Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Pizza işinin en kolayı hamur geliyor banaOğlum üşenmezse fırından hamur almaya bende oğluma pizza yapabilirim.
Hayırlısı deprem korkusu olmayan bir yerde huzurla keyifle yaşarız inşallah
Trafikten 2 senedir kurtuldum şükür. .
Hastane, market, yüzme dışında pek girmiyorum. Haftada 3-4 kez ancak araba çalışıyor. O da biraz işleyen demir pas tutmaz hesabı çalışsın istiyorum yani.
Ben yemiyorum ya pizza hamur ben yerken bolca yoğurup lavaş gözleme her şey yapıyordum ortaya karışık bir hamur oluyordu.Pizza işinin en kolayı hamur geliyor bana
Bütün malzemeleri kes doğra çok sıkıcı yorucu
Ben de oğlanın dershanesi olmasa hiç çalıştırmam
Trafık yıpratıyor insanı
İnsallah istanbul depremi hiç yaşanmaz
Yaşanacsksada kimsenin burnu dahi kanamasın
Hiç biyer güvenli değil ki
Evın sağlam olsa okulda misafirlikte dersanede orda burda denk gelmeyeceğimiz garantisi yok
Allah hepimizi korusun
Hamur işi oldugu için mi yoksa sucuk filan oldugundan mıBen yemiyorum ya pizza hamur ben yerken bolca yoğurup lavaş gözleme her şey yapıyordum ortaya karışık bir hamur oluyordu.
Şimdi eve doğru dürüst un bile almıyorum. Geçen kuzenim için poğaçaya aldım sanırım. Dereotu, un vs
Hamur dan ötürüHamur işi oldugu için mi yoksa sucuk filan oldugundan mı
Ben de çok sucuk salam sevmem
Kendıme ton balıklı yaparım
Üzerine en son bol yeşillik koyuyorum
Roka reyhan gibi çok yakışıyor
Yada peynirli yapıyorum
Benım de un bitti tam yaparkenben de çok sık yapmıyorum hamur işi
Ne kadar az kalmış maşallahHamur dan ötürü
Sucuk yasak ama arada minik iyi pişmiş yiyorum mesela dün kumpire sucuk kızartım üstüne sosisten daha sağlıklı en azından diye. Azcık yedim. Son haftalar doktor sıkıntı olmaz dedi. Ama zararlı tabi yemesen iyi de tadına baksan toksoplazma riski bu haftalarda olmaz artık dedi son düzlükteyiz. 5 hafta kaldı.
Günaydın canımSelam canlarım
Bugün neler yaptım?
Oğlunu yolcu ettim biraz yattım ama gece erken yatınca uykumu almışım uyuyamadım.
Kalktım güzel sağlıklı bir kahvaltı yaptım.
Sonra dışarı çıktım. Arabanın park yerini değiştim.
Saç kurutma makineseni tamir ettirdim.
Nem sıcaklık ölçen cihaza pil taktırdım.
Markete uğradım yine meraktan inoks sünger aldım daha önceden görüp merak ediyordumpembeli pembeli.
Bayadır avakado tüketmiyordum en son aldığım biraz acı idi.
Baktım bugün yumşak var aldım.
Yemeğim yok henüz.
Kendime kabak mücver tarzı gibi kabaklı bir şeyler yaparım. Kabak spagetti tarzı olabilir sağlıklı diyet yemeği olur.
Oğlumda ne isterse ona göre reaksiyon alırım artık.
S sarahconnor
B Babydustt
Mikan
Lotus1234 menüler ne canlar?
Kalk hadi güzel bir kahve yap iç gitsin boşverGünaydın canım
Ben de uyuyamadım gece eşim yola çıktı
O gittikten sonra uyku tutmadı
Güzel günlerde kullan inox süngerini
Yemek dışardan oğluma bişeyler alırım
Kendım için hiç bişey düşünmedim
Belki bol yeşillikli ton balıklı bir salata yaparım kendıme yeter
Hiç bişey yapmadım cay içip telefona baktım boş boş
Ne güzel hava ben depresyon modunda takılıyorum
Kafaya taksam da gitti zaten yapacak bişey yokKalk hadi güzel bir kahve yap iç gitsin boşver
Ben içtim valla acaip iyi geldi.
Olumluya odaklan balım
Kafayı yememek için ihtiyacımız olan tek şey
Podcast dinle bak tülay kök tavsiye ederim.
