Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet doğru dşosun bardakla zor oluyo hesaplamakVala kızlar bende içemiyodum önceden kendime kural koydum öyle bardakla olacak iş değil kendime bir litre şişe ayarladım sürekli ondan içiyorum bitince dolduruyorum böylesi bana göre daha mantıklı...
Kaynanan dan kalktınız mıEvet doğru dşosun bardakla zor oluyo hesaplamak
Yeni geldim evde nihayet insanın evi gibisi yoookk yaa canım evimKaynanan dan kalktınız mı
Evet diolar ya istersen dünyanın en iyi yerine git evi gibisi yok insanınYeni geldim evde nihayet insanın evi gibisi yoookk yaa canım evim
Hayır canım malesef değilim allah söyletti belkide insallah olurumHamile misin nickinden öyle düşündüm
Ne güzel ben temizlik yaptım yemek ti derken kendimi attım yeni koltuğa yarım görümcemle nişanlısı bende yemeğeNasılsınız kızlar ben bugünde gezerek geçirdim ev işi yok rahatım şükür
Pazar günü busefer çok farklı girdim yeni yıla hayatta unutamam :)) bildirim gelmiş neler yaptınız diye
11 e kadar bir mekanda eğlendim müzik dinledik
sonra çiftliğe gittik binicilerle, tam 9 atlı yola çıktık bulunduğumuz ilin merkezine atlatla geldik
11:30 gibiydi merkezdeydik, meydanda 12 yi bekledik :)
havai fişekler patlayınca biraz huysuzlandı kuzum ama onu da atlattık, en iyi dostumlaydım yani
ablası kurban...
Ben varya Yen'i gördüm çok şaşırdım ben de diorum nie kimse yazmıyo hatta üzülmüştüm hayret bişeyBu gün çoğu yok merak ettim yaa neyse görünce yazın iyi geceler .....