Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
aa iyi ozaman biraz iyi geldiyse:)) cani sagolsun ne diyelim:) ben bugun dokuz dogurdum smdi iyim ilac kullanmadan hafifledi sukur:)
Yok bsy yapmadmki.. suan cok hafifledi.. cok sanci cektm ama ya. Hamdolsun gectiaa iyi ozaman biraz iyi geldiyse
Reklamlar evet 64reklamlaro gofret yerine baska bisey yeseydin ya kilonu merak ediyorum soyle hele
Lan hayatta satmamclamatis bizi satti bestecim baska konularda
Geldim ama gitmek zorunda kaldım tekrar :)Rakika beğendiğine göre geldinnn
Sorma bende oyle.Dün adet oldum sancim vardı yeni yeni kendime geliyorum :/
Sağolasın canım benim.. her ay çekiyoruz mutlaka napalim zaten @Clamatis in dediği gibi her ay gün sasmiyor muhakkak geliyor kirmizilarSorma bende oyle.
Fena oldum ya.. gecms olsun..
Hayirlisi dedm sonuc ne olursa olsun hep de ole derim demekki boylesi hayirliymis nabicaksin.. oda allahin emrini yapiyor:)Sağolasın canım benim.. her ay çekiyoruz mutlaka napalim zaten @Clamatis in dediği gibi her ay gün sasmiyor muhakkak geliyor kirmizilar
Aynen hayırlısı vakti saati var bekliyoruz :)Hayirlisi dedm sonuc ne olursa olsun hep de ole derim demekki boylesi hayirliymis nabicaksin.. oda allahin emrini yapiyor:)
Amenna ❤Rahim melekleri.. RAbbinden emir beklermis.. RAbbim ol derse olur ol demezse bozulur..
aa kilon azmis ya bn daha coktur diyodumReklamlar evet 64
tmm lan kizmaaaLan hayatta satmam
Aynen benim de 9 gün var aptal bi gün şaşsa şaşıcam geleceği garanti ama şaşmıo bile salakSağolasın canım benim.. her ay çekiyoruz mutlaka napalim zaten @Clamatis in dediği gibi her ay gün sasmiyor muhakkak geliyor kirmizilar
Salak deme kız :)Aynen benim de 9 gün var aptal bi gün şaşsa şaşıcam geleceği garanti ama şaşmıo bile salak
Uykusuz geceler :)) sen napiyon?Napıonuz lan
Karnın ağrıo dimiUykusuz geceler :)) sen napiyon?