Lan herzaman diorum ya ben Yen'i bişeyler yaptık hareketsiz yatıyorum die ne çabuk unuttunanlamadim lan safim herhalcok kafam karisik clamas algilayamadim
hee Allah seni ne etmesin bn cahalim kusura bkmaLan herzaman diorum ya ben Yen'i bişeyler yaptık hareketsiz yatıyorum die ne çabuk unuttun
Döverim lan benim göbek adım Haticeanket mi yapiyon
Sağol ya ne ara keşfettin beni
Sus lan beş gün kaldı sinirliyim Zatenhee Allah seni ne etmesin bn cahalim kusura bkmanebilim kizim erken daha
tatli annenin adi hatice degildi sanirim.Bn brcstegulu dedim clamasDöverim lan benim göbek adım Hatice
Cayla olmaz be gulum baska bisey ismarla.InsaAllah tutar da sevinirizSus lan beş gün kaldı sinirliyim Zaten
Beşinci gün o kan gelmezse herkese benden çay ama yarım senedir şaşmıyo aptal gelicek gel gel şakın bekleme gelllllll
Gulmeden hayat gecmiyor didin ya ondan siyyy ettim
Ay pardon yaatatli annenin adi hatice degildi sanirim.Bn brcstegulu dedim clamas
burda bi arkadasin tup bebegi tutmus demin ogrendim acayip mutlu oldum varya insaAllah sizede sevincezSus lan beş gün kaldı sinirliyim Zaten
Beşinci gün o kan gelmezse herkese benden çay ama yarım senedir şaşmıyo aptal gelicek gel gel şakın bekleme gelllllll
Keşke ama Yemin bile ederim umudum yok komple bitti tabi bu aralarCayla olmaz be gulum baska bisey ismarla.InsaAllah tutar da seviniriz
Amin ya ne güzelburda bi arkadasin tup bebegi tutmus demin ogrendim acayip mutlu oldum varya insaAllah sizede sevincez
yaa ama umudunu kaybetme sakinnn Allah da seni birakir umut AllahtirKeşke ama Yemin bile ederim umudum yok komple bitti tabi bu aralar
Sora yine umudum gelir (umutsuz ilk ayım)
Ama çoğu insanın umudunu kaybedince beklenmedik anda oluyoyaa ama umudunu kaybetme sakinnn Allah da seni birakir umut Allahtir
hayir canim senin dedigin kafaya takmamak egerki umudunu kaybedersen inanmazsan zaten olmaz o dedigin farkli sey bnim abimlerinde oyle oldu.Once cocuklari olmadi baya tedaviler filan snra tatile gittiler olmuyo artik diye tup bebek icin gun sayiyolardi tatildeyken kafalarinda bebek olmadigi icin tutmusAma çoğu insanın umudunu kaybedince beklenmedik anda oluyo
Böyle tetikte ola ola olmuyo boşverdim
hayde rast geleKızlar Benim biraz işin var siz devam edin
tup bebek mi yaptirdin sendeAma çoğu insanın umudunu kaybedince beklenmedik anda oluyo
Böyle tetikte ola ola olmuyo boşverdim
yok canim bn cevap vereyim clamas normal yoldan deniyo hic bi sorunu yok bakalim insaAllah olurtup bebek mi yaptirdin sende