- 25 Ağustos 2017
- 3.621
- 8.317
hahahaha, olabülüüü, olsun o da sevdiğimiz bir birikimci kardeşimiz Kafam-karisik :)))))İspiyoncu çıktı o kankim, meğer birikim topikinde bir kafası bu yüzden karışmış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hahahaha, olabülüüü, olsun o da sevdiğimiz bir birikimci kardeşimiz Kafam-karisik :)))))İspiyoncu çıktı o kankim, meğer birikim topikinde bir kafası bu yüzden karışmış
Ooo baya şey yapmışsın iş bile yapmıssın ben beş aydır yıkamadım balkon :))) eşim arada yıkar
Aynen enerjim iyi sadece mandalina yedim o kadar açım ki :))) yemi yıla bomba gibi girmek istiyorum
Ooo hamilesin ilk ay bile dinlenmen lazım (gün tutmuyom da sen balkon diyince şöyle bi düşündüm ne zamandır yıkamadığımı Allah bağışlasın darısı başımaGun mu tutuyorsun bugunde yikamadim oh diyeee
2018 bana cok yorucu gececek sanirim. Market avm yemek bugun hep bende bir de hamileyim ayol benim suan uyuyor olmam lazimmmmmm
Biliyorum kim olduğunu smile seninle bütünleştirdiğim için koydum.Valla listeyi komple kopyaladım demekki yoksun ayrıca ben clamatis:) bana sinir olmıştun suslen dedim die
2018 e hamile girmek isteyenler listesi sen adını yazdırsan sen de olurdun farketmedin demek ki son aktif konularda da varBiliyorum kim olduğunu smile seninle bütünleştirdiğim için koydum.
Ne listesiymiş bu :?
Yok gebelik konularına girmiyorum. Ben bu ay içinde doğum günüsü olanlar sandım2018 e hamile girmek isteyenler listesi sen adını yazdırsan sen de olurdun farketmedin demek ki son aktif konularda da var
Bu arada benim 29 aralıktıYok gebelik konularına girmiyorum. Ben bu ay içinde doğum günüsü olanlar sandım
Hemşire doktor birde evliyken ilk yılbaşı gecesi olcaktı biZim içinAaa üzüldüm benim eşim de çalışıcak meslekleriniz ne
Aaa üzüldüm sağlık olsun insan üzülğyo benim eşim de polis 365 gün tatil olsa ona olmuyoHemşire doktor birde evliyken ilk yılbaşı gecesi olcaktı biZim için
Bu arada benim 29 aralıktı
Ne 29 Aralıkmıydı doğum günüsün mü?Ohaya çok alıştın
İnşallah sağolNe 29 Aralıkmıydı doğum günüsün mü?
Nice yaşlara inşallah
Alıştım
30 31 de naptınızİnşallah sağol
28 aralık tanışma günümüz
29 aralık Doğum günüm
1 ocak yılbaşı
Aynen olmaz askere polise tatil Yok önceki sevgilm askerdi de çok sıkıntı çıkıyordu:))Aaa üzüldüm sağlık olsun insan üzülğyo benim eşim de polis 365 gün tatil olsa ona olmuyo
30 31 de önemli bişey olmadı30 31 de naptınız
Sen sağol
Sorma bak ben de üç gün tatilim Cuma'dan bi yere gidebilirdik şimdi tekrar uyudu akşam işe gidecek bişey söyleyip mantıksızca üzemem onu o da farkında naapsın ben de onun yerinde olabilirdimAynen olmaz askere polise tatil Yok önceki sevgilm askerdi de çok sıkıntı çıkıyordu:))