Ayy aklıma ben veli sevmiyorum lafın geldiKafaya taksam da gitti zaten yapacak bişey yok
Kahve belki sonra içerim
Ben onları dinleyemiyorum ya
Aslında ben uzun süre hiç bişeye odaklanamıyorum
Film izlerkrn de dikkatim dağılır kitap okurkende
Süpürge acayım belki olumlu bakarım
Çok keyifli geçmiş gününSabah 9 gibi uyandım( 9 a kadar 738484 kez) çok yorgundum gece geç yatmistim. Yarım saat de öyle oyalandim yatağın içinde.
10 a dogru baby sincap uyandi. Ona pankek hazirladim, kahvaltı sofrasını kurdum, babamiz uyandi, iki arada bir derede biseyler yedim çocuğa yedirdim yine peşinden kosmali.
Mutfagi topladım buzdolabıni elden gecirdim, yatakları topladim, odaları havalandırdim, salonda oyuncakları topladım, duş aldım saçımı yikamadan 3 dk da biraz baby sincapla suluboya yaptik, o oynarken ben de trendyoldan bikac eksik aldım, hikaye kitabi, bebek pamuğu ,chakra da indirim varmış, araba kokusu ve sincapa çorap aldım. İnanılmaz yumuşak kumaşı var coraplarin, çorap arayışındaydaniz mutlaka bakın çocuk için. Havlularina da bayılıyorum bu markanın, yumus yumus
Babamız bikac gündür evden çalışıyor, öğlen 2 gibi bisikletiyle gezmeye çıktılar. Ben yine kosturmali bikac işimi hallettim, çocuğa sebzeli makarna yaptım. Salata malzemelerimi yıkadım. Dünden püre vardı, yanına da etli bişey yapacak eşim. Bu aksam öyle geçer. 4 gibi geldiler baby sincap çok yorulmus, elini yüzünü yıka üzerini değiştir yemek yedir derken beşe doğru uyudu.
Bir en fazla bir buçuk saate uyanir. Sonra akşam yemeği telasi. Yemekten sonra fırsat bulursam bisküvi pastası yapayım diyorum. En pratik tatlı o.
Annem işleri vardi bir süre kendi evine geçti. O yuzden yorulmali günler beni bekliyor
Valla evde derin bı sessizlik var, çok guzel. Fakat bu sefer de bütün işler bana bakıyorÇok keyifli geçmiş günün
Hep böyle olsun
June nin çorapları mı bende 3 lü 40 a almıştım
Bugün aynısı 3 lü 30 a düşmüş.
Ne alsam indirime giriyor zaten bende şans yok
Ya da almayı düşünüp almasam zam geliyor
Ay boşver annen yokken bence kafa dinle.
İş dursun arada dışardan söyle.
Dışarda takılmaya çalış havalar güzelken.
Valla evde derin bı sessizlik var, çok guzel. Fakat bu sefer de bütün işler bana bakıyor
KesinlikleValla sessizliği öyle özlemişim ki iş dursun gerekirse. Vala yaşlanıyorum sanırım artık kafam yüksek ses fazla insan tv filan kaldırmıyor
Boş ver iş dursun bir kap yemek yap üç gün ye bir kez süpür bir hafta otur. Kafa rahatlığı gibisi var mı. Annem bu lafı söylediğinde çok zoruma gitmişti ama kadın çok haklıymış 3 sene sonra acaip katılıyorum kadına düşün o benden 44 sene önden gidiyor bir de.
İki günde bir de dışardan söyle bir kaç gün tatil yap.
Ya benim kV aşırı bağırarak konuşur bir de aynı odada kulağımın dibinde normalde alt kat üst kat rahat duyar yaniKesinlikle
Benim annem de geldiğinize seviniyorum giderken çok seviniyorum derdi
Ben de evde sesi kısın bağırmayın diyorum başım götürmüyor
Birazdan trafiğe gireceğim duanı esirgeme
Aynısı benım kinin de sürekli teli çalarYa benim kV aşırı bağırarak konuşur bir de aynı odada kulağımın dibinde normalde alt kat üst kat rahat duyar yani
Bir de telefonu hiç susmaz aşırı gıcık bir melodisi var. Aşırı arayanı olur hepsiyle uzun uzun sohbet eder. Bir de tv de uyanınca açar yüksek ses yatana kadar. Önce kadın programları gece de aynı kanaldaki diziler. Hiç biri izlediğim şeyler değil bu arada.
KV de mi?Aynısı benım kinin de sürekli teli çalar
Görüntülü konuşması bitmez
Melodide medineye varamadım
Sabah mügeyle başlar kanal 7 de acıklı küçük gelşn dizileri
Sonra saatlerce bakışan hint dizileri
Esra erol kapanış ne bilmiyorum bu kadar dayanabiliyorum çünkü
Birde beraber bakmıyormuşuz gibi bak burda şunu dedi bunu dedi
Ya Türkçe anlayabılıyorum
Değişikler vallahi