Bugün ne yaptım?

Bende de şu an şişkinlik oldu
Ben de uzun süre yemem inşallah
Kısır turşu ikilisi de yenir şimdi yani kesin 3 tabak yerdim
Yemek takılmlarının çorba kasesi var ya onunla üç tabak yedim. Aradan bir iki saat geçti sonra bitane daha yedim sonuç bombastik el ve ayak

Bende yerdım soya soslu bol sebzeli çok seviyorum

Ben yemeği seven insanla çok iyi anlaşırım
Oturup yiyip içip sohbet edeceksin
Yemrk olacak ama
Hele şöyle ortada hep meze ve salata tarzı şeyler olan bir gün sofrası amaanınnn

Selamlar
Sabah kontrole gittim hastaneye. Eve dönerken markete uğradım sonra kızımı aldım okuldan yemek vs. Kiler dolabını düzenledim bugün akşama mantar vsr yemekte
Geldi bir sevilen yemek daha
Acaba sevmediğim bir şey var mı.
Nasılsın, kitap topiğinde durgundun biraz. Toparlanabildin mi?

Hala devam sanırım havalardan ötürü mü bilemedim.
4 tabak makarnayı duyunca biraz şaşırdım şifa olsun
Bahar gelince açılırız hepimiz umarım
Ne makarnası yahu kısır, o kadar makarna yersem acillik olurdum sanırım
Gerçi 4 tabak kısır da normal değil ama bi makarna değil

Yağ olmazsa diyet menülerini yapariz ne yapalım.Tereyag filan margarin bir şekilde idare ederiz.Bizler çekirdek aileyiz 3 kişi sonuçta.Bir şekilde idare ederiz.8-10 kişi yaşayanlar için daha zor durum.8 kardeş 9 kardeş olan öğrencilerim var mesela çoğu evli gerçi ama zor yani.

Hamuru yoğurdum kabarıyor çok güzel

Bende baya iş yaptım

Banyo dolabını bir gözünü düzenledim,sildim .Aynayı yıkadım.Lavaboyu ovdum.Banyo terliğini diş fırçası ile fırçaladim.Zemini derz aralarını da başka diş fırçası ile fırçaladim.

Okulda giydiğim kıyafetleri ayırdım bir kısmını yıkadım.Bir parti önden yıkandı onlar şimdi kuruyor.Bulasik makinesini boşalttım.

Depo odayı biraz düzenledim.Topladim.Bazi yerleri sildim.

Ihlamur kaynattım yüksek ses konuşmaktan boğazım tahriş olmuş.Simdi onu hupletiyorum

Bugün Katya modundayim

Aa Cumartesi oğlumun sınavı var benım de diş işlerim
Umarım aksamaz bitsin istiyorum biran önce

Evet eskiler için önce mal, ona bişey olmasın kafasında
Halbuki iki canlı da değerli
Onlarla hayat güzel
Evcil canlısı olan daha iyi anlıyor kıymetini.evlat yerine koymayı biliyor çünkü

Sizce ben bu tabağı bitirmiş miyimdir ?

Disipline Girmis BirKadin kolayca yapılacak bir şey olduğu için paylaştım ama canım çeker yapma dersen bi daha yapmam söz
Bence bitmiştirdolapta spagetti var ya ben de mi isitsam çok güzel görünüyor yanindaki ne ?
Karamelize soğanli havuçlu filan mı değişik duruyor

Suyu bol iç bari
Selamlar
Sabah kontrole gittim hastaneye. Eve dönerken markete uğradım sonra kızımı aldım okuldan yemek vs. Kiler dolabını düzenledim bugün akşama mantar vsr yemekte
Selam Keira
Mantar da sevilir yani
Hele şöyle ortada hep meze ve salata tarzı şeyler olan bir gün sofrası amaanınnn
Offf
Hala devam sanırım havalardan ötürü mü bilemedim.
4 tabak makarnayı duyunca biraz şaşırdım şifa olsun
Bende havalardan dolayı olduğunu düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…