- 30 Mart 2017
- 11.723
- 16.177
- 298
Bu sapsik de hep ayni yeri siliy yavGünaydın kızlarrrr temizlik başlasınn
Yumurta catlamasa adet olamaz geç catlamis demek ki catladiktan 13 16 gun sonra adet olunur da kuzum doktorun takip etmesi gerekiyordu seni etmedi mi @ClamatisKisiden kisiye degisir ama yumurta catlamadimi acaba o aklima geldi bi tek
Boşver sorun bulamadı die clomen verdi geç çatlamak ne demek peki ?Yumurta catlamasa adet olamaz geç catlamis demek ki catladiktan 13 16 gun sonra adet olunur da kuzum doktorun takip etmesi gerekiyordu seni etmedi mi @Clamatis
Geç çatlamış yani iyi bişey mi anlamadımYumurta catlamasa adet olamaz geç catlamis demek ki catladiktan 13 16 gun sonra adet olunur da kuzum doktorun takip etmesi gerekiyordu seni etmedi mi @Clamatis
Alabalık mı Benim yemeğimBen ondan ölmeden isteklerim
fırında ala balık bole patates sogan domates amerikan salatasi fırında sutlac bide hediye bisi alırsa güzel olur
Geç çatlamış yani iyi bişey mi anlamadım
Anladım dostumHer ay bir Yumurta olgunlasip catlayip tüplere birakiliyor ya ondan 14 gün sonra adet olunuyor genelde 28 günde olan biri 14.gün yumurtasi çatlar seninki 16.günde catlamis iki gün geç olmuşsun gibi anlatabildim mi
yok canim adet olmamisti daha clamatis sordugunda sonradan yazdi adet oldugunuYumurta catlamasa adet olamaz geç catlamis demek ki catladiktan 13 16 gun sonra adet olunur da kuzum doktorun takip etmesi gerekiyordu seni etmedi mi @Clamatis
Ya iyide zaten senin yumurtalar masaAllah calisiyo niye verdiki.Neyse vardir bi hayir hayirlisindan olsunDoktor
bide kova basinda cigara yakmis bak heleBu sapsik de hep ayni yeri siliy yav
Anladım dostum
Yok gi ben göremedim sigarabide kova basinda cigara yakmis bak hele
aa bnmi yanlis gordim acepYok gi ben göremedim sigara
vay caniiiiim nasil yorgun olmucan kosturuyosun ha bireYorgnum dostlar
aa bnmi yanlis gordim acep
var var bn bida baktimBilmem ben göremedim :)
Günaydın kızlarrrr temizlik başlasınn
Evet ama resim foto diil nettenProfilindekiler mee karpuz mu çok güzel gözüküyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?