İade et parasını al.Ablam iki sene kullandı şarj dolduğu belli olmuyor ışık yanmıyor diye para iadesi yaptılar aynı paraya gitti dyson aldı o da.benım robotta sahibi gibi canı istediğinde süpürüyor
Sinir hastası etti beni
Dyson aldım onunla mutluyuz
Robot dinleniyor
He ya sorma olayımız bu. Boşver gene de temiz bence ev. Biraz çamaşır dağınıklığı var ama o kadar olur. Ruhum zengin de, zenginlik kriterlerim içinde yalı yok. Neme lazım romatizma olurum ben ordaRuhum fakir diyorsunhayali bile fakir kız döt kadar evi zor temizliyoz yalıyı zaten temizlemeyiz
2 seneyi geçti galibaİade et parasını al.Ablam iki sene kullandı şarj dolduğu belli olmuyor ışık yanmıyor diye para iadesi yaptılar aynı paraya gitti dyson aldı o da.
Ya ne romatizması hemen doktor gelir tedavi ederHe ya sorma olayımız bu. Boşver gene de temiz bence ev. Biraz çamaşır dağınıklığı var ama o kadar olur. Ruhum zengin de, zenginlik kriterlerim içinde yalı yok. Neme lazım romatizma olurum ben orda
Rutubetli yer sonuşta. Böyle de küçümser, haysiyetimi kurtarırım
Rüyanda renkli balonlar gör. Öpüyoruz.Ben çıkıyorum kızlarkitap okur uyurum
Ne iyi geldı tekrar dönmek sizlerle konuşmak çok özlemişim hoş sohbetinizi
Seviyorum sizi iyi ki varsınız
İyi geceler
AhaHe ya sorma olayımız bu. Boşver gene de temiz bence ev. Biraz çamaşır dağınıklığı var ama o kadar olur. Ruhum zengin de, zenginlik kriterlerim içinde yalı yok. Neme lazım romatizma olurum ben orda
Rutubetli yer sonuşta. Böyle de küçümser, haysiyetimi kurtarırım
Garantisi bitmediyse parasını almak dahs mantıklı bence2 seneyi geçti galiba
Eşimde satayım dıyor
Ben onun yolunu yapar anneme götürürüm
Birazda orda gezınsın
Dyson çok iyi şimdilik
Bayramda oturuyoruz kayınvalidem de süpürgeden çıktı konu
Eşim kaynıma diyor ki evde 5 çesit süpürge var hiç biri mutlu etmiyor yengeni
İyi geceler canımBen çıkıyorum kızlarkitap okur uyurum
Ne iyi geldı tekrar dönmek sizlerle konuşmak çok özlemişim hoş sohbetinizi
Seviyorum sizi iyi ki varsınız
İyi geceler
Ah sudem sen çok yaşaAhadeprem olunca suyun altında kalır demi hiç güvenli de değil çamur atmada sudem ve mucize gibi ol✌
Garantisi bitmediyse parasını almak dahs mantıklı benceannene kalan 4 den biri gider kalır üç
İyi geceler canım
Sabah görüşürüz ✌
Sağlıkla huzurla hep beraberAh sudem sen çok yaşa
Âmin canım benim iyi dostlarım la beraberSağlıkla huzurla hep beraber✌
Şimdi napiyon canım bende film açayım dedim grip filmiSağlıkla huzurla hep beraber✌
Kız onlar dandikkkAhadeprem olunca suyun altında kalır demi hiç güvenli de değil çamur atmada sudem ve mucize gibi ol✌
Garantisi bitmediyse parasını almak dahs mantıklı benceannene kalan 4 den biri gider kalır üç
İyi geceler canım
Sabah görüşürüz ✌
Boşver yat gitsinGünaydın canlar
Yeni uyandım hayla yataktayım
Kalkasim yok
Tatilin bitmesine az kaldı zaten canımBoşver yat gitsinyaz bitince zaten yatamayacağız
O zaman dinlen bol bolTatilin bitmesine az kaldı zaten canım
Kız misafir üstüne misafir geliyorO zaman dinlen bol bol
Aile yanında mı yaşamKız misafir üstüne misafir geliyor
Tatilde yok ama biraz gezdim iyi geldi
Dün ilk defa erken yattım şükür uyuyabildim iyi geldi dinlendim kalktımŞimdi napiyon canım bende film açayım dedim grip filmi
Anneye bak heleKız onlar dandikkk
Robot istiyordu
Vereyim de bide o sinir hastası olsun
Halam vardı annemlerde oda dıyor ayy robot dediler diye aldık oyuncak gibi dönüp duruyor
Aile yanında yazın bende telef oluyorum resmen. Ne bulaşık bitiyor ne süpürmeAile yanında mı yaşam
O zaman çok misafir geliyor
Ben de yaz olunca gidiyorum
Hiç eksik olmuyor
Ayakta kalan da hep biz oluyoruz