- 25 Ekim 2017
- 4.070
- 6.679
Aynen kuzum gececiler cok bizde hepisi kacmislarHosbuldum sizde mi gece kususunuz canlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aynen kuzum gececiler cok bizde hepisi kacmislarHosbuldum sizde mi gece kususunuz canlar
Benim lafımı kapmışAynen kuzum gececiler cok bizde hepisi kacmislar
misafir vardi gitti ortaligi toparladim kim var kim yok bnde aynen takiliyorum herkescikler gitmis.Bdv okumuyonmu[/QUOTE
Nerdeyse hepsini okudum söylemesi aip kısır yaptım smdı onu yiyorm oo sen yorgunsudur iyi uyursun bugün:))
HoşgeldinBen geldiim
Aa ne alaka gi sana mi ait bu laf bileydim dimezdimBenim lafımı kapmış
Hoşgeldin
Bugunluk boyle yetinelim artikAynen kuzum gececiler cok bizde hepisi kacmislar
Bugunluk boyle yetinelim artik
Git len hep aynı cevap :))) ama seviyorum kapmanızı herkes kapıo bendenAa ne alaka gi sana mi ait bu laf bileydim dimezdim
Dertleri bitmiyor hahahaha valla ara ara okuyorum alışkanlık yapıyor bazenhepsinimi okudun bunyen aliskanlik etti herhal okumayinca basin agriyoryok canim yorulmadim ya yorulsamda uyku tutmuyo
yeminle kapmadim kiz aklima bile gelmedi kimse kalmamis ya ondan didim ama sen bni anlamamak calmadim gercektenGit len hep aynı cevap :))) ama seviyorum kapmanızı herkes kapıo benden
Çünkü farklı olan Benim
Alışılagelmişin dışında biriyim
Bazi konular nekadar birbirine benziyo demi amaDertleri bitmiyor hahahaha valla ara ara okuyorum alışkanlık yapıyor bazen
Hep aynı derdi dert mi çekiyor nedir ertesi gün ni olayım benzerini yaşayan çıkıyor Allah yardım etsinBazi konular nekadar birbirine benziyo demi ama
Vallaha sıktı beni okumuyon artik kafa rhat ohhHep aynı derdi dert mi çekiyor nedir ertesi gün ni olayım benzerini yaşayan çıkıyor Allah yardım etsin
Keşke eğlenceli yazılar olsa geyik tarafında da saran bişey yok orayı derlerse yani
Memleketlerde havalr.nasil ?