- 19 Şubat 2021
- 4.700
- 11.243
- 38
Bende yerdım soya soslu bol sebzeli çok seviyorumTeşekkürler
Gerçekten bitirir miydin yoksa kendimi iyi hissedeyim diye mi dedin
Yemek takılmlarının çorba kasesi var ya onunla üç tabak yedim. Aradan bir iki saat geçti sonra bitane daha yedim sonuç bombastik el ve ayakBende de şu an şişkinlik oldu
Ben de uzun süre yemem inşallah
Kısır turşu ikilisi de yenir şimdi yani kesin 3 tabak yerdim
Hele şöyle ortada hep meze ve salata tarzı şeyler olan bir gün sofrası amaanınnnBende yerdım soya soslu bol sebzeli çok seviyorum
Ben yemeği seven insanla çok iyi anlaşırım
Oturup yiyip içip sohbet edeceksin
Yemrk olacak ama
Geldi bir sevilen yemek dahaSelamlar
Sabah kontrole gittim hastaneye. Eve dönerken markete uğradım sonra kızımı aldım okuldan yemek vs. Kiler dolabını düzenledim bugün akşama mantar vsr yemekte
Dimi yaa öyle bi sofrada ölsem de gözüm açık gitmezHele şöyle ortada hep meze ve salata tarzı şeyler olan bir gün sofrası amaanınnn
Bi kaç kez yaptım ben onu üşenmeden, çok fazla çeşitle uğraşmadım ama tarz belliydi. Ne keyfili aman ne keyifliDimi yaa öyle bi sofrada ölsem de gözüm açık gitmez
Hala devam sanırım havalardan ötürü mü bilemedim.Geldi bir sevilen yemek daha
Acaba sevmediğim bir şey var mı.
Nasılsın, kitap topiğinde durgundun biraz. Toparlanabildin mi?
Bende yapardım eskidenBi kaç kez yaptım ben onu üşenmeden, çok fazla çeşitle uğraşmadım ama tarz belliydi. Ne keyfili aman ne keyifli
Bahar gelince açılırız hepimiz umarımHala devam sanırım havalardan ötürü mü bilemedim.
4 tabak makarnayı duyunca biraz şaşırdımşifa olsun
Aman ne yaşlı ne yaşlıBende yapardım eskiden
Şimdi çok yersem dokunuyor yaşlılık malum
Yapan birine yerken severek eşlik ederim ama
Atın ölümü arpadan olsun
4 tabak kısır mıııBahar gelince açılırız hepimiz umarım
Ne makarnası yahu kısır, o kadar makarna yersem acillik olurdum sanırım
Gerçi 4 tabak kısır da normal değil ama bi makarna değil
Aynen ben deBende yerdım soya soslu bol sebzeli çok seviyorum
Ben yemeği seven insanla çok iyi anlaşırım
Oturup yiyip içip sohbet edeceksin
Yemrk olacak ama
Gaz yapıyor ama sindirmesi kolay oluyorYemek takılmlarının çorba kasesi var ya onunla üç tabak yedim. Aradan bir iki saat geçti sonra bitane daha yedim sonuç bombastik el ve ayak
Benim kaselerim küçük yahu4 tabak kısır mıııe o da şifa olsun
Yağ olmazsa diyet menülerini yapariz ne yapalım.Tereyag filan margarin bir şekilde idare ederiz.Bizler çekirdek aileyiz 3 kişi sonuçta.Bir şekilde idare ederiz.8-10 kişi yaşayanlar için daha zor durum.8 kardeş 9 kardeş olan öğrencilerim var mesela çoğu evli gerçi ama zor yani.İnsallah temel gıda maddelerıne ulaşamamak ürkütücü geliyor bana
Dün oğlumla babası yapacaklardı pizzayı dedim siz şimdi mutfağı perişan edersiniz basit bişeyler yapın ben yarın yapayım
Onların arkasını toplamak daha zor yemek yapmaktan
Bugun eşimin tarafında olsn dolabı düzenledim
Ütülediklerimi koydum
Revani yaptım
Robot evi süpürdü bende sildim
Aç durmayayım diye çorba içtim
Kolajenim ve oğlumun balık yağı azalmış onları sipariş verdim
Pizza malzemelerini hazırladım
Online bir eğitime katıldım bugun tamamlarsam yarın sınavına gireceğim
Akşam yemekten sonra kitabımı bitirip yeni kitaba başlamayı düşünüyorumelimde çok kalınca kızıyorum önceden ne güzel okurdum
Evcil canlısı olan daha iyi anlıyor kıymetini.Aa Cumartesi oğlumun sınavı var benım de diş işlerim
Umarım aksamaz bitsin istiyorum biran önce
Evet eskiler için önce mal, ona bişey olmasın kafasında
Halbuki iki canlı da değerli
Onlarla hayat güzel
Çok renklisin masallahCumartesi evdeydım dikiş diktik kocamladeğişik hobilerimizden biri
Yastık diktik tekneye
Şuan baş köşede duruyor
Bence bitmiştirSizce ben bu tabağı bitirmiş miyimdir ?
Disipline Girmis BirKadin kolayca yapılacak bir şey olduğu için paylaştım ama canım çeker yapma dersen bi daha yapmam söz
Suyu bol iç bariBitirirdim cidden
Makarna severim özellikle spagettri ama benim hazımsızlığım geçtiği halde makarna çok rahatsız ediyor hala beni.
En son yaptığımda çok yemiştm yine. O yüzden uzun süre töbe ettim
Ben de dün çok kısır yedim, yanında da turşu yiyince bugün elim ayağım şişti
Selam KeiraSelamlar
Sabah kontrole gittim hastaneye. Eve dönerken markete uğradım sonra kızımı aldım okuldan yemek vs. Kiler dolabını düzenledim bugün akşama mantar vsr yemekte
OfffHele şöyle ortada hep meze ve salata tarzı şeyler olan bir gün sofrası amaanınnn
Bende havalardan dolayı olduğunu düşünüyorum.Hala devam sanırım havalardan ötürü mü bilemedim.
4 tabak makarnayı duyunca biraz şaşırdımşifa olsun