- Emoji Skoru
- 6.679
- Puanlar
- 73
Aynen kuzum gececiler cok bizde hepisi kacmislarHosbuldum sizde mi gece kususunuz canlar![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynen kuzum gececiler cok bizde hepisi kacmislarHosbuldum sizde mi gece kususunuz canlar![]()
Benim lafımı kapmışAynen kuzum gececiler cok bizde hepisi kacmislar
misafir vardi gitti ortaligi toparladim kim var kim yok bnde aynen takiliyorum herkescikler gitmis.Bdv okumuyonmu[/QUOTE
Nerdeyse hepsini okudumsöylemesi aip kısır yaptım smdı onu yiyorm
oo sen yorgunsudur iyi uyursun bugün:))
HoşgeldinBen geldiim![]()
Aa ne alaka gi sana mi ait bu lafBenim lafımı kapmış![]()
Bugunluk boyle yetinelim artikAynen kuzum gececiler cok bizde hepisi kacmislar
Bugunluk boyle yetinelim artik![]()
Git len hep aynı cevap :))) ama seviyorum kapmanızı herkes kapıo bendenAa ne alaka gi sana mi ait bu lafbileydim dimezdim
![]()
Dertleri bitmiyorhepsinimi okudunbunyen aliskanlik etti herhal okumayinca basin agriyor
yok canim yorulmadim ya yorulsamda uyku tutmuyo
yeminle kapmadim kiz aklima bile gelmedi kimse kalmamis ya ondan didimGit len hep aynı cevap :))) ama seviyorum kapmanızı herkes kapıo benden
Çünkü farklı olan Benim
Alışılagelmişin dışında biriyim![]()
Bazi konular nekadar birbirine benziyo demi amaDertleri bitmiyorhahahaha valla ara ara okuyorum alışkanlık yapıyor bazen
Hep aynı derdi dert mi çekiyor nedir ertesi gün ni olayım benzerini yaşayan çıkıyor Allah yardım etsinBazi konular nekadar birbirine benziyo demi ama
Vallaha sıktı beni okumuyon artik kafa rhat ohhHep aynı derdi dert mi çekiyor nedir ertesi gün ni olayım benzerini yaşayan çıkıyor Allah yardım etsin
Keşke eğlenceli yazılar olsa geyik tarafında da saran bişey yok orayı derlerse yani![]()
Memleketlerde havalr.nasil ?