D Destinamark Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2009 99 0 9 Ocak 2010 Konu Sahibi Destinamark #1 ßügün neye çok üzüldün,yada kızdın? kafaya takmayalım,paylaşalım rahatlıyalım (aramızda kalacak:) :lepi:
ßügün neye çok üzüldün,yada kızdın? kafaya takmayalım,paylaşalım rahatlıyalım (aramızda kalacak:) :lepi:
D Destinamark Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Aralık 2009 99 0 9 Ocak 2010 Konu Sahibi Destinamark #2 İçime atıp dert olcağına Dışama çıkartıp mert olcağım..... ßugun sabah kalktığımda boynum tutulmuş deli oldum....kötükedihüso
İçime atıp dert olcağına Dışama çıkartıp mert olcağım..... ßugun sabah kalktığımda boynum tutulmuş deli oldum....kötükedihüso
julyan ne zaman büyüyeceksiniz Kayıtlı Üye 24 Eylül 2008 559 9 9 Ocak 2010 Konu Sahibi Destinamark #3 valla bugün eşime çok kızdım sabah yürüyüşünde 2 saat yürü yürü hemde yokuş yukarı ölüyorum ayaklarımı hisetmiyom kötükedihüso
valla bugün eşime çok kızdım sabah yürüyüşünde 2 saat yürü yürü hemde yokuş yukarı ölüyorum ayaklarımı hisetmiyom kötükedihüso
U ultimareina Yeni Üye Kayıtlı Üye 26 Haziran 2010 448 2 25 Eylül 2010 Konu Sahibi Destinamark #4 Kardeşim dediğim kuzenim Hakkari'de asker, onun sesini duyunca üzüldüm. Bugün çok sakardım, poğaçaları yaktım, suları döktüm, kendime de kızdım.
Kardeşim dediğim kuzenim Hakkari'de asker, onun sesini duyunca üzüldüm. Bugün çok sakardım, poğaçaları yaktım, suları döktüm, kendime de kızdım.
gunesligunler Aktif Üye Kayıtlı Üye 24 Eylül 2010 29 0 25 Eylül 2010 Konu Sahibi Destinamark #5 haklıyken haksız duruma düştüm kahretsin hep iyi niyet :sinifsinif:
G Gulumse21 Sevdan hep tutkudur . Kayıtlı Üye 7 Şubat 2008 296 4 36 17 Şubat 2011 Konu Sahibi Destinamark #6 eve yatıya misafir gelecekmiş eşimin yeğeni ama bana sorulmadı .16 yaşında geçen haftada kaldı 2 gün alıştı buneya hamileyim bide çekemşyorum
eve yatıya misafir gelecekmiş eşimin yeğeni ama bana sorulmadı .16 yaşında geçen haftada kaldı 2 gün alıştı buneya hamileyim bide çekemşyorum