Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İyiyim canım sağol.Canım sen nasılsın
Çok teşekkür ederim cano güzel başladık umarım öyle devam eder hep
Biz alıyoruz canımSiz mi alacaksınız onlar mı vercekler?
Devlet zamma limit koyunca onlar da yemek kırtasiye servis başka yerden kitliyorlar
Afiyet olsun ne güzel
Bende valla dün yemek yapamamıştım artanları yemiştik.
Kuru pilav yaptım.
Şimdi sofraya oturdu bizimkiler.
Şimdi okudum diyette çok tercih ediliyor yazıyor demek ki aldırmıyorÇok yağlı gibi sanki aldırır mı bilemiyorum ama
Canım ne güzel üniversiteye de başladığını gör insallahÇok teşekkür ederim cano güzel başladık umarım öyle devam eder hep
Size aldırmaları bir açıdan iyi Amazon'da hepsi burdada filan ucuz oluyor baya. Parça parça alırsınız. Hatta dolapta bile satıcılar var uygun satan. Biz de bir haftadır kitap alıyoruz. Her yerden aldık hepsi burdadan.Bizim burda kitabevi var ordan.Biz alıyoruz canım
Okul kitaplarından hariç soru çözmek için ek kaynak istiyorlar
Çocuk okutmak ne zor ya
Evet yağlı.Çok yağlı gibi sanki aldırır mı bilemiyorum ama
Ödem attırma özelliği var. Limonda sıkıyorum. Bol limonlu fena alıştım vallaŞimdi okudum diyette çok tercih ediliyor yazıyor demek ki aldırmıyor
Aha bizimki 21.5 aylıkken kreşe başlamıştı ben de ücretsiz izin bitip iş başı yapmıştımCanım ne güzel üniversiteye de başladığını gör insallah
Zaman hızlı o kadar çabuk geçiyor ki
Benım ki seneye liseli olacak
Elinden tutup birinci sınıfa götürdüğüm dün gibi aklımda
Bir kırtasiye parası ödedik maalesefSize aldırmaları bir açıdan iyi Amazon'da hepsi burdada filan ucuz oluyor baya. Parça parça alırsınız. Hatta dolapta bile satıcılar var uygun satan. Biz de bir haftadır kitap alıyoruz. Her yerden aldık hepsi burdadan.Bizim burda kitabevi var ordan.
Amazon'dan genelde romanlarını alıyoruz. Bey efendinin kriteri var. İlla karton kalın ciltli kitap olacak. Kağıt kapak filan kabul etmiyor Geçen eşim farketmemiş ilk serilerden almış kalın kapak ama dışta kapak var. Vayy efenim baya vır vır etti seri bozuldu ben böyle sevmiyorum falan filan
Vay anasını dedim biz o yaşta bırak kitap almayı test kitabımız bile yoktu. Kimsenin kitabını okumaz. İlla ona satın alıcaz kendi kitabı olacak. Gram kirletmez. En ufak çizik atmaz. Adını bile yazmaz. Bir tek kral şakir serisinde ad yazma bölümü var diye yazdı. Yeni gibi kitapları hep. Sevdiği kitabı zaten hızlıca okuyup geçer.
Evet yağlı.
Ödem attırma özelliği var. Limonda sıkıyorum. Bol limonlu fena alıştım valla
Biz de geçen sene çok almışız hala bitiremedik bazı testleri. Bazılarını attık çok fazla konu tekrarı diye. Bazılarını hala çözüyoruz.Bir kırtasiye parası ödedik maalesef
Ya ne kadar erken başlamışAha bizimki 21.5 aylıkken kreşe başlamıştı ben de ücretsiz izin bitip iş başı yapmıştım
Bezli bebekti ya
Ayy duygulandım sen öyle deyince Zaman su gibi dimi teşekkür ederim, size de iyi bir lise iyi bir üniversite nasip olsun, hep iyi insanlarla karşılaşsınlar inşallahCanım ne güzel üniversiteye de başladığını gör insallah
Zaman hızlı o kadar çabuk geçiyor ki
Benım ki seneye liseli olacak
Elinden tutup birinci sınıfa götürdüğüm dün gibi aklımda
Amin canımAyy duygulandım sen öyle deyince Zaman su gibi dimi teşekkür ederim, size de iyi bir lise iyi bir üniversite nasip olsun, hep iyi insanlarla karşılaşsınlar inşallah
Aynen balımYa ne kadar erken başlamış
Faydasını görmüşmüssündür ama
Benım ki 4 yaşındaydı
Çalışmıyorum diye göndermedım
Birde sürekli hasta oluyordu
Çalışmaya alışınca evde olmak boğuyor dimi insanıAynen balım
Evde bakıcı parası vermekten ise güvenilir bir yere gitti yarım gün.
Hasta olması dışında çok iyiydi. Montessori idi zaten.
Daha fazla ücretsiz izne bünyem dayanmazdı. Baya bunalmıştım.
Bir yıl daha hakkım vardı ama kullanmadım.
Evde olsam bende 4 den önce vermezdim.
Yok balımÇalışmaya alışınca evde olmak boğuyor dimi insanı
Güzel eğitim yeri bana da bakıcıdan çok daha iyi geliyor
Verebıleceği çok kısıtlı oluyor bakıcının
Bu bebişte de mi aynısını düşünüyorsun
Çok ayakta durma dinlen balımİyiyim canım sağol.
Ayakta kalmak ve oturmak çok iyi gelmiyor.
Uzanmak daha rahat hissettiriyor.