- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Napıon bakalımE beni siz cagirdiniz :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Napıon bakalımE beni siz cagirdiniz :))
Allah iyilik versinBen de iyiyim şükür
Amin cümlemizeAllah iyilik versin
Seninkide guzwl olmus dorpicik seninkindende isterimAy pardon bana dedi. Sandım etiketi yanlış gördüm :)))
Seninkide guzwl olmus dorpicik seninkindende isterim
Benim kv olurmu yeni gelin gibi mubarekAltın falan özellikle
Immm eline saglik
Benim kv olurmu yeni gelin gibi mubarek
saka yapim dedim kiz
Bırıktırmıyorum ama harcamıyorumda sadece keyfı alış verısı dondurdum 5. Aya kadarAltın falan özellikle
AminAllah iyilik versin
Aminn. Triptemyiz..
İyi yapıosun :)) allah bereket versin :))Bırıktırmıyorum ama harcamıyorumda sadece keyfı alış verısı dondurdum 5. Aya kadar
Altınıda Belkı. Satacam dıye alıyom hala
Günlerden bırıkecekler var
Sende hazırlanıyon sanırım bırıkıme
Yanlışlıkla sana tekrar amin dedim yazınca farkettim zaten amin cümlemize yazmıştım ondan diil iki gündür de benim keyfim yok profilime yazdığım durumdan dolayı. Topik konu sahibi olduğum için belli edip enerji düşürmemeye çalışıyorumAminn. Triptemyiz..
yap tabi kız severim şakayı :) saçmlıorum şuan :)saka yapim dedim kiz
Insllh Canımİyi yapıosun :)) allah bereket versin :))
Ben de her ay bilezik almaya çalışıcam toplam 10 yapıp bırakıcam inşallah
Doğru diosun ben de öyle üstümde mi taşısam ama işyerinde olmaz öyle ya biz bi kere hesap açmıştık kasa ama sora boZduk kapadıkInsllh Canım
Kullanmak ıcınmı yoksa aman dıkkat et
Ben 3 ay önce iş ortağımla ayrıldım şimdi yenıden iş acmaya hazırlanıyorum yalnız olarak
Her kuruş lazım olacak evımın borcuda hazıranda bıtecegı ıcın kemer sıkıp bıde lastıkle baglıyom
Araba galerı canımDoğru diosun ben de öyle üstümde mi taşısam ama işyerinde olmaz öyle ya biz bi kere hesap açmıştık kasa ama sora boZduk kapadık
Bileşikleri takmak için çünkü bozdurmuştuk ben şimdi 10 yapmak istiyorum yeni evliyim bi de bileziksiz kalmıyım
Hayırlı olsun ne işi bu? Yurtdışında dimi?