- 14 Eylül 2017
- 2.705
- 9.771
İyiyim sağol, işleri bitirdim hem buraya hem televizyona takılıyorum..Hos geldin bakalim. Nasilsin
Ehh iste idare eder temizlik yapiyorum da biraz mola verdimİyiyim sağol, işleri bitirdim hem buraya hem televizyona takılıyorum..
Sen nasılsın?
evişleri bitmiyor .. Keşke tersi olsa; mola bitmese, araya temizlik alsakEhh iste idare eder temizlik yapiyorum da biraz mola verdim
Aynen yaa bitmiyo sabah 8 de basladim. Bitmiyor bitmiyorevişleri bitmiyor .. Keşke tersi olsa; mola bitmese, araya temizlik alsak
Hahahah normal de yoktu annem iki gün evvel ayaklara iyi geliyor diye bi gıda karbonati bir de buyuk karbonat almis bilememis de o yüzden varTemem kolay gelsin karbonat var mıydı (biz de hep bulunur hamur işi yaptığım için)
Afiyet olsun :) iyiyim bende cok sukur. Tup bebekle ilgili arastirmalar yapiyorum 3. Denemem yakinda olacak insallah son olurİyiyim şükür senden naber
Poğaça yiyorum bi de açma yicem bi de meyve suyu
Ahahaa tahmin ettim :))Hahahah normal de yoktu annem iki gün evvel ayaklara iyi geliyor diye bi gıda karbonati bir de buyuk karbonat almis bilememis de o yüzden var
Ne güzel darısı başımızaIşten geldim az evvel. Yorgunum. Minicik gözünün içine bakıyor. Onla oynayacağız biraz.
Ahh ahhh inşallahAfiyet olsun :) iyiyim bende cok sukur. Tup bebekle ilgili arastirmalar yapiyorum 3. Denemem yakinda olacak insallah son olur
Aaaa yepyeni bi arkadaş
Az önce yazdım canım özel den
Az önce yazdım canım özel den
Amin canım inşallah olacak Allah'ın izniyle..Ne güzel darısı başımıza
İnşaşlahAmin canım inşallah olacak Allah'ın izniyle..
Off ne guzel gorunuyo snuyor. Bende beyaz lahana sarcaam sincik