- 19 Şubat 2021
- 4.623
- 10.975
- 38
Ya hak verdın dimiBugün komik bir şey oldu
Bir veli ile tanıştık
Oğlanın arkadaşının annesi
Kadın iki dakikada bütün şeceresini anlattı
Şok oldum
Sonra diğer velilerin dedikodusunu yaptı
Sonra onların sırlarını anlattı
S sarahconnor ben veli sevmiyorum diyordun yaaklıma sen geldin
Afiyet olsunBugun ne yaptm sabah bana gore erken kalktim kahvalti kahve shbet muhabbet
Sonra esimle ciktik ben marketten ve manavdan alicaklarimi aldim
Eve gelince domates corbasi ispanak yemegi yesil mercimek yemegi ve muhallebi yaptim
Smdi yattim dinleniorum kendime geldigimde kalkip aldigim domatesleri kupkup kesip deepfreeze aticam. 10kg kdr aldim bakalim kac yemeklik cikicak.
Smdi dinlenme modunda oldugum icin de burda hayat hikayemi yaziorum
Neden ya çok üzüldümBugün tam 8 saat ağladım. Tşkler
Çok güzel kitap ben çok hızlı bitirmiştimsudem34 kitapların hayırlı olsun
Ekim ayı takvimine bakmadım ya hep aynı şeyler oluyor sanki
Ama hedefleriniz güzel
Benim hedefim
Uzmanlık sınavına çalışmak
Daha düzenli olmak
Sefillerin 1.cildini bitirmek
Ben çok yavaş ilerliyorum arada 2 günde başka kitap bitirdim ama sefiller zorluyor beni. Herkes ağlamıştım diyor daha çok merak ediyorumÇok güzel kitap ben çok hızlı bitirmiştim
Sonunda ağlamıştım
Ya ben de “iki şehrin hikayesi “adlı kitabı iki kere aldım elime okuyamadımBen çok yavaş ilerliyorum arada 2 günde başka kitap bitirdim ama sefiller zorluyor beni. Herkes ağlamıştım diyor daha çok merak ediyorum
Benim de okunacaklar listesindeKitap kulübüne devam kararı aldık. Bu ayki kitabımız fahrenheit 451. Güzel bir distopya tavsiye ederim
Bitirdim, 1950 lerde yazılmış bir kitap. Gelecekte ekranın hayatımızdaki etkisi ve de kitap barındırmanın yasak olduğu insanın düşünme eyleminin ekran yoluyla kontrol altına alındığı bi dönemi anlatıyorBenim de okunacaklar listesinde
Bitirince yorumlarını okurum seve seve
Bugunleri görmüş yani taa 1950 denBitirdim, 1950 lerde yazılmış bir kitap. Gelecekte ekranın hayatımızdaki etkisi ve de kitap barındırmanın yasak olduğu insanın düşünme eyleminin ekran yoluyla kontrol altına alındığı bi dönemi anlatıyor
Doğum yaptım 22 gün önceNeden ya çok üzüldüm
Ne ki sizi bu kadar ağlatan
Çözümsüz sadece ölüm var
Herseyin elbet vardır caresi
Kıyamam sizeDoğum yaptım 22 gün önce
Babam ne aradı ne sordu
Bir kaç yıldır babalık yapmaktan vazgeçti
Annemin vefatından sonra işler iyi gitmedi
Yalnızlık ve lohusalık mahvetti beni
Allah mutluluğunuzu daim etsinKızlar nişan taktık
Ballı kahve yaptım sıcak dı
Bir yudumda içti
Vallahi oluyor salca kullanmak zorunda kalmiorum hele ki kis domatesi almak hichic gerekmiyor. Kupkup kesip atiyorum yemege de eritmeden mikroda fln direk tencereye atiyorumAfiyet olsun
Güzel oluyor mu öyle buzluğa atınca
Tadında değişme oluyor mu
Ben sadece bezelye ve bamya atıyorum buzluğa
Hadi hayirli ugurlu olsun Almah tamamini erdirsinKızlar nişan taktık
Ballı kahve yaptım sıcak dı
Bir yudumda içti
Ne güzelVallahi oluyor salca kullanmak zorunda kalmiorum hele ki kis domatesi almak hichic gerekmiyor. Kupkup kesip atiyorum yemege de eritmeden mikroda fln direk tencereye atiyorum
Patlican domates enginar sovri biber nebukursam koyuyorum ben
İnşallahÇok sevindim sizin adınıza
Umarım bana da çok güzel katkılar sağlar
Arkadaşa da yazdım size de yazayım.Yaa ne güzel bir kitabın bu kadar tesir ediyor olabilmesi
Şimdi daha çok merak ettim