• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

bugün onun doğum günü...

cokgec

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
16 Nisan 2011
152
0
46
Ankara
sanal alemin yardım melekleri hepinize slm.. :kkk:

bir önceki konumda bahsettiğim zat'ın bugün doğum günü..size son yaşananlardan bahsetmek ve akıl almak istiyorum..

iki hafta önce msn iletime onun yaşadığı yere gideceğimi yazmıştım iş seyahati amaçlı.hemen aradı beni ne zaman geliosun gelince muhakkak ara diye.bende bilmiyorum iş için gelip dönecem dedim.bi yemek yiyelim uzun zaman oldu muhakkak ara dedi.gittim ama aramadım.2 gün bi otelde kaldım.gece bana msj çekti uuzun zaman sonra aynı şehideyiz senden haber bekliyorum dedi.bende neden görüşmek istiyorsun ki dedim seni görmeyi özledim dedi.o gece sürekli msjlaştık.yine ısrar ettim ona 8 senedir söylemek isteyip te ertelediklerini..ama yine de geçiştirdi.senin mutlu olmanı herşeyden çok isterim dedi filan..ve ben hem sinirimden hemde erkek arkadaşıma haksızlık ederim düşüncesiyle onu aramadım.yani görüşmedim onla yüz yüze..bi yandan da korktum ..aklımın onda kalmasından,yoğun duygular içine düşmekten korktum.ve 2 gün sonra döndüm.döndükten sonra kusura bakma seni aramadım görüşmeye cesaret bulamadım diye msj çektim.o da inşallah başkla sefere dedi..son görüşmemiz de bu oldu zaten..

ve bu gün onun doğum günü..o benim doğum günümü 8 yıldır hiç unutmadı hep aradı msj attı bişekilde kutladı..bense hep unuttum bugün başka bişekilde aklıma geldi.ilk defa doğum gününü kutlayacam desem yeridir.ama kutlasammı nasıl kutlasam acaba diye düşünüp duruyorum..en önemlisi hergüne aynı soruyla başlıyorum..şuan msn de de online ..iş yoğunluğundan mı yoksa benden mi beklio bilmiorum ama bişey yazmadı..sizce napsam bana akıl verin noooooluuuurrrr...

Son düzenleme:
Rica ediyorum konu açarken ;

-bir önceki konumda bilenler bilir

-beni tanıyan tanır

-eski konumu biliyorsunuz

Vs. cümlelerle geçiştirmeyin....

Herkes önceki konunuzu bilmek zorunda değil,

eski konularını tek tek okumak zorunda da değil.

Okadar şey yazmışsınız hoş güzel ama keşke bir önceki konunuzdanda

2 cümlelikte olsa özet geçip durumu daha kolay ve net anlamamızı sağlamaya çalışsaydınız.

haklsıınız da laf kalabalığı etmemek için bahsetmedim..sıkmasın sizi diye yani..yoksa niye bahsetmeyeyim..

erkek arkadaşına haksızlık yapıyorsun...
ne gerek var kutlycn
geçmişe saplantılı kalmayın sizin taktığınız kadar taksaydı daha net olurdu size
uğraşmaya değmezz

tşk ederim hyt cnm..okadar ihtiyacım varki dışardan bi yoruma.saplantılı hareket etmek istemiorum zaten..o yüzden bu konuyu açtım..kutlamayayım diosun yani..

bu senin eski sevgilin ve şimdide biriyle birliktesin bırak dogum gününü kutlamayı onun senin msninde ne işi var..

bu senin eski sevgilin ve şimdide biriyle birliktesin bırak dogum gününü kutlamayı onun senin msninde ne işi var..

biz onunla hiçbir zaman sevgili olmadık.öyle olsa asla bunu sormam bile..ben erkek arkadaşıma haksızlık etmemek için zaten yüz yüze görüşmedim onla.sadece 8 senenin hatırına hatırlamışken doğum gününü kutlasammı diye sordum.

biz onunla hiçbir zaman sevgili olmadık.öyle olsa asla bunu sormam bile..ben erkek arkadaşıma haksızlık etmemek için zaten yüz yüze görüşmedim onla.sadece 8 senenin hatırına hatırlamışken doğum gününü kutlasammı diye sordum.

bilmiyorum eski sevglin gibi anlatmışşsn eski konularnda yazıomu bakmadım ama o sana karşı bişeyler hissediyosa ümit vermek gibi olur.sevgilinde var bencede hiç bulaşma kutlama dogum gününü falan

eski sevgiliyle dost kalma taraftarı değilim..:97:
bence kutlamanın bi manası yok hem hayatınızzdaki insanada haksızlık yapmak gibi geliyor bana tabi bu bakış açısına göre değişir...

Sevgilin olmayabilir, fakat sana karsı özel duygular beslediğini bildiğin biri öyle değil mi?

Üstelik 'görüşürsem ona yogunlasabilirim diye korkuyorum' demişsiniz!

Bence msn'nizde kayıtlı olması yanlış ve sakıncalı.

Sordugun soruya gelince, dogum gününü kutlamana gerek yok, hemde bu sayede belki kendisi de senin dogum gününü kutlamaktan vazgeçir.

Sevgilin olmayabilir, fakat sana karsı özel duygular beslediğini bildiğin biri öyle değil mi?

Üstelik 'görüşürsem ona yogunlasabilirim diye korkuyorum' demişsiniz!

Bence msn'nizde kayıtlı olması yanlış ve sakıncalı.

Sordugun soruya gelince, dogum gününü kutlamana gerek yok, hemde bu sayede belki kendisi de senin dogum gününü kutlamaktan vazgeçir.

özel duygular beslediğine bile emin değilim çünkü bunu bana direkt sölemedi hiçbizaman..msn de kayıtlı ama kırkyılda bir online oluyor onlada sadece hal hatır şeklinde sohbet edioruz..evt doğum gününü kutlamadım.her sene kutlayıp bu sene kutlamasaydım bundan vazgeçebilirdi belki ama zaten hiç kutlamıordum.çünkü hatırlamıordum.bişey farketmedi onun için yani..belkide hiç benden kutlama filan beklemedi bilmiorum...

kadınlar geçmişiyle yaşarlar diye bir cümle okumuştum...
ne kadar da doğru!
arkadaşım hayatın da biri varmı var.
daha ne diye eskiyi kurcalıyorsun geçmişine takılı kalırsan geleceğin olamaz...

sana haksizlik etmemek icin diger konuyuda okudum, ki iyiki okumusum yoksa seni kizdirabilirdim :)
suan senin hayatinda biri var ve onu üzmemek icin bu zat ile görüsmemissin iyi etmissin.
bu arkadasina yogunlassaydin eger bulustugunuzda, simdiki sevgilini belki terkedecekdin buda hic hos bi durum degil. kaldiki bu zat sana hic acilamamis, belki dul oldugun icin belkide baska sebeblerden bilmiyoruz. eger zamaninda acilsaydi zaten simdi bu soruyu soruyor olmazdin belkide mutlulugu onunla yakalamis olurdun. ona arkadas olarak deger veriyorsun kutlamak istiyorsun ama simdiki bu durumunda kendini sevgilinin yerine koy bu durum onun basinda olsa ve kizin birinin dogumgününü kutlayip kutlamamakla ikilem arasinda oldugunu düsün?
bence kurcalamaya gerek yok, zaten hic kutlamamissin, birak bu senede kutlamayiver.

Back