- 25 Ekim 2017
- 14.962
- 113.776
- 27
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İnanamıyorum :)) ben de o gün çok sevinmiştim iyki uykum kaçmış da sohbet etmişim die o kadar kalabalıklaşmıştı ki normalde iki üç kişiydik düşün ama hüsranla bitti. Erkek üye olduğunu düşünsek bile bize ne. Ne o öyle paranoya gibi :))))Iyidir canım seni sormalı? :) geçen gün gelecektim topige ama arkadaşımı linç edenler oldu erkek üye suçlamasiyla bende vazgeçmiştim:) güzel topik olmuş:)
Ee anlat bakalım]
Yaaa
Neyse geldim zaten:)))İnanamıyorum :)) ben de o gün çok sevinmiştim iyki uykum kaçmış da sohbet etmişim die o kadar kalabalıklaşmıştı ki normalde iki üç kişiydik düşün ama hüsranla bitti. Erkek üye olduğunu düşünsek bile bize ne. Ne o öyle paranoya gibi :))))
Neyse geldim zaten:)))
Ev işi bu hafta ile geçtim kek dedindedim cnm çektiEe anlat bakalım
Bu kadar olmaz yaaa ben nasıl vi insanım işyerinde de herkesim canı bişey çekio benim yüzümden ... marketten bile bişey alsam alıolar yiyecek neyse artık yaparsın kekEv işi bu hafta ile geçtim kek dedindedim cnm çekti
Sürekli diom amaaBu kadar olmaz yaaa ben nasıl vi insanım işyerinde de herkesim canı bişey çekio benim yüzümden ... marketten bile bişey alsam alıolar yiyecek neyse artık yaparsın kek
Ya benim hayatta en çok sevdiğim şeylerden ikisi yemek yemek ve müzik dinlemekSürekli diom amaa
Ahaha oda güzel ama çocuk varmiydiYa benim hayatta en çok sevdiğim şeylerden ikisi yemek yemek ve müzik dinlemek
Hobilerin ne deseler bunlar derim
Aferin işte bu
NoAhaha oda güzel ama çocuk varmiydi
Gelen giden yokAferin işte bu
Seni başkan yardımcısı seçebiliriz ama şuan diil toplantı yaparız bi ara