu günümüzü bekliyoruz.
Sende nasıl durumlar?
Hamilelik varsa çıkar test yapEvet kizlar bugün regl günüm ve bekliorum 26-27 günde bir oluyorum afedersiniz asiri gaz var ve gögüs sizlamasi Dün adet oldum oluyorum derken hicbisey gelmedi pet Taktim hatta onun yerine seffaf jel akinti geldi.bugün ve yarin beklicem Benimle ayni gün regl olmayi bekliyen arkadaslar varmi???
Sağol canım Allah razı olsun, Rabbim herkese nasip etsin inşallah tez vakitte.Ayyyyy kız mıııı, çokkk sevindim gerçekten. İnanmazsın şuan gözlerim doldu bana ne oluyosakız çocuklarını çokk seviyorum Rabbim seni ona onuda sana bağışlasın inşallah cnm bnm poposudur o ayyyy çokk tatlıııı, aklıma geldi bnm kızım keyfini çıkar canım, her anının, gözün aydın olsun darısı kız isteyen bir arkadaşım var onun başına İnşallahh dua et nolur, sen gebişsin kabul olur tatlım.
Bende oluruna bıraktım, amaaaan napiiim, çok takınca olmuyor
İlk başlarda poposu sonra dizleri ayakları, kafası aşağıda belli olur genelde tabi arada tepinerek dönecek, uykundan sıçrayacaksınSağol canım Allah razı olsun, Rabbim herkese nasip etsin inşallah tez vakitte.
Aminn aminn hepimizi bağışlasın Rabbim.
Ay o minicik poposu mu o nasıl çıkartıyor dışarı hayret ediyoruz eşimle
Gerçekten takmayinca oluyor bende ne zaman saldım kendimk hamile kaldım Rabbime şükürler olsun ki. Inşallah tez vakitte herkesenasip etsin Rabbim.
Geziniyor mu peki?İlk başlarda poposu sonra dizleri ayakları, kafası aşağıda belli olur genelde tabi arada tepinerek dönecek, uykundan sıçrayacaksınaminnn kuzum inşallah, sakdık bakalım
ben de anlayamıyorum onlarca konu acanlari.Yaaa bu kadar soracağına, test yapsan öğrenirsin! Stres yapman daha mı güzel anlamadım ki
Bir tarafta yığılır öyle kalır bir süre, top gibi olur orda, bir taraf inik bir taraf şişik. Biraz ağrı verir ama tatlı bir ağrıGeziniyor mu peki?
Benim ki daha cok kasık etrafinda ama bazen göbek deliginin alt sol taraflarina çıkıntı yapıyor sabah elim karnimda uyandım şişirmişti sol tarafimi orda duruyordu elimin altinda
Heyecanla bekliyorum valla o günleri
Bencedeben de anlayamıyorum onlarca konu acanlari.
Hele testleri pozitif olanlar bunu bile bile konu açıp ay hamile miyim diye sormuyorlar mı. Ya da hcg pozitif olup sizce değerler nasıl diyenler yok mu . Bazen bilerek yaptıklarını düşünüyorum
Rabbimin nne güzel mucizesi ve hediyesi kadınlara. Gerçekten ağrısı bile cok tatlı. Rabbim sağlıkla kavuşmak nasip etsin ağrılar gelip geçecek nasılsaBir tarafta yığılır öyle kalır bir süre, top gibi olur orda, bir taraf inik bir taraf şişik. Biraz ağrı verir ama tatlı bir ağrıEvet kuzum elini koyduğun yere geliyor, ben bazen hissetmeyince hemen elimi koyar böyle hafif kaşır gibi yapardım. Bir anda vururdu çokk güzel anlardı, sona doğru artık alanı daralıp tepe aşağı duracağı içinde sadece midene ve kaburgalarına baskı hissedersin. Ha yine çıkarıyor elini mi artık dizi mi yada popişi doya doya yaşa canım, doğum yapınca karnındaki boşluğu bile hissetmek bian burkuyor insanı, tabi bebişini görene kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?