- 1 Ocak 2017
- 2.110
- 904
- 73
- 32
Aynen Eminim eşinde nöbetçi olmak istememiştir bu meslek böyle bayram seyran dinlemiyr aniden çıkan görevleri söylemiyorum bile mecbur eşlere sabırlı olmak düşüyorSorma bak ben de üç gün tatilim Cuma'dan bi yere gidebilirdik şimdi tekrar uyudu akşam işe gidecek bişey söyleyip mantıksızca üzemem onu o da farkında naapsın ben de onun yerinde olabilirdim
Borsadan anlamıyorum cnm benkaramelli_turta kız ben demiştim bence mavipatikli yazıcak die içime doğmuş :))
Baksana sen borsadan anlıo musun çok basit bişey sorucam
Tamam30 31 de önemli bişey olmadı
Borsadan anlamıyorum cnm ben
Bana altın sor
27 lot karı olur
Deli ya sadece lot sırcakfım
Sırycaktum sorucaktım :) tanesi 33 lot olan şimdi lotu 60 a çıkmışsa kaç para kâr olur
Evet aynen Emin'im ben de yapıcak bişey yokAynen Eminim eşinde nöbetçi olmak istememiştir bu meslek böyle bayram seyran dinlemiyr aniden çıkan görevleri söylemiyorum bile mecbur eşlere sabırlı olmak düşüyor
Yaaaaa27 lot karı olur
60-33
:)Evet aynen Emin'im ben de yapıcak bişey yok
Arkadaşlar çağırdı gitmedim kutlamaya eşim çalışırken vicdanım el vermio
Oo karın var ozamansaYaaaaadövücem seni komik insan ben de anlamam bi arkadaşın ısrarı ile almıştım bi seneyi geçti 33 den aldım bir milyarlık mı de dedim batarsam batarım sonuçta 1.000 bi senedir habire 33-37 arası gidip geliodu geçen bi bakıyım dedim 60 a çıkmış
Sağol yaaOo karın var ozamansa
Ramazan bayramında gittim canımASSOSyal kız en son assos a ne zaman gittin
OkişRamazan bayramında gittim canım
Ee noldu kiSağol yaa
Kiz sen nicki değiştirip bizim ayarlarımiz ile niye oynuyon :))
Çok yardımcı olabildin yanı :)))Ee noldu kianlamadık
Ahahaa geç anladın dostum :)) ama napıyım Yen'i yıl Yen'i nicel Yen'i heyecanlar :))Kiz sen nicki değiştirip bizim ayarlarımiz ile niye oynuyon :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?