• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün onun doğum günü...

özel duygular beslediğine bile emin değilim çünkü bunu bana direkt sölemedi hiçbizaman..msn de kayıtlı ama kırkyılda bir online oluyor onlada sadece hal hatır şeklinde sohbet edioruz..evt doğum gününü kutlamadım.her sene kutlayıp bu sene kutlamasaydım bundan vazgeçebilirdi belki ama zaten hiç kutlamıordum.çünkü hatırlamıordum.bişey farketmedi onun için yani..belkide hiç benden kutlama filan beklemedi bilmiorum...

Bunu hissedebilir bir insan, ki sende hissetmişsin zaten..

Kutlamaman daha akıllıca olmus, kutlasaydın 'her sene kutlamıyor bu sene kutladı demek beni önemsiyor' diye düşünebilirdi..

sana haksizlik etmemek icin diger konuyuda okudum, ki iyiki okumusum yoksa seni kizdirabilirdim :)
suan senin hayatinda biri var ve onu üzmemek icin bu zat ile görüsmemissin iyi etmissin.
bu arkadasina yogunlassaydin eger bulustugunuzda, simdiki sevgilini belki terkedecekdin buda hic hos bi durum degil. kaldiki bu zat sana hic acilamamis, belki dul oldugun icin belkide baska sebeblerden bilmiyoruz. eger zamaninda acilsaydi zaten simdi bu soruyu soruyor olmazdin belkide mutlulugu onunla yakalamis olurdun. ona arkadas olarak deger veriyorsun kutlamak istiyorsun ama simdiki bu durumunda kendini sevgilinin yerine koy bu durum onun basinda olsa ve kizin birinin dogumgününü kutlayip kutlamamakla ikilem arasinda oldugunu düsün?
bence kurcalamaya gerek yok, zaten hic kutlamamissin, birak bu senede kutlamayiver.

canım çok düşüncelisin tşk ederim..evt belkide dediklein olacaktı asla erkek arkadaşım bunu haketmezdi.bana öylesine kol kanat geriyorki.haklısın o bunu yapsa asla affedemezdim bile.bunu dün bende düşündüm empati kurdum ve böylelikle de aramama kararı aldım zaten..

eski konunuzu bilmiyorum ama ben hiçbişi anlamadım:26:görüştüğünüz bi insan var,ona haksızlık etmek istemiyosunuz,ama bi başkası için aklımın onda kalmasından,yoğun duygular yaşamaktan korktum diyosunuz,yüzyüze görüşmüyosunuz ama sabaha kadar mesajlasıyosunuz,ustelık karsınızdakı ınsan sızı ozledıgını soyluyor,bu nası bi konu ya,madem gorustugunuz var nıye baskasıyla muhatap oluyosunuz bu denlı,yada muhatap oldugunuz kısı sızı etkılıyorsa neden erkek arkadasınıza bunu yapıyorsunuz?guya vıcdanınızı rahatlatıp yuzuyuze gorusmemıssınız ama o ınsanla konusmanız,msjlasmanız bıle bı aldatma,kusura bakmayın ama boyle,yanlıssam bırı soylesın bana hakkaten:15:

bugun kendinize bir iyilik yapin ve o kisiyi omur boyu hayatinizdan cikarin..bu tarz seyler inanin herzaman tehlikelidir.kim ve ne olursa olsun asla 3.kisileri araniza sokmayin cunku degmez.

Back