Sen napion canooomisim geldinmiii baciim bnde seni etiketliyeyim diyorum birsuru mis cikiyo vaz geciyorumbulamiyom seni
he he biliyom canim da bi edemedim etiketi neyse geldin nerdeydinAaaa ben başkayım canımmm miss laviniiaa aşk olsunnn
Dil-i bitab canim sendemi pcolusun ogun sanki bi konuda gormustum
Iyidir be cano heruf kahveye gitti bnde cocukla oturuyom anne kalk top oynayalim dio bnimde canim istemiyoSen napion canooo
Kız anama gittim kaldım orada ablamla birz temizlik yaptık geldim eve dolap falan sildim yemek derken fırsat olmadı girmeye öyle yanii bugün ilacım bitti inşallah (regl) olurumhe he biliyom canim da bi edemedim etiketi neyse geldin nerdeydin
AminKızlar napionuzzz @Clamatis üzülme canım inşaallah bir daha ki aya bu ay kısmet değilmiş canımm takma Rabbimin takdiri bol bol dua edelim Rabbim bizi görücek inşallah buna inan
Ayyy inanqmiyorum ya bnde malesef ki agir pcoluyum aah ah pco daşim bnimMaalesef evet
Iyidir be cano heruf kahveye gitti bnde cocukla oturuyom anne kalk top oynayalim dio bnimde canim istemiyo
He bittiyse bi kac gune gelir merak etmeKız anama gittim kaldım orada ablamla birz temizlik yaptık geldim eve dolap falan sildim yemek derken fırsat olmadı girmeye öyle yanii bugün ilacım bitti inşallah (regl) olurum
Huni ne laaaaKızlar cidden huni almıştım kimse Sıraya girmemiş son kez rica ediyorum
kalk kız oyna az bişey günah onun da canı sıkılıyooo
İnşallah canım yaaaHe bittiyse bi kac gune gelir merak etme
Budur işte:) şükürler olsun kii:)Guzel be rabbim herseyi cok guzel yaratmis herseye ragmen guzrl
Hadi ya en azindan bir çocuğun var ama senin şükürAyyy inanqmiyorum ya bnde malesef ki agir pcoluyum aah ah pco daşim bnim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?