- 8 Ocak 2017
- 25.174
- 43.536
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hayırdır??? noooldu da aldım ben şimdi?
Ya burası mantık topiği diil kız farklı bi davet olsun die düşündüm :))hayırdır??? noooldu da aldım ben şimdi?
delisin haaaaYa burası mantık topiği diil kız farklı bi davet olsun die düşündüm :))
İşte tam da bu yüzden bu topiği açtım benim gibileri bekliorumdelisin haaaa
ben senin kadar deli değilim şekerim...İşte tam da bu yüzden bu topiği açtım benim gibileri bekliorum
Anladım CAnım benim zorla güzellik olmaz tabi ki sohbet etmek isterseniz beklerim her zamanben senin kadar deli değilim şekerim...
saol canım geliriz tabiki, akşam olunca bi rehavet çöküyor...az sonra eşler gelecek..çay kahve film saatlerine geçilecek..bu saatte sohbete fırsat kalmıyor kiAnladım CAnım benim zorla güzellik olmaz tabi ki sohbet etmek isterseniz beklerim her zaman
Tabi orası doğru Benim de eşim gelicek ama gece çalıştığı zamanlar yazıyorum Ben de eşimin yanında pek almam elime tel Zaten ayıp olur onla ilgilenmemek ...saol canım geliriz tabiki, akşam olunca bi rehavet çöküyor...az sonra eşler gelecek..çay kahve film saatlerine geçilecek..bu saatte sohbete fırsat kalmıyor ki
aynen canım..o sebeple akşamları sohbet zor, ama gündüz geliriz kankimle bi acı kahveni içmeye di mi karamelli_turtaTabi orası doğru Benim de eşim gelicek ama gece çalıştığı zamanlar yazıyorum Ben de eşimin yanında pek almam elime tel Zaten ayıp olur onla ilgilenmemek ...
İnşallah ama ben de gündüzleri çalışıyorum öğlen falan vakit bulursam girerimaynen canım..o sebeple akşamları sohbet zor, ama gündüz geliriz kankimle bi acı kahveni içmeye di mi karamelli_turta
aaa beni hatırladın mı benim sohbet tipiğime de gelMerhaba kızlar ben Şeyma aranıza katılmak isterim 22 yaşında 2,5 yılık evliyiz bebiş istiyoz yuvamıza ama ne yazıkki bebişimiz tedavi siz gele miyceğini öğrendik gerçi Allah tan umut kesilmez ama nasib.
Neyse tüp bebek tedavisi görmez yakında inşallah aranızda asosyal tanır beni canım arkadaşım oda benim burdan
Bazen sohbet etmeyeiçimi dökmeye ihtiyacım var eskiden çok takılırdım bu sitelerde hatta çok güzel arkadaşlar edindim çok güzel bi tipiğimiz vardı bi anda dağılı verdik üzgünüm ama artık benim dırdırlanmamıda okuycaksınız:)))
Ah pardon burası zaten benimmiş beynim yandı:)))Merhaba kızlar ben Şeyma aranıza katılmak isterim 22 yaşında 2,5 yılık evliyiz bebiş istiyoz yuvamıza ama ne yazıkki bebişimiz tedavi siz gele miyceğini öğrendik gerçi Allah tan umut kesilmez ama nasib.
Neyse tüp bebek tedavisi görmez yakında inşallah aranızda asosyal tanır beni canım arkadaşım oda benim burdan
Bazen sohbet etmeyeiçimi dökmeye ihtiyacım var eskiden çok takılırdım bu sitelerde hatta çok güzel arkadaşlar edindim çok güzel bi tipiğimiz vardı bi anda dağılı verdik üzgünüm ama artık benim dırdırlanmamıda okuycaksınız:)))
Boş zaman olursa neden olmasınaynen canım..o sebeple akşamları sohbet zor, ama gündüz geliriz kankimle bi acı kahveni içmeye di mi karamelli_turta
Degisik olabilir kitapta bu gun biraz citlattim okumayi sevmiyor yaaa herşeyde bu sorun ha hediye konusundaBuldum buldum com la ilgili mesaj atmıştım görmemişsin :))