- Emoji Skoru
- 5.035
- Puanlar
- 73
Aynn bazen karışabiliyoooguzel oluyo cosuyoruz bazen kimin ne yazdigi blli olmuyo karisiyo![]()
![Sopa :sopa: :sopa:](/images/smiley/sopa.gif)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynn bazen karışabiliyoooguzel oluyo cosuyoruz bazen kimin ne yazdigi blli olmuyo karisiyo![]()
evet ya malesef niye boyle oluyo clamas bugun izinliydi yazardi misafir nerden ciktiKimse yookk galiba o kadar kişi var hala booşşş sayfalarr sadece sen varsın N nur mawish @Clamatis misafir derdinde
hadi kil canim bn daha hastayimKız namaz kıldınız mı benm ikindiyi kılmam lazım yazarım sonra![]()
Keşke bıraksalardı bugün dinlenseydi ama olsun şimdi zamanı güzel ve yorgun geçwrevet ya malesef niye boyle oluyo clamas bugun izinliydi yazardi misafir nerden cikti![]()
gece gelir blki dicem bu seferde uykum var lan derKeşke bıraksalardı bugün dinlenseydi ama olsun şimdi zamanı güzel ve yorgun geçwr![]()
İyi canım senden namaz kıldım şimdi geldimm sen nasılsınn durumlar nasılNapiyoniz kızlar
Ben iyiyim annemlerdeyim üzgünler yapacak bisileri yok babam düşmüş kötü gibi annem desem yalniz kaldı 3 oğlan yok bende onları düşünüp üzülüyorumİyi canım senden namaz kıldım şimdi geldimm sen nasılsınn durumlar nasıl
Aynenn canımm ee yorulcak ama günahh kıZz hafta içi iş yorgunluüu bu günüde misafir derken pert olcakkgece gelir blki dicem bu seferde uykum var lan der![]()
iyidir tatli sen naptin nasil durumlarNapiyoniz kızlar
olmaz olmaz sever o hamur isiAynenn canımm ee yorulcak ama günahh kıZz hafta içi iş yorgunluüu bu günüde misafir derken pert olcakk![]()
Evet canım son 4 gün. Ama hala göğüslerde bişey yok sinir oluyorum.Senin dört gün kaldı dimi
İnşaşlah
6. Hissin kuvvetliyse banada bi yorum yap :)bnce hamilesin classss
İyi canım sendennKeyifler nasil hanimlar![]()
Napıyosuuunn:)
Napim canım sıkılyoo youtube da dolanıyomNapıyosuuunn:)
Ben de De yok yaaEvet canım son 4 gün. Ama hala göğüslerde bişey yok sinir oluyorum.