- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin canim Allah razi olsun. Ay bide dun gece bi ruya gordum demek burda cok mu bahsettim ne iki cizgi cikmisti testte aaaa ben de hamile kalabiliyormusum demek diyordum ruyamda insallah gercek cikar ya hic uyanmak istemiyordum zaten.Allah tez zamanda sağlıklı ve hayırlı evlat nasip etsin sana
Ay ne güzel bi arkadaşımda rüyada hamileydi oldu hemen inş dualarımız seninleAmin canim Allah razi olsun. Ay bide dun gece bi ruya gordum demek burda cok mu bahsettim ne iki cizgi cikmisti testte aaaa ben de hamile kalabiliyormusum demek diyordum ruyamda insallah gercek cikar ya hic uyanmak istemiyordum zaten.
Yine de teşekkür ederim canim ilgine. Para biriktirme topiğine davet edecektin sanırım..Tamam canım benim belki harçlığından kalır die düşünmüştüm
Bişey diil evetYine de teşekkür ederim canim ilgine. Para biriktirme topiğine davet edecektin sanırım..
haberlere bakmamaya çalışıyorum, senden duydum, bir bakayım şimdi.. Sağol..Bişey diil evet
Baksana Trabzon Ankara uçağı pistten çıkmış ya aklıma sen geldin
Aaa bişey diil dün gece son dakika haberinde görmüştüm tvde bugün de gösterir mutlakahaberlere bakmamaya çalışıyorum, senden duydum, bir bakayım şimdi.. Sağol..
Biraz iş biraz pinekleme diosun:)bulaşık makinası bitince o yerleşecek
çamaşır asılacak
ütü yapılacak
duş alınacak
bakım yapılacak
oje vs sürülecek
yarın işte giyilecekler hazır edilecek
kalan vakitte de bol bol pineklenecek :)